🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Mutfağı topladım çamaşır astım sporumu yaptım Yasin okudum dua ettim eşim kalkacak ona bişeyler hazırlayacağım yemesi için daha işim bitmedi yani mutfağı da derli toplu bırakırsam bugün sündük değilim demektir daha kitap okuyacağım o da var tabi

Eklentiler

• Screenshot_20210218_211609_com.huawei.health.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 18
Evimiz sobalı olduğu için sobanın kovalarini doldurdum. Sonra sobayi yaktım üzerine pırasa yemeği koydum. Sonra da yemek bulaşık çay derken kremlerimi sürdüm dooğru yatağa
Oh mis gibi ısınıyorsunuzdur üstünde ekmek kızartmak sonra tereyağı sür amaniiinnn hele de köy ekmeğiyse bizim de köydeki evde var geçen gittik iliğimiz kemiğimiz ısındı inan ki

Oh mis gibi ısınıyorsunuzdur üstünde ekmek kızartmak sonra tereyağı sür amaniiinnn hele de köy ekmeğiyse bizim de köydeki evde var geçen gittik iliğimiz kemiğimiz ısındı inan ki
Biz fırından ekmek almayız hiçannem sobanın üzerinde bazlama yapar bize . Ama emin olun insanın elinin altında olunca hiçte amaniiinnn olmuyor odunumuz baya çok kömürü de dolduruyoruz sobaya mis gibi akşama kadar üzerinden çaydanlık eksik olmaz canımız istedikce çay içeriz

Bugün ben de çalıştım. Oturma odası mutfak ve girişi süpürdüm.
Lavabo WC yıkadım.
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Patates salatası ve tatlı yaptım.
Oğlumla oyun etkinlik yaptım.

Yeni Kararlar aldım.
1-Artık akşam çayın yanına hiç bir şey yapmayacağım. Pandemiden önce çay bile yapmıyordum hergün. Akşam yemeğinden sonra bir şeyler yemek yeni adet oldu tekrar kaldıracağım bu alışkanlığı.

2- instaya sadece salı ve cuma, buraya Pazartesi Çarşamba ve Perşembe gireceğim. Niloyanın 1 saat interneti kapatma kuralına da uyacağım. Haftasonu sosyal medya kullanmayacağım. Buraya yazayım da utanıp girmeyim

Spor olarak ne yapıyorsunuz? Ben günde 20-30 kadar squat yapıyorum zaten ev işleri de bir nevi spor sayılır

Bugün yapacak olduğum işleri yaptım şimdi kahvemle birlikte kitap okuyup kapanışı yapacağım. Huzurlu geceler
Mutfağı toplu bıraktım internetimi kapatmam için son 3 dk bu kuralıma da uyup çıkıyorum

Sabah kalkar kalkmaz yatak odasını ve koridorlari süpürdüm
Sabahtan beri kızıma da bayağı vakit ayırdım.
Kalan gün benim, kimseye vermem

Mutfak dip köşe silindi buzdolabı çamaşır makinası çekilip arkası silindi

Oturma odası dipköşe silindi tülü yıkandı asıldı

Salon masası silindi salon yerleri silindi

Tamam daa yoruldum balık kargosu gelecek onu bekliyorum kitap okuyarak bi Nescafe içeyim

S SucveCeza yaptığım işler canım yarışa davet ediyorum oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla

Tebrik ederim çok verimli bir iş günü olmuş sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…