- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.961
canım istersen mailimi özel msj olarak yazayım sana senin 50 msj hakkını doldurman gerekiyo özel msj atabilmen için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım nerden katılıyosun biraz kendinden bahsedermisin ?ben kübra :)istanbuldan katılıyorum 25 yaşındayım bekarım :)
iyi yaptın canım bende öyle üye olmuştum neler yapıysn ben mesela çalışıyorum:)
Lise sondayım işte bu sene üniversite sınavına gireceğim onunla uğraşıyorum.Sen neler yapıyorsun mesleğin ne
hmmm anladım canım hakkında hayırlısı olsun kazanmak istedigin veya kafanda belirledigin bi üniversite varmı tatlım yer olarak nereyi düşünüyosun mesela canım ben özel bi şirkette asistanım:)
Amin amin Çok kararsızım şu sıralar eskiden istanbulda okumayı çok istiyodum geçen yaz 1 günlüğüne bi gittim dedim ki ben yaşayamam burda izmiri çok istiyorumm :) eskişehir ankara bursa da olabilir, senin anlayacağın henüz kararsızım ve puana göre de yerleşebilirim karambole gidecek gbi duruyo şu sıralar sen ne mezunusun ? istanbullu musun :)
hmm anladım canım hakkında hayırlısı olsun kuzum ben okumadım tatlım ortaokul mezunuyum ama asistan oldum ve gayette gzl çalışıyorum evettt istanbuldayım aslen trabzonluyum canım =)
ne güzel asistansın ya maşallah Trabzon muuu trabzonu çok severim ben ya geçen sene gitmiştim. Ben karadeniz aşığıyımdır annemler düzceli benim de evlenmeyi düşünüyor musun peki sevdiğin birileri var mı
evett tatlım trabzon hmm anladım canım evlenmeyi taiki düşünüyorum sevdigim bi kişi hayırlısıyla bekliyoruz bakalım okulu var onun bitirsin inş evlenicez allah nasip kısmet ederse canım senin konuştugun birilieri varmı bakim kaç kardeşsiniz canım:)
Ayy inşallah hayırlısıyla evlenirsiniz canım evet bi sevdiğim var 3 kardeşiz canım bi ablam bi de erkek kardeşim var sen anlat biraz da:)
bizim cızlar nerdeee size çook mutlu bi haberim var canlarrr,ankara yıldırım beyazıt üniversitesi islami ilimler fakültesi
Angaralıyım artııkkkk
evett tatlım trabzon hmm anladım canım evlenmeyi taiki düşünüyorum sevdigim bi kişi hayırlısıyla bekliyoruz bakalım okulu var onun bitirsin inş evlenicez allah nasip kısmet ederse canım senin konuştugun birilieri varmı bakim kaç kardeşsiniz canım:)
Herşey gonlununce lsun
tebrıkler tanısmıyoruz ama olsunnnnn
teşekkür ederim canım benim allah razı olsun :)