- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.626
- 548
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.621
Benimde aloe veram var ama kıyamaytorumBen tam Aloe Vera manyağıyımbitkinin Suyu cildi sıkılaştırıyor. Ama baktım dalı kalmıyor. Ben jeli kullanmaya başladım. Kremi de var. Yaraları iyileştirici özelliği var.
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınNasılsın tospikim
Bitkiyi kırınca içinden su çıkıyor o dimiBen tam Aloe Vera manyağıyımbitkinin Suyu cildi sıkılaştırıyor. Ama baktım dalı kalmıyor. Ben jeli kullanmaya başladım. Kremi de var. Yaraları iyileştirici özelliği var.
Bende iyiyim canım dinleniyorumİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Bugün izin günündür dinlen canımBende iyiyim canım dinleniyorum
Bütün yük senin üzerinde eokunca canımBugün izin günündür dinlen canımben de şimdi oturdum desem yeridir ama kalkıcam yine işler bekliyor ev hanımı olmak böyle birşey
Yok ya çocuk için kimse kızmaz bence kızmasın yani. İsteyerek olmuyorki çocuk dinlemez laf cünkü.Biz apartmanda yaşasak kovarlar bizi diyorum çok şükür kendimize ait
Eşime dedim yarın azcık sen ilgilen ben dinleneyim bir sürü oyuncak var her zaman oynamıyor bana sarıyor
O tArafa gidersem bidaha sökcem nolur sa olsunBir dahakine kökünden sök
bakalım kısmetimde varsa olur inşallahBelli de olmaz tutar annem biri kapının önüne budadığı gülün dallarından atmış annem de alıp saksıya sokmuş balkonda görünce ne şaşırdım nasıl büyümüş güller açmış
Aloe verayı direk yüzünüze kullanuyormusunyz kızlar ben sanki direk kullanmamak gerekmiş diye duydumo acayip büyüyor başka saksılara da dikiyorum.koparıp kullanıyorum birini.kel kel kaldı ama olsunn güzelleştirsin de beni
Evet niloyacım su çıkıyor. Cildi çok sıkılaştırıyor. Ama kırdıkça dal kalmıyor. Ben vazgeçtim.Bitkiyi kırınca içinden su çıkıyor o dimi
Bitkinin içinde su var Mimariyecim. Kesip onu sürüyorsun. Çok faydalıAloe verayı direk yüzünüze kullanuyormusunyz kızlar ben sanki direk kullanmamak gerekmiş diye duydum
Evet evet bende de var biliyorum canım ama sanki bu jeli direk uygulayınca tahriş edebilir gibimi bişey duydum bi ara önce bi işlem görmesimi gerekiyomuş neymişBitkinin içinde su var Mimariyecim. Kesip onu sürüyorsun. Çok faydalı
Direkt sürmüyorum kreme karıştırıyorum her günYok ya çocuk için kimse kızmaz bence kızmasın yani. İsteyerek olmuyorki çocuk dinlemez laf cünkü.
oda canı sıkılıyordur evde çocuk sürekli işte kreşe falan göndericekmisin
O tArafa gidersem bidaha sökcem nolur sa olsunsöker kaçarım
bakalım kısmetimde varsa olur inşallah
Aloe verayı direk yüzünüze kullanuyormusunyz kızlar ben sanki direk kullanmamak gerekmiş diye duydum
Evde kala kala netten ne okursam peşine düşüyorum sıkıntıdan.saf keratini yükledim şimdilerde acaba evde kirpik lifting mi yapsam diyorum.Ben tam Aloe Vera manyağıyımbitkinin Suyu cildi sıkılaştırıyor. Ama baktım dalı kalmıyor. Ben jeli kullanmaya başladım. Kremi de var. Yaraları iyileştirici özelliği var.
Ayy çok özledim inan ki bayadır pişirmiyorum eşim pek sevmiyor diye oh mis afiyet olsunEvet niloyacım su çıkıyor. Cildi çok sıkılaştırıyor. Ama kırdıkça dal kalmıyor. Ben vazgeçtim.
Ben de fasulye yaptım
Seneye düşünüyorum canım inşallah bakalım nasipseYok ya çocuk için kimse kızmaz bence kızmasın yani. İsteyerek olmuyorki çocuk dinlemez laf cünkü.
oda canı sıkılıyordur evde çocuk sürekli işte kreşe falan göndericekmisin
O tArafa gidersem bidaha sökcem nolur sa olsunsöker kaçarım
bakalım kısmetimde varsa olur inşallah
Aloe verayı direk yüzünüze kullanuyormusunyz kızlar ben sanki direk kullanmamak gerekmiş diye duydum
yarasın bebişe fasulyelerAyy çok özledim inan ki bayadır pişirmiyorum eşim pek sevmiyor diye oh mis afiyet olsunçok severim zeytinyağlı üfff yanına da cacık ımmm mis
Canım şimdi trtnin reklamlarında gördüm trt çocuk kitaplık uygulaması çıkmış. Çocuk kitapları sesli falan varmış. Belki kızının dikkatini çekerse söyliyim dedim. Ve diğer çocuğu olan tüm arkadaşlaraSeneye düşünüyorum canım inşallah bakalım nasipse
Hm anladım bende deniyim o şekilde mağdem. Hiç denememiştim öyle duyuncaDirekt sürmüyorum kreme karıştırıyorum her gün
direkt felaket kaşındırıyor.Hm anladım bende deniyim o şekilde mağdem. Hiç denememiştim öyle duyunca
Onu ben de duydum da hatta bi tane indirdim başka uygulamanın hiç dikkatini çekmedi çok sağol canım gündüz dışarıdayız işte nerede arkadaş görürsek peşlerine takılıyoruzCanım şimdi trtnin reklamlarında gördüm trt çocuk kitaplık uygulaması çıkmış. Çocuk kitapları sesli falan varmış. Belki kızının dikkatini çekerse söyliyim dedim. Ve diğer çocuğu olan tüm arkadaşlara
İşte biraz inceltmek gerekiyo demekki onu başka bişeyledirekt felaket kaşındırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?