- 23 Ocak 2016
- 33.143
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.901
Sen neler yaptın bakalım zerrecimYaa maşallah
Evimiz sobalı olduğu için sobanın kovalarini doldurdum. Sonra sobayi yaktım üzerine pırasa yemeği koydum. Sonra da yemek bulaşık çay derken kremlerimi sürdüm dooğru yatağaSen neler yaptın bakalım zerrecim
Oh mis gibi ısınıyorsunuzdur üstünde ekmek kızartmak sonra tereyağı sür amaniiinnn hele de köy ekmeğiyseEvimiz sobalı olduğu için sobanın kovalarini doldurdum. Sonra sobayi yaktım üzerine pırasa yemeği koydum. Sonra da yemek bulaşık çay derken kremlerimi sürdüm dooğru yatağa
Biz fırından ekmek almayız hiçOh mis gibi ısınıyorsunuzdur üstünde ekmek kızartmak sonra tereyağı sür amaniiinnn hele de köy ekmeğiysebizim de köydeki evde var geçen gittik iliğimiz kemiğimiz ısındı inan ki
Spor olarak ne yapıyorsunuz? Ben günde 20-30 kadar squat yapıyorum zaten ev işleri de bir nevi spor sayılırMutfağı topladım çamaşır astım sporumu yaptım Yasin okudum dua ettim eşim kalkacak ona bişeyler hazırlayacağım yemesi için daha işim bitmedi yanimutfağı da derli toplu bırakırsam bugün sündük değilim demektir daha kitap okuyacağım o da var tabi
15 dk lık Ergin Kırbaç ın yağ yakıcı sporunu yapıyorum hava iyiyse dışarıda yürüyüş yapmayı çok seviyorum ev işleri spora girmiyor amaSpor olarak ne yapıyorsunuz? Ben günde 20-30 kadar squat yapıyorum zaten ev işleri de bir nevi spor sayılır
Aa ben pişi sandım niloya hamur diyince hamur kızarttın diye düşündümBaba tatlısı diye geçiyorşerbetli pratik bir tatlı
Çok iyi yaa15 dk lık Ergin Kırbaç ın yağ yakıcı sporunu yapıyorum hava iyiyse dışarıda yürüyüş yapmayı çok seviyorum ev işleri spora girmiyor ama
Her zaman yapsam verim olacak da yapmıyorum ki düzenliÇok iyi yaapeki verim alabiliyor musunuz?
Ben de öyle sandım nerdesin kızAa ben pişi sandım niloya hamur diyince hamur kızarttın diye düşündüm
Baktım bende hareketler çok kolaymış yapılabilir yaniHer zaman yapsam verim olacak da yapmıyorum ki düzenli
İyiyiz çok şükür sizler de iyisiniz inşallahYoğun geçiyor günler. Uğraşıyoruz bakalım. Aşlah sağlık versin de.
Sizler iyisiniz inşallah
Mutfak dip köşe silindi buzdolabı çamaşır makinası çekilip arkası silindi
Oturma odası dipköşe silindi tülü yıkandı asıldı
Salon masası silindi salon yerleri silindi
Tamam daa yoruldum balık kargosu gelecek onu bekliyorum kitap okuyarak bi Nescafe içeyim
S SucveCeza yaptığım işler canım yarışa davet ediyorumoğlum sana söylüyorum gelinim sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?