- 23 Ocak 2016
- 33.121
- 49.563
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.861
Sporla eritirsin yaGöbek var ya o sıkıyor canımı
Nasıl başarıyorsun ben de aşırı seviyorum bisküvi çikolata kekPaketli ürün tüketmiyorum neyseki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sporla eritirsin yaGöbek var ya o sıkıyor canımı
Nasıl başarıyorsun ben de aşırı seviyorum bisküvi çikolata kekPaketli ürün tüketmiyorum neyseki
Dimi amaO da olsun canım 2 çocuk oldu yaniii:)
Oğlumun alerjisi var yoksa çikolatayı severim. Dİğer şeyleri çok aramam. Emzirmeyi kesene kadar devam sonra arada kaçamak yaparım arada belkiSporla eritirsin ya
Nasıl başarıyorsun ben de aşırı seviyorum bisküvi çikolata kek
Ne zaman kesmeyi düşünüyorsun? Ne sıklıkta emiyor bebiş?Dimi ama
Masallah canim ben bugun yapmadım evin icinde 4bin dolanmisim yeterBugünki 15 dk lık spor yapıldı diyete çok az esnemeyle uyuldu Nikinik cim bak sporumu da yaptım
4bin adım da yaptım canım dışarıda hava baya soğuktu çok yürüyemedim yağmur da yağıyorduMasallah canim ben bugun yapmadım evin icinde 4bin dolanmisim yeter
Bitti. Evdeyim 1 haftadir, hatta 1,5 haftadir.İyiyim canım sen nasılsın? Çay verme faslı bitti dimi
Ben de spora ne zaman baslayacaksam...Evet ya hareketsizlik kötü her gün kızla egzersiz yapalım diyoruz. Kalıyor yaa.. ben özellikle ağrılarım için istiyorum. Bakalım.
Boğaz dersen maşallahımız var. Geçsin bu günler de veririz .inşallahh daha sağlıklı günlereee.
Siz Ankara'nin neresindesiniz özel olmazsa?Lapa lapa kar yağıyor 🌨
Aynı işte nolsun ev işi temizlik yemek bir de boğaz can09e de sağolsun yardım ediyorBitti. Evdeyim 1 haftadir, hatta 1,5 haftadir.
Hic sevmediğim ve istekle yapmadigim ev işlerine bakıyorum, yemek, kızımın canlı dersleri vs.
Sizlerde ne var ne yok?
Ben hiç ağzımı açıp yemek dedim mi günahımı alıyosunAynı işte nolsun ev işi temizlik yemek bir de boğaz can09e de sağolsun yardım ediyor
Aklına geldikçe emiyor gece an az 3 kez kalkıyor. Uykusu gelince özellikle sürekli emmek istiyor. Allah kısmet ederse 2 yaşa kadar devam etmek istiyorumNe zaman kesmeyi düşünüyorsun? Ne sıklıkta emiyor bebiş?
Emsin tabi inşallah. Gece Ezgi de 2 3 kez kalkıyor. Azaltmaya çalışsam iyi olacak kalkmalarını. Mart nisan başlamayı düşünüyorum. Tabi pandemi izin verirse.Aklına geldikçe emiyor gece an az 3 kez kalkıyor. Uykusu gelince özellikle sürekli emmek istiyor. Allah kısmet ederse 2 yaşa kadar devam etmek istiyorum
Kurabiyeyle çay içiyoruz işte diyen bendim dimi biliçaltıma yerleşmiş kurabiye başladım yapmayaBen hiç ağzımı açıp yemek dedim mi günahımı alıyosun
Benim kız bir ineğin sütünü içiyordur kesinEmsin tabi inşallah. Gece Ezgi de 2 3 kez kalkıyor. Azaltmaya çalışsam iyi olacak kalkmalarını. Mart nisan başlamayı düşünüyorum. Tabi pandemi izin verirse.
İnek sütü başladın mı? Vermeyi düşünüyor musun?
Ben de gece tamamen kesmek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum emerek uyuyor zaten. Bizim de okul açılırsa çok zor olacak. Ben büyük oğluma da inek sütü vermedim. Arada kakaolu süt içiyor tabi bir yararı yok. Mayalamak için süt söylediğimde büyük oğluma bir bardak içiriyorum içerse. Küçüğe bir kere verdim sevmedi bir de alerjik zaten. Bağırsakları yoruyor.Emsin tabi inşallah. Gece Ezgi de 2 3 kez kalkıyor. Azaltmaya çalışsam iyi olacak kalkmalarını. Mart nisan başlamayı düşünüyorum. Tabi pandemi izin verirse.
İnek sütü başladın mı? Vermeyi düşünüyor musun?
Esin içer. Küçükken de içerdi. Uyurken biberonuyla sütünü içer uyurdu. Şimdi bide bu çıktı. Neyseki zararı yok. Ezgi biberon da kullanmıyor evde olduğumdan. Biberona alışması da yine uyku açısından iyi olurdu ama neyse bir bardak sütünü içer yatar diye umut ediyorumBen de gece tamamen kesmek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum emerek uyuyor zaten. Bizim de okul açılırsa çok zor olacak. Ben büyük oğluma da inek sütü vermedim. Arada kakaolu süt içiyor tabi bir yararı yok. Mayalamak için süt söylediğimde büyük oğluma bir bardak içiriyorum içerse. Küçüğe bir kere verdim sevmedi bir de alerjik zaten. Bağırsakları yoruyor.
Bi de geçenlerde ortopedi doktoruna gittim. Önümdeki hastanın 2-3 yaşlarında oğlu vardı. Doktor bey çok süt içiyor bir zararı olur mu dedi. Doktor da zararı yok ama faydası da yok dedi. Onun yerine peynir yoğurt yumurta yesin daha iyi dedi. Hasta çıkınca sekreteri doğal süt de mi faydalı değil dedi. O bir nebze daha iyi dedi ama çok gerek yok dedi.
Bi de şeyi fark ettim sütü rutin içen çocukların iştahı az oluyor. Çok verme taraftarı değilim. Büyük oğlum peynir yoğurt ayran hiç birini yemiyor içmiyor o yüzden arada veriyorum.