- 22 Kasım 2012
- 2.363
- 2
- Konu Sahibi prospectingkit
canımm ya bende sabah sabah cumartesi cumartesi çalışıyorum hafta sonuda çalışmak zor oluyo zaten
alıştım artık gerçi ben =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm ya bende sabah sabah cumartesi cumartesi çalışıyorum hafta sonuda çalışmak zor oluyo zaten
kızlar alakasız olcak ama bu benım mınnosum özledım sizde gorun ıstedım
Herkese günaydın.Yeni katılan herkese de hoşgeldiniz ve merhaba.Dünkü arkadaşlar da kusura bakmasın.Dün patron aniden gelince apar topar çıkmak zorunda kaldım.Biraz asabidir kendisi:)
Günaydın kızlaaarr
Sabah-ı şerifiniz hayr olsuuunn
Günaydınnnn:)teşekkürler efenim sizin ki de hayırlı osun inşallah.
İnşallah can , nasılsın bakalım :)
Valla iyi diyelim iyi olsun.Sabah sabah geldim çalışıyom işte,klasik çalışan bayan sendromu yani:))sen neler yapıyosun?
Bende aynı sendromu yaşıyorum
Ne iş yapıyordun
Geçmiş olsun bacım:)her işi yapıyorum patronum sağolsun:)Telefona bakıyorum,çayını hazırlıyorum,bulaşığını yıkıyorum,muhasebesini tutuyorum..ben de iş çok anlayacağın.
Haaa bir de üstüne üstlük karnımda çocuğunu taşıyorum..
Ekmek parası bacım ne yaparsıın
valla öyle bacım ,sen ne iş yapıyorsun?
Ha birde patron eşinmi
Benim patronumda anacığım
Annemin iş yeri var ona yardım ediyorum , okumayana ekmek yok bari benimle çalış dedi
1 hafta sonra sınavım var bakalım kurtulurum inşallah
evet ya sorma aynen öyle:))hem ev de hem işte çalışıyorum yani anlıycan:)sürekli kocalara hizmett.Yapı kredi bankası gibiyim valla HİZMETTE SINIR YOKTUR:)))
Annenle çalışmak daha kolaydır ya.ne güzel valla.Benim anacım yanımdaydı ama bugün dönecek evine.Başka şehirde o .bu arada sen de açıköğretimlisin galiba?
Çokta kolay değil ama idare edip gidiyoruz, annenden uzakta mısın
Yok canım ama olmayı düşünüyorum
Üniversite sınavına giricem haftaya