- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.661
Takmadişlerimi suya koymuştum bulamıyorum evde şimdi mi desem acaba ha ha ha@muhtesemgatsby canımm bizim başlığımıza teşrif etmişsinHaklısın tabii 19 yaşında bir kızın ilgisini çekebilecek konular konuşmuyoruz Ev işleri, çocuklar, gebelik
Hanımlar genç nüfusu kazanmak için ara ara yaptığımız bakımları da yazalım
Niloyatospikk Niloyacım günaydım hayatım
Bende bugün nasıl geçti anlamadımki. Hiç işimi bitiremedim. Kahvaltıyı geç yaptık daha sofra dururken eşimin halası geldi çat kapı kahve içmeye. İçerde kurumuş katlancak çanaşırlar falanBen bir kere girdim baktım kimse yazmamış bir daha da girmedim
Geç mi kalktın yoksaaaBende bugün nasıl geçti anlamadımki. Hiç işimi bitiremedim. Kahvaltıyı geç yaptık daha sofra dururken eşimin halası geldi çat kapı kahve içmeye. İçerde kurumuş katlancam çanaşırlar falan1 2 saat o oturdu gitti topla temizle akşam yemeği derken 8de yemek yedik anca şimdi oturdum o çay koymaya kalkcam tekrar
Bugün biraz sanki öyle olduGeç mi kalktın yoksaaaay çat kapı gelen misafirler de ne iyi ediyorlar sen kaç günlerdir temizledigin eve kimse gelmesin ama ev daginikken birisi gelsin
Haftasonu çalışan/çalışmayan herkese tatil havası veriyor yaa ,özellikle pazar günleri insan tam tatil modunda oluyorBugün biraz sanki öyle oldu
Ay sorma hiç sevmiyorum öyle şeyi yaa dediğin gibi derli topluyken kimse yok bigün dağınık bırakırım o gün basılırım
Bide haftasonu evi toplu tutamıyorumki ben nedense
Aynen öyle kesinlikle katılıyorumHaftasonu çalışan/çalışmayan herkese tatil havası veriyor yaa ,özellikle pazar günleri insan tam tatil modunda oluyorneyse yaa sağlık olsun
Cenazeleri varmış o yüzden girememişAynen öyle kesinlikle katılıyorum
Niloya bugün dışarı attı heralde kendini
Başınız sağolsun bitanem rabbim sabır versin melek olmuşGünaydın kızlar
Dün çok zor bir gündü halamın 12 yaşlarında torununu kalp krizinden vefat etmesi sonucu defnettik Allahım kimseyi evladıyla sınamasın zor bir gündü aklıma geldikçe ağlayasım var
Başınız sağolsun Allah sabır versin canım ailesinede. Çok zordur gerçekten.Günaydın kızlar
Dün çok zor bir gündü halamın 12 yaşlarında torununu kalp krizinden vefat etmesi sonucu defnettik Allahım kimseyi evladıyla sınamasın zor bir gündü aklıma geldikçe ağlayasım var
Bazın sağolsun Niloya.El kadar sabi sübyana ölüm hiç yakışmamış. Mekanı cennet olsun Çok acı... Allah ailesine sabır versin.
Başınız sağolsun bitanem rabbim sabır versin melek olmuş
Sağolun Allah razı olsun evet çok zor Allah ailesine sabır versin bolca inşallahBaşınız sağolsun Allah sabır versin canım ailesinede. Çok zordur gerçekten.
Amin inşallahAllah ailesine sabır versin.
Mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?