- 22 Kasım 2012
- 2.363
- 2
- Konu Sahibi prospectingkit
- #1.721
Onu tam bılmıyorum ama ıns vardır...
ne sordun guzelım bn gormedım ama aybuk daha gelmedı
L'oreal Studio Secrets Makyaj Bazı alıcam kullanan varmı aranızda demişitim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
L'oreal Studio Secrets Makyaj Bazı alıcam kullanan varmı aranızda demişitim canım
Makyaj yapmadığım için bilemicem canım
Makyaj yapmadığım için bilemicem canım
nasıl naan hiç mii ?
nasıl naan hiç mii ?
Göz kalemi rımel ve allıktan başka bişey kullanmıyorum cnm allıkta çok nadir
Lisede meslek lisesimiydin canım ?
Bu yıl sınava mı gireceksin ben konuyu anlayamadım :44:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
yok hayır ben ticaret meslek lisesi okudum muhasebe bölümü başaramayınca dışarıdan devam etmek istedim sayısalım da kötü benim ama kafayı da taktım işe tıbbi sekreterlik bölüm olarak seçmesem de kursları oluyor ya onlara gitmek istiyorum benim okuduğum dönemde bana çocuk gelişimi yok dediler aslında onu istiyorum ben dışarıdan eğitim veriyorlar mı okul öncesi belli bir miktar yatırıyormussun çok şey istiyorum bakalım hangisi olur karışık anlattıysam kusura bakmayın:44:
Göz kalemi rımel ve allıktan başka bişey kullanmıyorum cnm allıkta çok nadir
haaa hiç değilmiş
haaa hiç değilmiş
Sevmiiyorum canım doğal güzellikten yanayım
gıt tabı canım her yonden sansını dene bende her ılana basvuru yapıyorum bakalım artık bı haber gelsede kurtulsam ya bgn yıne makarna yıcekmısız
hoşgeldin len ne yaptııınn
sıkı durun bi kere anlatcam herkesçik okusun
len çıktık ya 9da yattım ben sonra meğer benm öküz okula gitmş ondan arayamamış hiç 10bçuk da aradı beni ben uyuyodm tabi napıyosun evde misn dedi evet nerde olcam uyuyorm çok kötüyüm hasta oldm bi de dedim bende okuldaydım anca gldm falan dedi
snra kapattk bn uyuyamadm tabi
gece 4 gbi dersle ilgili bişey yazdı bna bnde bliyorum ama kalkablirsem gitcem çok kötüyüm belim karnım atakta dedim anladı zaten hiçte çekinmem söylerm zaten
aman banene biz ayrıldık zaten dedi bnde deli iyi tmm fln dedm snradan şaka yaptm dedi konuştuk biraz sn hasta olunca bn dha beter hasta oluyorum falan dedi
romantiklik istiyorum ya o da hiç sevmiyo barıştık sanırım benim herif dengesiz ya madem niye ben o kadar ağladm
len çıktık ya 9da yattım ben sonra meğer benm öküz okula gitmş ondan arayamamış hiç 10bçuk da aradı beni ben uyuyodm tabi napıyosun evde misn dedi evet nerde olcam uyuyorm çok kötüyüm hasta oldm bi de dedim bende okuldaydım anca gldm falan dedi
gece 4 gbi dersle ilgili bişey yazdı bna bnde bliyorum ama kalkablirsem gitcem çok kötüyüm belim karnım atakta dedim anladı zaten hiçte çekinmem söylerm zaten
aman banene biz ayrıldık zaten dedi bnde deli iyi tmm fln dedm snradan şaka yaptm dedi konuştuk biraz sn hasta olunca bn dha beter hasta oluyorum falan dedi
romantiklik istiyorum ya o da hiç sevmiyo barıştık sanırım benim herif dengesiz ya madem niye ben o kadar ağladm
ayyy cok mutlu oldumm laaan sanki ben barıstım haa anaaam ne güzel aferim sizee
tahmın etmıstım ama neyse canım gozun aydın cok sevındımm