🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hayırlı kandiller dilerim

Öğlene kadar yattım kalktım mutfağı topladım çamaşır astım birazdan fırına giderim gelince kitap ve Kuran okurum inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin
Amiinnnsizinde kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah

Hayırlı kandiller dilerim

Öğlene kadar yattım kalktım mutfağı topladım çamaşır astım birazdan fırına giderim gelince kitap ve Kuran okurum inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin
Bende çamaşır astım evi süpürdüm sildim şimdi de yemek yapacağım

Bende çamaşır astım evi süpürdüm sildim şimdi de yemek yapacağım
Ellerine sağlık ben bugün de pek iş yapmadım hatta hamur karmaya üşenip fırına hamur almaya gidicem

Bişey paylaşmışsın yukarıda canım biri daha paylaşmış kk da gördüm de ben bişey anlamadım biri hamile kaldığı gibi mi doğurmuş ne olmuş

Hamur karma işi benim için eziyet kadın namaz kılarken secdeye gidince rüzgar esmiş ve o esen rüzgarı özel bölgesinde hissetmiş. Sonra karnı ağrımaya başlamış sonra karnı birden şişmiş ve doğurmuş bir tane kız bebeği olmuş ve kadın evli değilmiş falan filan. Ne kadarı doğru bilemiyorum.

Neyse benim devreler yandı
Ben de hamur karmayı çok sevmiyorum buranın fırının da çok güzel oluyor hazır alıcam

Verimli iş olarak
Evin çevresinde kısa bir yürüyüş yaptım.
Kızımla aksam sporu yaptık.
Bulaşık, yemek onlar rutin işler zaten...
Örgü örüyom, zuzu uyumuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…