- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.881
AmiinnnHayırlı kandiller dilerim
Öğlene kadar yattım kalktım mutfağı topladım çamaşır astım birazdan fırına giderim gelince kitap ve Kuran okurum inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin
Amin canımAmiinnnsizinde kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
Bende çamaşır astım evi süpürdüm sildim şimdi de yemek yapacağımHayırlı kandiller dilerim
Öğlene kadar yattım kalktım mutfağı topladım çamaşır astım birazdan fırına giderim gelince kitap ve Kuran okurum inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin
Ellerine sağlık ben bugün de pek iş yapmadım hatta hamur karmaya üşenip fırına hamur almaya gidicemBende çamaşır astım evi süpürdüm sildim şimdi de yemek yapacağım
Hamur karma işi benim için eziyetEllerine sağlık ben bugün de pek iş yapmadım hatta hamur karmaya üşenip fırına hamur almaya gidicem
Bişey paylaşmışsın yukarıda canım biri daha paylaşmış kk da gördüm de ben bişey anlamadım biri hamile kaldığı gibi mi doğurmuş ne olmuş
Neyse benim devreler yandıHamur karma işi benim için eziyetkadın namaz kılarken secdeye gidince rüzgar esmiş ve o esen rüzgarı özel bölgesinde hissetmiş. Sonra karnı ağrımaya başlamış sonra karnı birden şişmiş ve doğurmuş bir tane kız bebeği olmuş ve kadın evli değilmiş falan filan. Ne kadarı doğru bilemiyorum.
Yanmasın yanmasınNeyse benim devreler yandı
Ben de hamur karmayı çok sevmiyorum buranın fırının da çok güzel oluyor hazır alıcam
Ohh mis deseneYanmasın yanmasınben bekarım baba evinde yaşıyorum o yüzden hamuru annem yada ablam karıyor hep
Yok yok 22Ohh mis desenekaç yaşındasın canım 21 yazıyormuş gördüm
Ellerine sağlıkVerimli gün bildirimi yapayım
What is this? Ben bilemedim. Eline sağlık.Verimli gün bildirimi yapayım
Allah kabul etsin canımKizlar Allah kabul ederse bugün oruc tuttum.İftarlik yemek yaptım süt helvasi yaptım eve bakmadım bugün
Baba tatlısı diye geçiyorWhat is this? Ben bilemedim. Eline sağlık.
Afiyetler olsun:)Baba tatlısı diye geçiyorşerbetli pratik bir tatlı
Zuzu kim acabaVerimli iş olarak
Evin çevresinde kısa bir yürüyüş yaptım.
Kızımla aksam sporu yaptık.
Bulaşık, yemek onlar rutin işler zaten...
Örgü örüyom, zuzu uyumuyo...
KızımZuzu kim acaba
Yaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?