- Konu Sahibi biricikbusecik
Bu arada adet olduğumda 16 yaşındaydım, sınıftaki kızların hepsi olmuştu ben sap gibi kalmıştım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ya şu yorumunu okudum gözlerim yaşardı biliyor musun çok üzüldüm.
Benim adet sorunum yok oluyorum Elhamdülillah. Yokluğunu çekmek nasıl bir duygu diye baktım konuya. ve yazdığın cümlede takılı kaldım.
Bizler her ay o ağrıyla kıvranıp ağlarken, sen o ağrıyı çekebilmek için dualar ediyorsun. İnşallah kabul eder Allahım, ama ağrısını çekmeni de istemem:)
Rabbim büyüktür, inşallah en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürür.
buyuk bir nimet adet olmak bence çok şükredin....inşallah bende ilk adetimi görürümyaa...inşallah dualarımız kabul olur....
Elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz işte. Hepimiz bir başkasına göre daha iyi bişeye sahibiz, mesela benim başka rahatsızlığım var, sen de eminim bu konuda benden daha iyisine sahipsindir.
Her halimize şükredelim yine de canım...
zeynepcim ne yaptın ?
hayırlısı güzelim bekliyorum haberlerini
canım durumuna çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah bir tedavisi olur yaa..
allah şifa versin
mrb kızlar size bişey sorcm....hiç adet görmemiştm ben 26 yaşındayım ve hastaneden haber beklyrdm o bekledğm haber geldi...ve bana deniyorki;önce 10 gunluk ilac kullancam sonrada vajinadan ince bir cubukla girilip rahim ağzı var mı yokmu,kanamayı yapacak tabaka varmı diye bakılcak ama buarada ben bekar oldğm için kızlık zarımada zarar gelebilirmiş dedi dr.?simdi ben neyapmalıyım sizce,çok zor bir karar yaa(?
canım bence sen tedavin neyi gerektiriyorsa hepsini ol.. ailen de tamam derse doktorlara bu konuyla ilgili sana belge vermelerini söyle
böylece evleneceğin kişiye de ispatlaman gerekirse illa işte belgelerim die karsısına cıkarsın..
allahım acil sifalar versin..