- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.841
MaalesefDeme ya, ölüm haberi mi... Ben de severdim
Selam canım nerelerdesin merak ettim seniSelam kızlar nasılsınız? Özledim sizleri
Cuma günü gitti kayınvalidem. O varken çok iş yaptım, eltim ve görümcem geldi misafir ağırladım, hatta gittikten sonra daha çok iş yaptım, birkaç gün elimi hiçbir şeye değmek istemiyorum. Bir de bu aralar çok iyi değilim psikolojik olarak, sanırım enerjimi emdi kendileriAz önce de Doğan Cüceloğlu nun ölüm haberini aldık, hepten kötü oldum, çok severdim
Kitabım daha duruyor, bitiremedim, az kaldı halbuki. Örgüm de öyle, az kaldı ama bitmedi. Elimi neye atsam yarım kalmış bu ara, o zaman niyet ettim onları bitirmeyegörüşürüz
Amin.Selam canım nerelerdesin merak ettim seni
Benim de yarım kitabım var Doğan Cüceloğlunun ben de burada duydum öldüğünüAllah rahmet eylesin
Ancak gelebildim Niloyacım nasılsın? Yokluğumda makina boşaltma nasıl gitti? Doğru söyle hep makinanın içinde kaldı hep elinde yıkadın değil miSelam canım nerelerdesin merak ettim seni
Benim de yarım kitabım var Doğan Cüceloğlunun ben de burada duydum öldüğünüAllah rahmet eylesin
1 kez boşaltmadım yıkadım sonrakinde boşalttım ve şuanda da boşaltılmayı bekliyorAncak gelebildim Niloyacım nasılsın? Yokluğumda makina boşaltma nasıl gitti? Doğru söyle hep makinanın içinde kaldı hep elinde yıkadın değil mi
Benimki de boşaltılmayı bekliyor. Boşaltmayacağım1 kez boşaltmadım yıkadım sonrakinde boşalttım ve şuanda da boşaltılmayı bekliyor
Ben de boşaltmıcam akşam bulaşıkları da var sabah yaparım inşallah hiç yapmak istemiyorumBenimki de boşaltılmayı bekliyor. Boşaltmayacağım
Aman boşver yarın yaparsınBen de boşaltmıcam akşam bulaşıkları da var sabah yaparım inşallah hiç yapmak istemiyorum
Yumurtalar orantılı büyümedigi için niloyaNeden iptal oldu canım
Ben pek iş yapmadım ama bulaşık makinasını boşalttım başlı başına iş benim içinPek iş yapmayacağım dedim ama gene de bulaşık yıkamak, bulaşık makinesi boşaltmak, kızımı yıkamak ki bu başlı başına bir iş benim için, evi süpürmek ve çamaşır katlamak gibi işler yaptım. Kafam dağıldı iyi oldu
Bursa'dayim, cantık da bilirim diyorsunBugün verimli geçti diyebilirim
Gündüz dışarıda işlerim vardı evde pek iş yapamadım
Akşam eltimle birlikte kayınvalideme gittik birlikte cantık yaptık evini süpürüp mutfağı sildik
Saat 9 gibi eve döndüm akşam da eşimle evde dizi keyfi
Bulaşık makinası hala boşaltılacak bekliyor yarına Allah Kerim
Cildimi temizledim kitap okuyup kremimi sürüp yatacağım inşallah huzurlu uykular dilerim
He kitap da okudum bugün, tuvaleti, lavaboyu yikadim, sohbet dinledim, bahcede karda yürüdüm.Verimli bir gün sayayım haydi ben de bugünü.
Cokca Kur'an okudum çünkü, o açıdan iyi.
Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi çalıştı, ben durdum, yemek bile yapmadım, boş boş nete girip baktım, bu kötü aslında
Kuzunun canlı dersi vardi, ona göz kulak oldum.
Öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?