- 23 Ocak 2016
- 33.121
- 49.563
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.821
Benim annem de tam tersi elleme torunuma ses etme oynasın dağıtsın nolcak bak TV var hanımefendiye açık diziyi tlfdan izlicem şimdi değiştirdim TV yi diziyi açtım aldı kumandayı benim diyor açtı kendisineBüyük önüne koy oynardı tencere tava oyuncak yapboz lego. Küçük aman Allahım şimdiden dağıtıyor. Annem görüyor bazen kameradan izin verme alışmasın diyore durmuyor anne napalım diyorum. Hiç durmuyor maşallah eli kolu her yerde elini sıkıştırıyor hala devam
Benim annem de tam tersi elleme torunuma ses etme oynasın dağıtsın nolcak bak TV var hanımefendiye açık diziyi tlfdan izlicem şimdi değiştirdim TV yi diziyi açtım aldı kumandayı benim diyor açtı kendisineBüyük önüne koy oynardı tencere tava oyuncak yapboz lego. Küçük aman Allahım şimdiden dağıtıyor. Annem görüyor bazen kameradan izin verme alışmasın diyore durmuyor anne napalım diyorum. Hiç durmuyor maşallah eli kolu her yerde elini sıkıştırıyor hala devam
Aynen kocaman kocaman:) yağmırla karışıktı kara döndü. Yerler ıslak tutmaz sanırım.Lapa lapa kar yağıyor🌨
Lapa lapa kar yağıyor🌨
Ay ne güzel ya bizde de yağmur var Uludağ'a yağar inşallah ama haftasonu da yasak var yaAynen kocaman kocaman:) yağmırla karışıktı kara döndü. Yerler ıslak tutmaz sanırım.
Hadi bakalim canim sana guveniyorumKızçeler günaydın tünaydın
Nikinik bugün diyete girdim gel canım bak şimdi tam buğday ekmeği almak için dışarı çıktım ayy hava ne soğumuş ellerim dondu
TartıHadi bakalim canim sana guveniyorum
Insan dur diyete girecegim şunuda yiyeyim bunu da yiyeyim derken daha cok kilo aliyor neredinden donersen kardir canimTartıkorkuttu beni 68 çıkmışım amaninn vermem gereken kilo 13 e çıktı 66.5 tum almışım
Bu sefer giriyorum kararlıyım umarım bu sefer bozmam yaInsan dur diyete girecegim şunuda yiyeyim bunu da yiyeyim derken daha cok kilo aliyor neredinden donersen kardir canim
Bana daha yakın ama gene 25 km var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?