- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.281
Bakırlar da hele daha güzel oluyor gerçekten ben safranboludan almıştım anneme okuş yıllarımda buralarda onun gibi bulamıyorum sanki bidaha gitmek nasip olursa kendime de alıcamEvet bende de var öyle elektrikli ötekiler çok pahalı beya ne gerek varzaten ben Nescafe içiyorum bakır cevze aldım diğer kahve için
Var kız her yerde var artık o cezvelerdenBakırlar da hele daha güzel oluyor gerçekten ben safranboludan almıştım anneme okuş yıllarımda buralarda onun gibi bulamıyorum sanki bidaha gitmek nasip olursa kendime de alıcam
Bi bKarım bakalım bende buralara o zamaanVar kız her yerde var artık o cezvelerden
Arada olur öyle şeyler yaa boşverrBugün kendimi o kadar bakımsız hissediyorum kikaşlara göze hiç boya falan sürmedim kaşlar alınacak duruyor ayakkabılarım silinecek rezil gibi geziyorum Allahım şu sündüklük ne zaman geçecek
Neden öyle birşey yapıyorsunBi bKarım bakalım bende buralara o zamaan
ben nabıyorum kücücük sahanda bulgur pilavı yapmaya çalışıyorum inşallah dolup taşmaz
Arada değil bence bayadır öyleArada olur öyle şeyler yaa boşverr
Neden öyle birşey yapıyorsunkarnım bir aç bir aç var ya
Götürdüğünün getirisi çok olur yalnız bilmiş olasın nilosumHiç göz kırpma öyleaz önce bir güzel bir Browniyi götürdüm
Evet canım kesinlikle öyle alması çok kolayGötürdüğünün getirisi çok olur yalnız bilmiş olasın nilosum
Canımmm
Allah razı olsun. Ben hamile kaldıysam herkes kalır5, tüp bebek denemem. 4 tane ameliyat oldum. Rahmimde yapışıklık vardı Histereskopi oldum. 7 cm polikist over oldu laparoskopi ile aldılar. Rahmime çizik atıldı embriyo tutunsun diye. Bir kere parça alındı, endometrium iltihabı diye bir şey çıktı. Prp yapıldı en son. Yumurta gençleşecek diye.
Doktor ilk 3 ay riskli dedi ama ben heyecanımı gizleyemiyorum. Dualarınızla Rabbim inşAllah sağlıkla bebeğimi dünyaya getirmeyi de nasip eder.
Darısı başına @successful woman
MaşAllah ceycey. Hamarat günündeymişsintüm gün ev işi yaptım 2 de banyo temizledim öldüm bittim.daha balkonlar var mutfak var salon var imdattttt
geçmiş olsun canım.bebek yerleşene kadar işi de boşver iş hayatını da .MaşAllah ceycey. Hamarat günündeymişsin
Niloyatospikk niloya balığın devamı var mı? Bu kadarı anca kedilere yeter
Dün acile gitmek zorunda kaldıkBana bulantı için doktorun verdiği ilaç kaygı bozukluğu, çarpıntı yaptı. Uyuşturucu madde almış gibi yerimde duramıyordum. Acilde avil serum taktılar. Az miktarın bebeğe zararı olmayacağını söyledi doktor.
bugün kendime geldim biraz. eşimle yürüyüş yaptık. İyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?