Hiç arkadaşım yok yalnızımm bunalıyorum:((

Serap111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
62
-139
32
Başımdan bir sürü olaylar geçti. Eşimin ailesi bana sırt çevirdi. Kendi ailem uzakta. Hamileliğim çok zor geliyor bu yüzden işten de ayrıldım. Yapayalnız hissediyorum. Etrafımda hiç kimse yok arkadaşık yok dertleşeceğim kimse yok :KK43: bu zor süreçleri atlatmak için derdimi paylaşacağım dostlara ihtiyacım var ama bu yaşıma kadar hiç gerçek bir dost edinemedim.şans.

Evet çevrenızde yok mu kolu komsu en azından biraz kafa dağıtır arkadas olurdunuz eş ailesı vs diyorsunuzda sorun yaşamayan çok nadirdir herhalde siz üzülmeyin stresede girmeyın en azından bebegınız için

Canım benim aileni arayabilirsin gün içinde, sosyalleşebilirsin anne kulüpleri var mı yaşadığın ilde? Sana şyi gelecek şeyleri yap kitap okumak bana çok iyi geliyor. Senin gibi ben de yalnızlık yaşadım ve kitap hamileliğimde de doğurduktan sonra da bana çok iyi geldi.

Başımdan bir sürü olaylar geçti. Eşimin ailesi bana sırt çevirdi. Kendi ailem uzakta. Hamileliğim çok zor geliyor bu yüzden işten de ayrıldım. Yapayalnız hissediyorum. Etrafımda hiç kimse yok arkadaşık yok dertleşeceğim kimse yok :KK43: bu zor süreçleri atlatmak için derdimi paylaşacağım dostlara ihtiyacım var ama bu yaşıma kadar hiç gerçek bir dost edinemedim.şans.
Kaç yıldır evlisiniz? Konu , komşu falan yok mu konuşacak kimse ? Hamilelik son zamanlarda değilse kursa falan kayıt olabilirsiniz bence. Size de değişiklik olur. Hatta gebe okulları var bununla ilgili eğitim veren yere gitseniz, sizin gibi hamile kadınlarla iletişim kurabilirsiniz

Kaç yıldır evlisiniz? Konu , komşu falan yok mu konuşacak kimse ? Hamilelik son zamanlarda değilse kursa falan kayıt olabilirsiniz bence. Size de değişiklik olur. Hatta gebe okulları var bununla ilgili eğitim veren yere gitseniz, sizin gibi hamile kadınlarla iletişim kurabilirsiniz
Bulunduğum yere yeni taşındım. 1 yıllık evliyim. Çevremde tanıdığım kimse yok. Normalde öyle arkadaş çevresi olan biri de değildim ama son zamanlarda yaşadığım olaylar yüzünden dertleşeceğim birilerine çok ihtiyacım var. Yapayalnızım:KK43: eşimin ailesiyle yaşadığım sorunlar yüzünden eşimle de aram limoni.

Ne yaşadınız? Konuşabiliriz istersen?
Bulunduğum yere yeni taşındım. 1 yıllık evliyim. Çevremde tanıdığım kimse yok. Normalde öyle arkadaş çevresi olan biri de değildim ama son zamanlarda yaşadığım olaylar yüzünden dertleşeceğim birilerine çok ihtiyacım var. Yapayalnızım:KK43: eşimin ailesiyle yaşadığım sorunlar yüzünden eşimle de aram limoni.

Aileden biri ile eş sorunlarını konuşmak olmuyor. Sen unutuyorsun ailen unutmuyor. Onlarla dertleşme kısmını geç 🙃 ama gün içinde videolu görüşebilirsin.

Parka çıkıp yürüyüş yapabilirsiniz. Komşu varsa kahveye davet edebilirsiniz. Gelip geçerken illaki birilerini görüyorsunuzdur. Bazı belediyelerin kadınlara yönelik aktiviteleri olur, sosyal medyadan bakıp katılın. Gebelik okulları var, plates vs yaptırırlar katılın. Ki bunların çoğu ücretsiz şeyler. Siz katıldıkça çevreniz genişler...

Evden çıkmazsanız olmaz...

Farklı göz değerlendirsin, yerden yere vursunlar isterseniz buraya da yazın🤣 linçci tayfa hazır duruyor 🤦🏻‍♀️

market turu yap hava al çık dolaş. inan kimseye ihtiyacın yok boşver . namaz kıl dua et bebeğinle konuş en güzel günlerin tadını çıkar :)

X