- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.601
erkek üye yasak de yakalanınca ifşa ediliyorsunuz adınızla soyadınızla de.gelmez bir daha ha ha haBenim üyelikten girmiş bir de çok kızdımokunmuyor sanıyormuş nasıl yer orası öyle diyor aç oku dedim bu kadar buraya girersem adama merak geldi nasıl yer diye sanki gizli üye olmadan gir oku
Gül o şekilde bitiyor zatenBelli de olmaz tutar annem biri kapının önüne budadığı gülün dallarından atmış annem de alıp saksıya sokmuş balkonda görünce ne şaşırdım nasıl büyümüş güller açmış
Dedim dedim üye olmadan okusun forum herkese açıkerkek üye yasak de yakalanınca ifşa ediliyorsunuz adınızla soyadınızla de.gelmez bir daha ha ha ha
ben fakirim çiçek yerine balkona soğan ektim.dün de o soğanlarla mercimek köftesi yaptımGül o şekilde bitiyor zaten
Aa bilmem ki benGül o şekilde bitiyor zaten
Taze soğan iyi oluyor ya para vermiyoruz ona saksıda yetişiyorben fakirim çiçek yerine balkona soğan ektim.dün de o soğanlarla mercimek köftesi yaptım2 çiçeğim var sadece biri aloevera diğeri orkide.orkide de yıllardır çiçek açmadı inat mı inat
Senin ki daha karlıben fakirim çiçek yerine balkona soğan ektim.dün de o soğanlarla mercimek köftesi yaptım2 çiçeğim var sadece biri aloevera diğeri orkide.orkide de yıllardır çiçek açmadı inat mı inat
değiştireyim deneyeyim.gidip yemek yiyip geleyim.rejim yapayım dedim de olmadı.karnım gurulduyor şimdi de.görüşmek üzere kızlar.Taze soğan iyi oluyor ya para vermiyoruz ona saksıda yetişiyor
Orkide çiçek vermiyorsa yerini sevmemiştir yer değiştir direkt güneş alan yer olmasın az güneş de alsın öyle bir yere koy
Karşı komşumun camında da aleo vera varSenin ki daha karlıbizde mercimek köftesi yapıyoruz
Benim de Aloe Veram var halam hediye etti ,ama büyümüyor yaasenin ki büyüyor mu ?
Afiyet olsun canımdeğiştireyim deneyeyim.gidip yemek yiyip geleyim.rejim yapayım dedim de olmadı.karnım gurulduyor şimdi de.görüşmek üzere kızlar.
o acayip büyüyor başka saksılara da dikiyorum.koparıp kullanıyorum birini.kel kel kaldı ama olsunn güzelleştirsin de beniSenin ki daha karlıbizde mercimek köftesi yapıyoruz
Benim de Aloe Veram var halam hediye etti ,ama büyümüyor yaasenin ki büyüyor mu ?
Artık biliyorsunAa bilmem ki ben
Cam mıKarşı komşumun camında da aleo vera var
Aa aloe vera güneş görmemesi mi lazım ben orkideden bahsettim az önce aloeverayı bilmem benCam mıe hani bunun güneş görmemesi gerekiyordu
Güzelleştiriyor mu pekio acayip büyüyor başka saksılara da dikiyorum.koparıp kullanıyorum birini.kel kel kaldı ama olsunn güzelleştirsin de beni
Aslında ben de yetiştireyim bol bol süreyimGüzelleştiriyor mu peki
Ben tam Aloe Vera manyağıyımo acayip büyüyor başka saksılara da dikiyorum.koparıp kullanıyorum birini.kel kel kaldı ama olsunn güzelleştirsin de beni
Neden gittin peki o kadarneredeyse 2 haftadır banlıyım.neden yazmıyorum sandın yazamıyordummmmm
Nasılsın tospikimSelam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?