• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaşım yok

incicicegi28

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
16
11
8
İstanbul Anadolu yakasındayım ve burda doğdum büyüdüm. Hiç arkadaş ortamım yok.benim durumumda olan var mı kızlar dertleşmek istiyorum

Bende istanbulda büyüdüm ve evlenip başka şehire yerleştim 6 sene oldu, küçük bir şehir arkadaşlarım ailem sevdiklerim hep uzakta. Komşularım hep yaşlı ve gözleri üsütmüzde. Gezilebilecek yerler sınırlı, tek bir minibüs var merkeze giden. Başka da birşey yok zaten.
2 çocuğum oldu çok şükür onları büyütüyorum bana şenlik oldular. Ama çok keşkelerim kaldı istanbulda… Arkadaşlarım var evet ama bana video atıyorlar sarıyer sahilden🥲

komsudan ziyade arkadas vs edinebilirsiniz kafa dengi bir iki olması yeterli bence. cocuklarınız kucuckmus onları parka vs goturun. eşinizden dolayı sehır degıstırdınız sanırsam, eşınızın arkadas cevresı onların eslerı ve git geller olmuyor mu

komsudan ziyade arkadas vs edinebilirsiniz kafa dengi bir iki olması yeterli bence. cocuklarınız kucuckmus onları parka vs goturun. eşinizden dolayı sehır degıstırdınız sanırsam, eşınızın arkadas cevresı onların eslerı ve git geller olmuyor mu
Çocuğum yazın ağır hastalık geçirdi o süreçte de 2. Bebegime doğum yaptım, çıkamadık bir yere. Şuan da da havalar soğuk. Eşimin de ailesi istanbulda biz ikimiz baska şehire gelmeye mecbur kaldık..

gecici bi süreç bu,pozitif ol seenın ıle aynı duurmda olan kısıler vardır.cevrenı genısletmeye bak yenı arkadaslr vs olmadan zor gecer. istanbula tasınma ımkanınız yok mu ?

Back