- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.241
Bence de kesinlikle öyle neyin içinde rahat hissediyorsak onlar olsun boşver modayı amanngiyim tarzımız yerleşti artık .moda olsa da almayız ki.mesela gidip belimi açıkta bırakacak bluzlar tişörtler alıyor muyum aslaaaaakilo aldım biraz yarım kol giyiyorum asla yakışmıyor kolsuzlar da.banane modadann
ayy iyi güldük allahta sizi güldürsün.herkese iyi gecelerrrBence de kesinlikle öyle neyin içinde rahat hissediyorsak onlar olsun boşver modayı amann
İyi gecelerr Allah rahatlık versinayy iyi güldük allahta sizi güldürsün.herkese iyi gecelerrr
Ay kız güldürdün beni Allah iyiliğini versin arada topuklu da iyi oluyor kız düğünler de yok benim de ayağım yoruluyor hatta çantada babet de bulundurduğum oluyorduben düğün davet dışında asla topuklu giymem.giyim stilime uymaz bir kere.spor ayakkabı renk renk giyerim hem rahatta.delimiyim cendere gibi topukluyla niye dolaşayım?10 dakika da ayağım yorulur
ayy iyi güldük allahta sizi güldürsün.herkese iyi gecelerrr
İyi geceler ben de size iyi geceler yazacaktım şimdi çok uykum geldiBende kaçar kızlar iyi uykular iyi geceler sabaha görüşmek dileğiyle
Kız Allah senin iyiliğini versin emiBenim birde topuklu ayakkabıyla kül kedisi maceram varteyzemin oğlunun düğününde topuklularla oyna tepin düğün sonu arabaya kendimi zor attım tabi ayağmdan hemen çıkarırken topuklunun birini dışarı düşür sen
eve geldim yok. Sonra teyzemin çocuklarıda hangi salak düşürmüş bunu diyip bi tekme atmışlar ayakkabıma sonra belki sahini gelir diye almışlar geri bereketsonra özür dilemişlerdi bana salak dedikleri için
Benim 20li yaşlarda 34 beden bi resmim var iskelet gibi34 beden 15 20 yaş gençler dışında kimseye yakışmıyor.oturunca da donumuz bile gözüküyordu tövbe tövbe.Ayy iyi ki modası geçtiii
Yok canım o kadar da değil sen de
Hoş geldin yeni gördüm seniYok canım o kadar da değil sen de
Hoşbuldum canımGünaydınlar herkese
Hoş geldin yeni gördüm seni
Bugün bir sürü şey yapmak ve yatmak arasında kararsızım
Azıcık mübalağa yaptım tabiYok canım o kadar da değil sen de
Ben de yazayım bir anımı çok anlattım umarım biri tanımazben düğün davet dışında asla topuklu giymem.giyim stilime uymaz bir kere.spor ayakkabı renk renk giyerim hem rahatta.delimiyim cendere gibi topukluyla niye dolaşayım?10 dakika da ayağım yorulur
Ay kahkahayı bastım süper bir anı olmuş yalnızBen de yazayım bir anımı çok anlattım umarım biri tanımaz
Bir gösteriye gittik arabayı park ettik eşim dedi kapı açılmıyor arabayı başka yere cekeyim
Bende dedim ben soför koltugu tarafından inerim
Üzerimde de elbise
Arabadan bir indiim ayakkabının topuğu yok
Diğer tarafın topunu da ben kırdım alaadının ayakkabıları gibi dolaşıyorum
sonra gösteriye girdik izlerken elimdeki su şişesi düştü yuvarlandı ayakkabılar yüzünden alamadım
Gezen güvenlıkte üzerine basıp düştü
Neyse adamı kaldırdılar filan eşim gitti su şişesini aldı bende içindeki suyu tuttum içtim eşimböyle bakıyor
Sonra gösteri bitti çıkışta iki kadın ayakkabılarıma bakıp biri diyor ki ne değişik ayakkabı
diğeri de yok bence topuğu kırılmış
Hepimz beraber kahkaha atmaya başladık
ondan sonra giymedim topuklu ayakkabı
Ayakkabıları saklayacam diye çok uğraştım amaAy kahkahayı bastım süper bir anı olmuş yalnız
Aman ne saklıcan boşver hiç takmam inan ki keyfine baksaydınAyakkabıları saklayacam diye çok uğraştım ama
Kahvaltıyı yaptık daha sofrayı toplamadım dışarıda işlerim var çıkmam tepişmem lazım kaldım büyleceneGünaydınnn bende geç kaldım bugün yeni uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?