🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Selam canım nerelerdesin merak ettim seni
Benim de yarım kitabım var Doğan Cüceloğlunun ben de burada duydum öldüğünü Allah rahmet eylesin

Selam canım nerelerdesin merak ettim seni
Benim de yarım kitabım var Doğan Cüceloğlunun ben de burada duydum öldüğünü Allah rahmet eylesin
Ancak gelebildim Niloyacım nasılsın? Yokluğumda makina boşaltma nasıl gitti? Doğru söyle hep makinanın içinde kaldı hep elinde yıkadın değil mi

Bugün verimli geçti diyebilirim
Gündüz dışarıda işlerim vardı evde pek iş yapamadım
Akşam eltimle birlikte kayınvalideme gittik birlikte cantık yaptık evini süpürüp mutfağı sildik
Saat 9 gibi eve döndüm akşam da eşimle evde dizi keyfi
Bulaşık makinası hala boşaltılacak bekliyor yarına Allah Kerim
Cildimi temizledim kitap okuyup kremimi sürüp yatacağım inşallah huzurlu uykular dilerim

Ben pek iş yapmadım ama bulaşık makinasını boşalttım başlı başına iş benim için

2 gündür çok sündüküm ne olacak böyle bilmem bugün kardan kadın yaptım markete kargoya gittim başka da bir iş yapmadım 1 makina çamaşır asılacak bekliyor

Eklentiler

• IMG_20210217_125627.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 33
Verimli bir gün sayayım haydi ben de bugünü.
Cokca Kur'an okudum çünkü, o açıdan iyi.
Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi çalıştı, ben durdum, yemek bile yapmadım, boş boş nete girip baktım, bu kötü aslında
Kuzunun canlı dersi vardi, ona göz kulak oldum.
Öyle işte.

Bursa'dayim, cantık da bilirim diyorsun Göçmen misiniz Niloya? Tatarlık var mı, cantıktan dolayı sordum da:))

He kitap da okudum bugün, tuvaleti, lavaboyu yikadim, sohbet dinledim, bahcede karda yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…