🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Benim annem de tam tersi elleme torunuma ses etme oynasın dağıtsın nolcak bak TV var hanımefendiye açık diziyi tlfdan izlicem şimdi değiştirdim TV yi diziyi açtım aldı kumandayı benim diyor açtı kendisine

Benim annem de tam tersi elleme torunuma ses etme oynasın dağıtsın nolcak bak TV var hanımefendiye açık diziyi tlfdan izlicem şimdi değiştirdim TV yi diziyi açtım aldı kumandayı benim diyor açtı kendisine

Kızçeler günaydın tünaydın
Nikinik bugün diyete girdim gel canım bak şimdi tam buğday ekmeği almak için dışarı çıktım ayy hava ne soğumuş ellerim dondu

Kahvaltıda 2 tam buğday ekmeği 1 kibrit kutusu peynir 1 yumurta 2 bardak çay ve çok az patates kızartması yedim birazdan yürüyüşe çıkacağım en az 5bin adım yapmayı hedefliyorum

Tartı korkuttu beni 68 çıkmışım amaninn vermem gereken kilo 13 e çıktı 66.5 tum almışım
Insan dur diyete girecegim şunuda yiyeyim bunu da yiyeyim derken daha cok kilo aliyor neredinden donersen kardir canim

Ay görüntüye bakın aşık oldum eşim diyor Ankara’ya kar yağmış duydun mu duydum canım haberim var dedim nerden haberin var dedi

Eklentiler

• IMG_20210113_135028.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210113_135014.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 29
Ne kadar şükretsek az ya Bursa'nın 72 günlük suyu kalmıştı o kadar sevindim ki bugün

Eklentiler

• IMG_20210113_135757.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210113_135755.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…