- 14 Mart 2013
- 1.957
- 0
- 32
- Konu Sahibi prospectingkit
bi günüm evde geçmiyo hep eksiklerin peşinde en çok eminönünde geziyorum:) çok fazla arkadaşım yok bende burda takılıyorum artık..
Eminönünde benim içinde gez anacım
Ah özledimm İstanbuluu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi günüm evde geçmiyo hep eksiklerin peşinde en çok eminönünde geziyorum:) çok fazla arkadaşım yok bende burda takılıyorum artık..
Düğüne az kalmıışş , şimdiden tebrik ederim .
Allah bir yastıkta kocatsınn
Eminönünde benim içinde gez anacım
Ah özledimm İstanbuluu
amin canım darısı isteyen herkese olsun:)
ben İstanbul da yaşıyorum sizler nerelerde yaşıyorsunuz? evli bekar? yaşınız kaç?
Yürekten Amiiin diyoruum
Sen öğrenci olduğun için mi karabüktesin canımbnmde pek görüştüğüm kmse yok valla kızkıza muhabbeti özlemişim sende gel buyur boş vakitlernde canım burdayız bizz
bnde çoook özledmmmmmmmmmmmm
ayakkabımın altına yazim ismini :)
ayakkabımın altına yazim ismini :)
Sen öğrenci olduğun için mi karabüktesin canım
ben 23 olcam nisanda 2 bçuk yıllık ilişkim var karabükte yaşıyorumm
Allahım hayırlısıyla size de nasip etsin evlenmeyi:) bende 6 seneden sonra bu günlere geldim..bu arada bende nisan doğumluyum
Selaaammm
Evet kocaman tuba yaz noluurr
He bak şimdiden söyleyim en silinmeyecek kız silinir ama ben silinmem
amiiin inşallah görürüz o günleri ya boğasın o zaman
hoşgeldin nannn naptınnn
Evime geldim sen nabayn
Hee anladım canıımmyok kuzucum burada yaşıyorum ben hemde okuyorum 2 yıllık safranboluda işte
bnmki istanbullu
HoşgeldiinSelaaammm
itinayla sileriz canım sıkıyosa silinmesin :) Allahım ikinizede hayırlısını nasip etsin..
Hee anladım canıımm
Hoşgeldiin
Ayakkıbının altı çürür ben yine silinmem
Amiiinn canım benim amiin