- 19 Şubat 2021
- 5.032
- 12.316
- 198
- 38
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.261
Çok süslüydüm çok güzeldimAman ne saklıcan boşver hiç takmam inan ki keyfine baksaydın
İşte saç makyaj elbise iyi olunca ayakkabı paçayı kurtarıyorÇok süslüydüm çok güzeldim
Baştan başlıyorsun saç makyaj elbise
Sonra bir bakıyorsun ayakkabı
Çok güldüm eğlendim Allah tan
Haydi bi yallah bismillah de kalkKahvaltıyı yaptık daha sofrayı toplamadım dışarıda işlerim var çıkmam tepişmem lazım kaldım büylecene
O ya Allah Bismillah değil miydi yallah yazmışsın ne güldümHaydi bi yallah bismillah de kalk
Bende çıktım hemen iğnemi vurdurdum geldim. Şimdi daha kahvaltı edicem evi toplucam falan geç başlıyorum bugün bitmez
Ay evet dimi öyleydiO ya Allah Bismillah değil miydi yallah yazmışsın ne güldüm
Hoşbuldum canımyatmak istiyorsa canın yat boşver işler her zaman olur (ha ha topik başlığına göre ne güzel teşvik ediyorum ama )
Ben okumuştum seni geçmişte baya aktif birisin örgü gibi birşeyler yaptığın aklımda kaldı fikir olarak yaptığın şeyleri paylaşırsan sevinirim
Yok yok yatmadım bi iki bisey yaptım akşama hepsini toplu yazarım
En son salı günü cam silmiştim ondan beri bi yemek bi bulaşık başka bisey yapmadım
Yattım gezdim
Ben daha içemedim yaa1 saat kadar dışarıda işim vardı hallettim geldim şimdi kahvemi içiyorum yorulmuşum yavEki Görüntüle 2864159
Benim ev süpürülecek duruyor ben giyindim dışarı çıkmaya hazırlanıyorum çamaşırları dürdüm bi o var şuan kendime sövüyordum azcık ne olacak bu sündüklük diye hiç iş yapasım yok bu aralar ne olacak büyleBen daha içemedim yaa
Nevresimleri çıkardım attım makineye. Katlancak çamaşırlar vardı onları katladım. Evi süpürdüm. Şimdi yerleri silicem sonra kahve ödülü
Benimde haftasonu inanılmaz dağılıyor ev. O yüzden her cumadan mecbur biraz düzene sokmaya çalışıyorumBenim ev süpürülecek duruyor ben giyindim dışarı çıkmaya hazırlanıyorum çamaşırları dürdüm bi o var şuan kendime sövüyordum azcık ne olacak bu sündüklük diye hiç iş yapasım yok bu aralar ne olacak büyle
Amannn boşver dağılsın ben de derli toplu bıraktım çıktık azcık deniz kenarına gidelim dedik yarına erteledik köye gitmeyi deBenimde haftasonu inanılmaz dağılıyor ev. O yüzden her cumadan mecbur biraz düzene sokmaya çalışıyorum
Mis afiyet olsun bol köpüklüBende işlerin bir kısmını bitirdim. Yemek yapmadan evvel şöyle bi keyif yapayım
Oh git git mis gibi temiz havaAmannn boşver dağılsın ben de derli toplu bıraktım çıktık azcık deniz kenarına gidelim dedik yarına erteledik köye gitmeyi de
Cezvede yaptımMis afiyet olsun bol köpüklü
Ben hep cezvede yapıyorum zengin değilim yav bir kahve makina yohCezvede yaptımbazen cezveden daha keyifli lezzetli oluyor
Yaa evet kolaylık vallaBen hep cezvede yapıyorum zengin değilim yav bir kahve makina yohgeçen eltim aldı kahve makinalarından içmeye gittim ne kolay koy kahveyi yapsın karıştırma neyim yok
Evet bende de var öyle elektrikli ötekiler çok pahalı beya ne gerek varYaa evet kolaylık vallabenimde o yuvalılardan değil cezve şeklinde te çeyiz alırken süpürgenin yanına hediye vermişlerdi. Bende bidaha alma gereği duymadım ihtiyacımı karşılıyor aman cezve de daha lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?