- 28 Şubat 2013
- 2.303
- 30
- Konu Sahibi prospectingkit
geldn mi balıımm =))
tanıştırıyım prospektüss arzuuu bu da başbelamm özgee tanışın bakiimm
merhaba özgecim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldn mi balıımm =))
tanıştırıyım prospektüss arzuuu bu da başbelamm özgee tanışın bakiimm
sanırım bi bekar benim artık etrafımda bekar olan kalmadı kimseyle konuşcak konum bile yok ortak sende canım bi yeteneğin varsa onla uğraş çalışamıyosan bile
annenin sözünü dinle kısss
23 yasındayım ama eşim 32 yasında ondan erken cocuk dusundum
canım çevreden dolayıda çok yıprandım ben taa sivaslardayım ...bugün işte arkadaşlarda diyo sende bişe var ama inan burda oturup derdini anlatcağın kimsede yok arkadaş çevrem gitti dağıldı hep evlnedielr başka yerlere gittiler
bu konuda kmse beni durdurumazzz hihoyyy
hmm iyi yapmışsın cnm o zmn
hımm çevrende erkekte yok ozaman.olsun sende kurslara falan katıl oralardada arkadas edınebılırsın.
üzme tatlı canını herşey erkeklerden ibaret degııl uygun bır zamanda karsına cıkıcaktır zaten
23 yasındayım ama eşim 32 yasında ondan erken cocuk dusundum
hmyraa bence bu konuya çok takılmışsın biraz kendni geri çek ararsan bulamazsın ama ummadığın bianda da karşına öyle güzel çıkıverir ki sen bile şaşırırsın
hmyraa bence bu konuya çok takılmışsın biraz kendni geri çek ararsan bulamazsın ama ummadığın bianda da karşına öyle güzel çıkıverir ki sen bile şaşırırsın
vaaay prospektüüüs. demek buralardaydııınn
evet öyle böyle takmıyorum kimse için inan bişede yapmıyorum biri gelip konuşmak isterse konuşuyorum öyle yani işte oda zaten olmuyo inş. artık beklediğim insan çıakr karşıma çok sıkıldım herşeyden
evet öyle böyle takmıyorum kimse için inan bişede yapmıyorum biri gelip konuşmak isterse konuşuyorum öyle yani işte oda zaten olmuyo inş. artık beklediğim insan çıakr karşıma çok sıkıldım herşeyden
sıkılma tatlım sıkılma 19 yasında cok erken evlenmıs bırı olarak soyluorum kı hiç geç degıl hatta tam zamanları evlılık için biranda cıkıverır karsına evlenırsın bır bakmıssın coluk cocuga bıle kavusmussun
boncuk senı gormek cok guzel gırdım bı baktım sen yoktun çıktım bende.
dun bızı cok dışladılar o topikte bidaha gelmicem...
boncuk senı gormek cok guzel gırdım bı baktım sen yoktun çıktım bende.
dun bızı cok dışladılar o topikte bidaha gelmicem...
yok be kuzum olu mu öyle şey
tanışırdınızz..
yok be kuzum olu mu öyle şey
tanışırdınızz..