- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.681
Birgün gelmek nasip olursa mutlaka gezicem orayıda çok severim bu tarz şeyleriBugün Bursada çinileriyle ünlü olan Yeşil Türbenin oraya mal almaya geldim(Osmanlı padişahı Mehmet Çelebi yatıyor burada) detaylı ve daha güzel bir resim çekmeye fırsatım olmadı Bursaya geldiğinizde mutlaka gezilmesi gereken yerlerden biri
Eki Görüntüle 2856105
Oh mis gibi niloşum otur dinlen. Bende sabah 6:30da kalktım geri uyucaktm burda bi konuya dalmışım oku oku bi baktım saat 8 olmuş. Doktor randevum vardı hazırlanıp gittim ordan anneme geldim. Şimdi pazara çıkıcaz bizdeSabah 9 da uyandım kızım da erken uyandı bugün yataktan kalkmak biraz zor oldu işe verirsem kendimi daha iyi olurum deyip kalktım kargoda işlerim vardı oraya gittim şimdi kızımı parka getirdim yeşillikte oturuyorum
Gelirseniz nasip olursa konuk etmek isterim canım seniBirgün gelmek nasip olursa mutlaka gezicem orayıda çok severim bu tarz şeyleri
Oh mis gibi niloşum otur dinlen. Bende sabah 6:30da kalktım geri uyucaktm burda bi konuya dalmışım oku oku bi baktım saat 8 olmuş. Doktor randevum vardı hazırlanıp gittim ordan anneme geldim. Şimdi pazara çıkıcaz bizde
Ah canım benim bu tarafa yolun düşerse bende seve seveGelirseniz nasip olursa konuk etmek isterim canım seni
Geçmiş olsun canım ne randevusu
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir yavrucukAh canım benim bu tarafa yolun düşerse bende seve seve
Düzensizliğim vardı ya canım söylemişmiydim hatırlamıyorumda. O yüzden doktora gittim bebek içinde tedaviye de tekrar başladım bakalım
İnşallah niloşumm hayırlısıyla inşallahAllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir yavrucuk
İyiyim nolsun azcık burada geziniyorum mutfak darmadağın toplanacak beni bekliyor ben de oturdum saf saf burada geziyorumİnşallah niloşumm hayırlısıyla inşallah
Sen nasılsın
Sen nasılsın canımİnşallah niloşumm hayırlısıyla inşallah
Sen nasılsın
Bende akşam üstü öyleydimde daha az önce topladımİyiyim nolsun azcık burada geziniyorum mutfak darmadağın toplanacak beni bekliyor ben de oturdum saf saf burada geziyorum
Bende iyiyim canım bir dizim vardı onuda final yapmışlar ya onu izliyorumSen nasılsın canım
Hangi diziBende akşam üstü öyleydimde daha az önce topladım
Bende iyiyim canım bir dizim vardı onuda final yapmışlar ya onu izliyorum
O kedilermiiDünden beri benim minnoş annemlerden kaçıp kaçıp bize geliyor evi öğrenmiş kaçıncıya götürüyorum
Masumiyet canımHangi dizi
Aa bitecek diyordu bitti miO kedilermii
Masumiyet canım
Şuan final oynuyorAa bitecek diyordu bitti mi
Evet canım anne olan kedi bugün 2.ye kaçtı geldi yinecuma akşamı kardeşim bize getirmişti kızım sevsin diye evi öğrendi sesimi tanıyor zaten telefonda konuşurken miyav miyav sesimi arıyor
Yaa demek masumiyet final yapıyorŞuan final oynuyor
Ay nasıl hemen öğrenmiş yaaçok tatlı amaa sizi daha çok sevmiş galiba
Evet bitiyormuş ya bende bugün gördüm. Baya karıştırdılar senaryoyu ama her bölümde başka biri çıkıyor o geceki olaylara sebepYaa demek masumiyet final yapıyorben bir kere izlemiştim ve beğenmiştim ,hatta netten gününe bakıp takip edecektim ben izleyene kadar ooohooooo
Bizde de durmadı miyavlayıp durdu götürdüm kucağımda kedi polisler geziyor ağzımda maskeyi unuttum kimseler yoktur diye bişey demedi polis kucağımda kediŞuan final oynuyor
Ay nasıl hemen öğrenmiş yaaçok tatlı amaa sizi daha çok sevmiş galiba
Ben uzun zamandır televizyonu açmıyorum o yüzden hangi diziler var bilmiyorum. Ama bir kere kağıt ev diye bir dizi izlemiştim,izlerken çok gerildim için devam etmedimEvet bitiyormuş ya bende bugün gördüm. Baya karıştırdılar senaryoyu ama her bölümde başka biri çıkıyor o geceki olaylara sebep
Ahaha birazdan yine gelir bak duyarsın miyavlarıBizde de durmadı miyavlayıp durdu götürdüm kucağımda kedi polisler geziyor ağzımda maskeyi unuttum kimseler yoktur diye bişey demedi polis kucağımda kedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?