- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
yok cnm daha nerdeeee 5 haftalık cok küçüğüz daha
allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatil mi haftasonu sanaa :44: geçmiş olsun cnm ya ufaklığı da hasta etme =))
evet şekerim cumarteside tatilim o nedenle topiğimize giremiycem ancak pazartesi görüşücez
saol canım kızıma yaklasmıorum dunden berı en cok da o koyuyo zaten ama yarına bişiyim kalmaz bünyem boyle ne fazla 2gün sürüo.
allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
tabi ki tatlım 2 gün tatilin var oturup burda takılcak halin yok minnoşla oyna
bu arada kızının adını merak ettm
aminnnnnn allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
öykü canım.sen turızm okuodn dımı okula falan gıdıomusun evdemısın hep
amiin inşallah kaç yaşındasn hemen evlenince çocuk yapmışssınz gezseydniz biraz keyfini çıkarsaydınz =))
evet tatlm gidiyorm ya aslında 2. öğretimim ama bütün derslerimi sabaha almışlar dün çok uğraştm o yüzden bgn snirlendm kalkmadm pazartesi okulu yıkcamm
evet canım haklısın ınsanın hayatında muhakkak bırısı olması gerekıo aksı taktırde mutsuz oluoruz.ama uzulme elbet senınde karsına cıkar adamakıllı biri.kısmetten öteye geçilmez.sende bu vakıtten sora ince eler sık dokursun.daha ciddi insanlarla görüşmeye çalış
ne okulumu asdın sen yani
2. ögretim aksam saatlerı kac oluo eve kaçta donuosun mesela?
vala bende kıyametı koparırdım sabah sabah nıye kalkıyım kı aksam gıtmek varken
hocaların keyfi sevdasına tatlım
5te giriyosun en geç 10da çkıyosun ama o kdar sürmüyo dersler
sınıftaki insanlara ne demeli sabah istiyolarmışmış
ne insanlar var ya git 1. öğretim yaz o zmnnnn
mrb kızlarrr bende yenı uye oldum buraya yenı yenı tanısıyorum arkadaslarla aynı zamanda yenı evlendım tasınmıs oldugumuz sehırdede fazla arkadasım yok cok yalnızım bu aralar
ee yani tatlım çok haklısın inş istediğin gibi olur ozaman ne diim.
sevgilin napıo okuomu oda
=)) olmaz mı guzelım ben sıkılıyorum ama bos vakıt bulamıyorum pek =(benım gibi işyerınde boş olurupta canı sıkılan yok muuu?
canım bilmiyorum özellikle bugün çok kötüyüm 25 yaşındayım halaa mantığıma yatan kalbime hitap eden biri çıkmadı o kadar kötüyümki
=)) olmaz mı guzelım ben sıkılıyorum ama bos vakıt bulamıyorum pek =(
=)) olmaz mı guzelım ben sıkılıyorum ama bos vakıt bulamıyorum pek =(
25 yaşındasın daha dert etme bukadar elbet çıkıcaktır karşına nerde oturuosun?vala istanbulda olsaydın sana hayırlı kısmetler bulurdum.çok insanın arasını yapmışlıgım vardır yanı.bi teyzemı everemedım 42 yasında ona bıle bakınıorum hala ümidi kesmedim
eveet o da 2. öğretim annem falan sakin ol diyo da ne sakin olcam ya
cinlerm tepeme çıkıveriyo bu konuda valla
amiin inşallah kaç yaşındasn hemen evlenince çocuk yapmışssınz gezseydniz biraz keyfini çıkarsaydınz =))