Hiç Aram Yok Ya Hep Ya Hiç

Arkadaşiniz size laf verip ama kendisinden cikmamiş (en azindan o niyetle cikmamiş) gibi yapmaya calisiyor sanki.

Kimse kafasinin uymadigi biriyle evde gece gecirmez ustelik bu evli bir adamsa kafasi uysa da yapmaz.

Karşima gecip film izlemisler diyen birinin ya akil yaşi kucuktur ya da beni aptal yerine koymaya calisiyordur.
Ha ne yaptilarsa yaptilar o arkadaşi hayatimdan cikarirdim ne oldugu belli degil yok samimi olmadiklarimizla evde kalmaliymisiz, her onumuze gelenle film.gecesi yapmaliymişiz boyle seyler normal filan diye neyin iknasina ugrasiyor amac ne yani?

Zeynep-ahmet konusunda haklısınız ama onun arkadaşlık ilişkilerinde karisamazsiniz. Size dert yandığı süreçte de ben böyle düşünmüyorum sana saygı duyuyorum diyerek konuyu değiştirin.ha bence bu arkadaşınız da size göre değil ama siz bilirsiniz.

Niye bu kadar didiklediniz ki arkadaşınıza çok sevimsiz bit davranış. Ahmet Zeynep konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum takılmışlar işte gayet açık. Ama bunu arkadaşınızla bi prensip tartışmasına dökmeniz saçma. Ahahaha senin evi aşk yuvası yapmışlar yarın bi gün ahmetin karısı seni yardım yataklıktan paralasın da gör diye şakasını yapar geçerdim ben olsam.

Hoş geldiniz ellerimlekazidim nerelerdeydiniz

Nickini görünce gurbette hemserisini görmüş gibi sevindim

Sorma ya prenses ben illa kendime dert arayayim valla son zamanlarda insan sevmeyen herkestwn uzak asosyal biri olarak biliniyorum diyorum acaba ben mi anormalim
Ahahha valla ben de öyle.nasil sevindim görünce seni.

Senin ne kadar insan seven biri olduğunu ben biliyorum.Herkes isine geldigi gibi bosver.Ben de hemen herkesle samimiyet kurmayı seven biri değilim.Az olsun öz olsun mantığındayim hep.Boyle olunca da insan sevmez oluyoruz ama olsun bosver.Boylelerini sevsek ne sevmesek ne Allah aşkına.

Son düzenleme:

Kesinlikle haklisin insana yorgunluktan baska birsey vermiyorlar

Biz üniversitede ev partisi yapar sonra sarhoş olup hepimiz yerde yanyana yatar uyurduk. Veya bir seferinde erasmusta kaldigim yurda yakin bir erkek arkadasim gelmişti ta cocukluktan tanidigim, ona o aksam icin şişme yatak almıştım ama sisirmeye üşenip aynı yatakta uyumustuk kardeş kardeş. Tabi bunlari 20li yaslarda yapmıştım su koca kadin halimle neden aynı yatakta uyuyayim elin adamlariyla o zaman normal geliyordu. Ama su an bile baska bir şehre gittiğimde bazen erkek bir arkadaşımın evinde kalırım davetli isem yani evli olsun bekar olsun eşi de arkadaşım ise. Ben de antepe gelen yakin arkadaslarima teklif ederim isterseniz bende kalin diye. Ama ben buradaki olayı çözemedim valla. Yani ne olmuş da elin evli adamı başka bi kadını kedisine baktığı eve çağırmış bi de kendi de kalmış film izlemişler. Yani ne olmuş olabilir? Aşırı komik. Bence de kızın evini seks için kullanmışlar bu sorun değil teşekkür etmemeleri mi sorun. Bana çok tuhaf geldi bir türlü anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…