- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.861
Sağol canım bende de çok isteksizlik varBen bugün pazı kavurdum .silor yaptım belki bilirsiniz .dahada bişey yapmadım kizlar isteksizim bu aralar .Niloya kardan kadın harika.burdada çok yagdi
Daha ne olsun iyi ki sündüksün yaniYok yok en sündük bendim bugünNiloyatospikk 6 dersim vardı oğlumla etkinlik yaptık. Lavabo WC yıkadım yatak topladım yemek yaptım o kadar. Böyle yazınca çok gibi geliyor ama yok yani hep depresif bir oturma halindeydim
Yok ben dibine kadar BursalıBursa'dayim, cantık da bilirim diyorsunGöçmen misiniz Niloya? Tatarlık var mı, cantıktan dolayı sordum da:))
Olsun yine verimli geçmiş eline ağzına sağlıkVerimli bir gün sayayım haydi ben de bugünü.
Cokca Kur'an okudum çünkü, o açıdan iyi.
Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi çalıştı, ben durdum, yemek bile yapmadım, boş boş nete girip baktım, bu kötü aslında
Kuzunun canlı dersi vardi, ona göz kulak oldum.
Öyle işte.
Ben de uyudum gündüzDaha ne olsun iyi ki sündüksün yaniben dışarıdan geldikten sonra akşama kadar yattım
Ben azcık şekerleme yapayım diye yattım 1 saatçik dedim kestirsem kızım geldi anneee çişim geldi tamam kızım anne süt yapsana anne kakam geldiBen de uyudum gündüz
Ben de oturma odasında bölük pörçük anca yarım saat uyudumBen azcık şekerleme yapayım diye yattım 1 saatçik dedim kestirsem kızım geldi anneee çişim geldi tamam kızım anne süt yapsana anne kakam geldi
İnşAllah kalkar yasaklar canım cidden bunalıyorum evdeTelefona çok takılıyorum ben bu durumu hiç sevmiyorum .Evde kalmakta bunalttı artık bir yere çıkmıyoruz .yasaklar kalkıyor galiba yakında
Ben polisan sprey boyalar ile evde olan objeleri boyuyorum. Tepsi, şamdan, sehpa, takı kutusu, vazo, sıradan bir kavanozu boyayıp içine pamuk vs. koyabileceğin banyo aksesuarı yapabilirsin. Sizin hayal gücünüze kalmış. Güzel sonuçlar çıkacağına eminim. Altın varak rengi favorim.Ben de değişik birşeyler istiyorum ne yapsak acaba
Öyle işler için de hiç yeteneğim yoktur pek amaBen polisan sprey boyalar ile evde olan objeleri boyuyorum. Tepsi, şamdan, sehpa, takı kutusu, vazo, sıradan bir kavanozu boyayıp içine pamuk vs. koyabileceğin banyo aksesuarı yapabilirsin. Sizin hayal gücünüze kalmış. Güzel sonuçlar çıkacağına eminim. Altın varak rengi favorim.
Sizin de kandiliniz mübarek olsun canım aminKandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?