- 23 Ekim 2018
- 15.445
- 35.235
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.841
BEn de12 ocak oldu bileeee
Bende bi kilo almışım hayırlı uğurlu olsuunn.
Senin boy kaç canım kilon kaç?BEn deSizinle takılmaya başladıktan sonra oldu
1.64 e 62.8Senin boy kaç canım kilon kaç?
Bi kilo bişiy değil ya
Gayet iyi maşallah belki bi 60 olsa mük olur. mük kızımın deyimiyle mükemmel1.64 e 62.8
Ben de 58 olsam mük olacak diyormGayet iyi maşallah belki bi 60 olsa mük olur. mük kızımın deyimiyle mükemmel
Ama 1.64 boyun var iyi yani 60 kurtarır daha uğraşmazsın bence:)Ben de 58 olsam mük olacak diyorm
60 ta iyi hissettiriyor aslında haklısın ama 61de takılmıştım. Bu arada sıfır hareket bol yemek olunca zor gibiAma 1.64 boyun var iyi yani 60 kurtarır daha uğraşmazsın bence:)
Hadi hayırlı olsun, kolayca gitsin kilolarEkmeğimi aldım kızçeler diyettt varrr
Biz baya uzağız
Benim de buradan sonra iştahım açıldıBEn deSizinle takılmaya başladıktan sonra oldu
Evet ya hareketsizlik kötü her gün kızla egzersiz yapalım diyoruz. Kalıyor yaa.. ben özellikle ağrılarım için istiyorum. Bakalım.60 ta iyi hissettiriyor aslında haklısın ama 61de takılmıştım. Bu arada sıfır hareket bol yemek olunca zor gibi
Mide konusunda baya verimli bir sayfaBenim de buradan sonra iştahım açıldı
Tabi önce sağlık olsun benim de ağrılarım oluyor oğluşu taşı kaldır derken kolum çok ağrıyorEvet ya hareketsizlik kötü her gün kızla egzersiz yapalım diyoruz. Kalıyor yaa.. ben özellikle ağrılarım için istiyorum. Bakalım.
Boğaz dersen maşallahımız var. Geçsin bu günler de veririz .inşallahh daha sağlıklı günlereee.
Bundan sonra kurabiyenin kusunu demeyi bile yasaklıyorumBenim de buradan sonra iştahım açıldı
Bence alımlı bi sayfa booolca kilo alımlı bir sayfaMide konusunda baya verimli bir sayfa
Senin doğum yapmış olmana rağmen abartı bir kilon yok canım ben bugün tartıyı gördüm ödüm koptu1.64 e 62.8
Evrene yanlış mesaj veriyorsunBence alımlı bi sayfa booolca kilo alımlı bir sayfabırak instagrama da sıçrattım farkettiysen sanki kilo vermesi gereken bir insan değilmişim gibi
Göbek var ya o sıkıyor canımıSenin doğum yapmış olmana rağmen abartı bir kilon yok canım ben bugün tartıyı gördüm ödüm koptu
Paketli ürün tüketmiyorum neysekiHayırlı akşamlar kızlar o keki yedim ama yakıcam inşallah akşam yemeğini 4 te yedim o atıştırmalıktı
O da olsun canım 2 çocuk oldu yaniii:)Göbek var ya o sıkıyor canımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?