- 23 Ocak 2016
- 33.135
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.581
Biz apartmanda yaşasak kovarlar bizi diyorum çok şükür kendimize aitBenim yan komşumun bi kızı var 3 4 yaşlarında vardır oda. Dışardan gelirken aman Allah apartman kalkıyor
Diyorum bazen nasıl sabrediyor kadın gerçekten iyi sabır lazım
Dinlen sonra yaparsın boşver işler kaçmıyor
hoşbuldum niloya.benim banlar uzun sürüyor munem affetmiyor.canı sağolsun haketmişimdir banlamış.sen nasılsın görüşmeyeli?Hoşgeldin ceyceycimnerelerdesin ya ne çok uzun sürdü banın
Bir dahakine kökünden sökAaaa o hiç aklıma gelmedi bak keşke öyle yapsaydım
Belli de olmaz tutar annem biri kapının önüne budadığı gülün dallarından atmış annem de alıp saksıya sokmuş balkonda görünce ne şaşırdım nasıl büyümüş güller açmışbitmiyo işler gerçekten. Ben süpürüp çıktım alışverişe geldim yemeği koydum çamaşor topladım bi posta daha astım. aldıklarımı yerleştirmeden buzdolabını temizledim alınanları yerleştirdim baktım mutfak yine süpürülmemiş gibi. Aaa dedim yine açamam süpürge gırgırladım açık yerleride bezle sildim şimdi oturdum yorulmuşum
Yok kız adı acem halısımezardada kullanıyo heralde
Köklü değildi ya dal kopardım. Baya büyüktü kökünden çıkaramazdımsonra belediye görevlilerine falan yakalanır mazallah başım belaya girmesin
Nasıl koştuğumu tahmin edersin
Hoşgeldin
sen gittin görüşemedik sen döndün ben banlandım.bdv cıssssssssBen geldim sen gittin girdim anneler gününü kutlama mesajı yazacaktım gri olmuşsun şimdi kutlayayım canım geçmiş Anneler Günün Kutlu Olsun
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınhoşbuldum niloya.benim banlar uzun sürüyor munem affetmiyor.canı sağolsun haketmişimdir banlamış.sen nasılsın görüşmeyeli?
Evet öyle oldu artık pek girmiyorum ben bdv ye profil mesajlarında artık polemikte ban yok oraya geçsen gittin görüşemedik sen döndün ben banlandım.bdv cıssssssss
ben de iyiyim .dün arabamla eşimin arabasına arkadan çarptım parktan çıkarken.olmayacak akıllara zarar bir kazaydı.hasarlar oluştu iki araçta da.olacağı varmışİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
en iyisi bdv de nasreddin hocanın herkese haklısın dediği fıkrası gibi kim ne yazarsa haklısın haklısın diyelimEvet öyle oldu artık pek girmiyorum ben bdv ye profil mesajlarında artık polemikte ban yok oraya geç
Ceycey0406 yokluğunu fark ettim dün baktım banlıydınen iyisi bdv de nasreddin hocanın herkese haklısın dediği fıkrası gibi kim ne yazarsa haklısın haklısın diyelim
Çok geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin canım takma kafana bunlar halledilir şeylerben de iyiyim .dün arabamla eşimin arabasına arkadan çarptım parktan çıkarken.olmayacak akıllara zarar bir kazaydı.hasarlar oluştu iki araçta da.olacağı varmış
Geçen gün ben eşimin telefonundan girdim buraya şarjım bitmişti çıkış yaptığım halde nasıl açık kalmış bilmiyorum eşim buraya girmiş bir konuya tıklamış ne o önüne gelen boşan demiş nasıl yer orası diyoren iyisi bdv de nasreddin hocanın herkese haklısın dediği fıkrası gibi kim ne yazarsa haklısın haklısın diyelim
neredeyse 2 haftadır banlıyım.neden yazmıyorum sandın yazamıyordummmmmCeycey0406 yokluğunu fark ettim dün baktım banlıydın
Selam canımBir selam vereyim herkese
boşancılar bir alem üyeler zaten.kendi eşleri sevgilileri sanki kanatsız meleklermiş gibi kim azıcık şikayet etse eşinden hemen: ayyyyyy çekmeee o adamıı canımmm hemen boşannnn diyorlarGeçen gün ben eşimin telefonundan girdim buraya şarjım bitmişti çıkış yaptığım halde nasıl açık kalmış bilmiyorum eşim buraya girmiş bir konuya tıklamış ne o önüne gelen boşan demiş nasıl yer orası diyor
Bunun devamını getireyim eşime dedim açık kalmış neden giriyorsun ki girmemen lazımdı istersen üye olmadan zaten okuyabiliyorsun dedim orayı AA okunuyor mu gerçekten diyorGeçen gün ben eşimin telefonundan girdim buraya şarjım bitmişti çıkış yaptığım halde nasıl açık kalmış bilmiyorum eşim buraya girmiş bir konuya tıklamış ne o önüne gelen boşan demiş nasıl yer orası diyor
Artık pek bdv ye girmiyorum ben girersem illa ban geliyorboşancılar bir alem üyeler zaten.kendi eşleri sevgilileri sanki kanatsız meleklermiş gibi kim azıcık şikayet etse eşinden hemen: ayyyyyy çekmeee o adamıı canımmm hemen boşannnn diyorlar
tühhh adam k.k yı keşfetmiş bağımlılık yapar.arada açar açar okur artıkkBunun devamını getireyim eşime dedim açık kalmış neden giriyorsun ki girmemen lazımdı istersen üye olmadan zaten okuyabiliyorsun dedim orayı AA okunuyor mu gerçekten diyor
Benim üyelikten girmiş bir de çok kızdımtühhh adam k.k yı keşfetmiş bağımlılık yapar.arada açar açar okur artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?