- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.641
Arkadaş istiyo kızçem ya bi kardeş yap sen en iyisi onaOnu ben de duydum da hatta bi tane indirdim başka uygulamanın hiç dikkatini çekmedi çok sağol canım gündüz dışarıdayız işte nerede arkadaş görürsek peşlerine takılıyoruz
Ben bir ara kullanmıştım. Direk uyguladım hassas bir cilde sahip olduğum halde tahriş falan olmadı. Ama cildinde fazla bekletirsen kurutuyorEvet evet bende de var biliyorum canım ama sanki bu jeli direk uygulayınca tahriş edebilir gibimi bişey duydum bi ara önce bi işlem görmesimi gerekiyomuş neymiş
Anladım ufak bi alana denemek lazım aynı saç boyar gibi o zamanBen bir ara kullanmıştım. Direk uyguladım hassas bir cilde sahip olduğum halde tahriş falan olmadı. Ama cildinde fazla bekletirsen kurutuyor
Yok gülüm kalsınArkadaş istiyo kızçem ya bi kardeş yap sen en iyisi ona
Senin bu gidişle kaza maza olmaz gibi ama hayırlısıYok gülüm kalsınAllah isteyenlere versin inşallah ben 2.yi olur da kaza olursa ona bıraktım yan komşuda 3 tane var 4.kaza olmuş
Ben zaten kolay hamile kalamıyorum iki gebeliğimde hemen olmamıştı 4 sene de korunmuştuk maşallah diyim kaza olmadıSenin bu gidişle kaza maza olmaz gibi ama hayırlısı
aaa senin 2 çocuğun mu var niloya?ben niye tek sanıyordum kiBen zaten kolay hamile kalamıyorum iki gebeliğimde hemen olmamıştı 4 sene de korunmuştuk maşallah diyim kaza olmadı
Tek canımaaa senin 2 çocuğun mu var niloya?ben niye tek sanıyordum ki
anladım.ben de de tek çocuk var ya biraz bağımlı gibi oldum çocuğa.acaba ilerde sorun yaşarmıyız ki?ben evlenince ya aynı apartmanda ya yakın apartmanlarda istiyorumm.zengin olsam içgüveysi alırdım hattaTek canımilki düşük oldu
Yakın olsun zaten canım tek çocuk ya ben de başka düşünmüyorum umarım pişman olmamanladım.ben de de tek çocuk var ya biraz bağımlı gibi oldum çocuğa.acaba ilerde sorun yaşarmıyız ki?ben evlenince ya aynı apartmanda ya yakın apartmanlarda istiyorumm.zengin olsam içgüveysi alırdım hatta
Ben değil eşim temkinli
Bahsettiğin ipek kirpik değil di mi ceycey. O bayağı zahmetli bir işmiş.Evde kala kala netten ne okursam peşine düşüyorum sıkıntıdan.saf keratini yükledim şimdilerde acaba evde kirpik lifting mi yapsam diyorum.fazla bakımdan çirkinleşmeyeyeyim bu seferde
canımmmyarasın bebişe fasulyeler
Niloyacım, fasulye en sevdiğim sebze yemeklerinden. Yaz gününde de çok hafif oluyor. Etli yemek yiyince bir ağırlık çöküyor.Ayy çok özledim inan ki bayadır pişirmiyorum eşim pek sevmiyor diye oh mis afiyet olsunçok severim zeytinyağlı üfff yanına da cacık ımmm mis
Arkadaşlarımdan yapan oldu evde kirpik lifting. Lash Lift markası aldılar ve 5 kez gidiyormuş sanırım. Onların kirpikleri çok güzel oldu. Benim el becerim yok diye cesaret edemedim almaya.Evde kala kala netten ne okursam peşine düşüyorum sıkıntıdan.saf keratini yükledim şimdilerde acaba evde kirpik lifting mi yapsam diyorum.fazla bakımdan çirkinleşmeyeyeyim bu seferde
Siyah beyaz karışık kedimiz siyah olan yavrusu o da sahiplenilecek bekliyor canımBahsettiğin ipek kirpik değil di mi ceycey. O bayağı zahmetli bir işmiş.
canımmm
Niloyacım, fasulye en sevdiğim sebze yemeklerinden. Yaz gününde de çok hafif oluyor. Etli yemek yiyince bir ağırlık çöküyor.
niloyacım kedin siyah mı?
Günaydınn herkese yok ipek kirpik değil niloya kirpik perması diyeyim türkçesine kıvrık yapıyor 2 ay kadar kirpikleriSiyah beyaz karışık kedimiz siyah olan yavrusu o da sahiplenilecek bekliyor canım
İpek kirpik evet zahmetli C ceycey0406
Arkadaşlarımdan yapan oldu evde kirpik lifting. Lash Lift markası aldılar ve 5 kez gidiyormuş sanırım. Onların kirpikleri çok güzel oldu. Benim el becerim yok diye cesaret edemedim almaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?