Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

tatil mi haftasonu sanaa :44: geçmiş olsun cnm ya ufaklığı da hasta etme =))

evet şekerim cumarteside tatilim o nedenle topiğimize giremiycem ancak pazartesi görüşücez:KK14:

saol canım kızıma yaklasmıorum dunden berı en cok da o koyuyo zaten ama yarına bişiyim kalmaz bünyem boyle ne fazla 2gün sürüo.

evet şekerim cumarteside tatilim o nedenle topiğimize giremiycem ancak pazartesi görüşücez:KK14:

saol canım kızıma yaklasmıorum dunden berı en cok da o koyuyo zaten ama yarına bişiyim kalmaz bünyem boyle ne fazla 2gün sürüo.

tabi ki tatlım 2 gün tatilin var oturup burda takılcak halin yok minnoşla oyna :KK1:
bu arada kızının adını merak ettm :KK17:

aminnnnnn allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhh

amiin inşallah kaç yaşındasn hemen evlenince çocuk yapmışssınz gezseydniz biraz keyfini çıkarsaydınz =))

öykü canım.sen turızm okuodn dımı okula falan gıdıomusun evdemısın hep

evet tatlm gidiyorm ya aslında 2. öğretimim ama bütün derslerimi sabaha almışlar dün çok uğraştm o yüzden bgn snirlendm kalkmadm pazartesi okulu yıkcamm :KK1:

amiin inşallah kaç yaşındasn hemen evlenince çocuk yapmışssınz gezseydniz biraz keyfini çıkarsaydınz =))

evet tatlm gidiyorm ya aslında 2. öğretimim ama bütün derslerimi sabaha almışlar dün çok uğraştm o yüzden bgn snirlendm kalkmadm pazartesi okulu yıkcamm :KK1:

ne okulumu asdın sen yani:KK4:
:KK4:

2. ögretim aksam saatlerı kac oluo eve kaçta donuosun mesela?
vala bende kıyametı koparırdım sabah sabah nıye kalkıyım kı aksam gıtmek varken

evet canım haklısın ınsanın hayatında muhakkak bırısı olması gerekıo aksı taktırde mutsuz oluoruz.ama uzulme elbet senınde karsına cıkar adamakıllı biri.kısmetten öteye geçilmez.sende bu vakıtten sora ince eler sık dokursun.daha ciddi insanlarla görüşmeye çalış

canım bilmiyorum özellikle bugün çok kötüyüm 25 yaşındayım halaa mantığıma yatan kalbime hitap eden biri çıkmadı o kadar kötüyümki :KK25:

ne okulumu asdın sen yani:KK4:
:KK4:

2. ögretim aksam saatlerı kac oluo eve kaçta donuosun mesela?
vala bende kıyametı koparırdım sabah sabah nıye kalkıyım kı aksam gıtmek varken

hocaların keyfi sevdasına tatlım :KK47:
5te giriyosun en geç 10da çkıyosun ama o kdar sürmüyo dersler
sınıftaki insanlara ne demeli sabah istiyolarmışmış:KK47:
ne insanlar var ya git 1. öğretim yaz o zmnnnn

hocaların keyfi sevdasına tatlım :KK47:
5te giriyosun en geç 10da çkıyosun ama o kdar sürmüyo dersler
sınıftaki insanlara ne demeli sabah istiyolarmışmış:KK47:
ne insanlar var ya git 1. öğretim yaz o zmnnnn

ee yani tatlım çok haklısın inş istediğin gibi olur ozaman ne diim.
sevgilin napıo okuomu oda

mrb kızlarrr bende yenı uye oldum buraya yenı yenı tanısıyorum arkadaslarla aynı zamanda yenı evlendım tasınmıs oldugumuz sehırdede fazla arkadasım yok cok yalnızım bu aralar :KK50:

sanırım bi bekar benim artık etrafımda bekar olan kalmadı kimseyle konuşcak konum bile yok ortak:KK50: sende canım bi yeteneğin varsa onla uğraş çalışamıyosan bile

canım bilmiyorum özellikle bugün çok kötüyüm 25 yaşındayım halaa mantığıma yatan kalbime hitap eden biri çıkmadı o kadar kötüyümki :KK25:

25 yaşındasın daha dert etme bukadar elbet çıkıcaktır karşına nerde oturuosun?vala istanbulda olsaydın sana hayırlı kısmetler bulurdum.çok insanın arasını yapmışlıgım vardır yanı.bi teyzemı everemedım 42 yasında ona bıle bakınıorum hala ümidi kesmedim

25 yaşındasın daha dert etme bukadar elbet çıkıcaktır karşına nerde oturuosun?vala istanbulda olsaydın sana hayırlı kısmetler bulurdum.çok insanın arasını yapmışlıgım vardır yanı.bi teyzemı everemedım 42 yasında ona bıle bakınıorum hala ümidi kesmedim

canım çevreden dolayıda çok yıprandım ben taa sivaslardayım ...bugün işte arkadaşlarda diyo sende bişe var ama inan burda oturup derdini anlatcağın kimsede yok arkadaş çevrem gitti dağıldı hep evlnedielr başka yerlere gittiler

X