- 22 Şubat 2023
- 10.221
- 11.342
- 218
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Ayy canım walla içime ümit doldu inşallah canım. İnşallah hamilesindir. Kanama da belki kişiden kişiye değişir. Doktorlar ne kadar mümkün değil dese de bir arkadaşımın tanıdığı iki ay adet olmuş ama hamileymiş yani. Adet olduğundan fark etmemiş.Kizlar daha da pembelesti cizgiler kan verdim ama benim kanamam var normal mi
Ya o kadar üzüntüye girdin kanı görmeden üzülme dedik. Hamileymişsin işte canım maşallahKizlar ben hamileyimmm kan degerim 27 cikti
Darısı sana bana canım kaç gün kaldıAyy canım walla içime ümit doldu inşallah canım. İnşallah hamilesindir. Kanama da belki kişiden kişiye değişir. Doktorlar ne kadar mümkün değil dese de bir arkadaşımın tanıdığı iki ay adet olmuş ama hamileymiş yani. Adet olduğundan fark etmemiş.
Olleyy hayırlı olsun canım çok sevindim. Sarı akıntın vardı değil mi? Sağlıkla kucağına al canımKizlar ben hamileyimmm kan degerim 27 cikti
Amin amin bu ay çok istiyorum. Hep çok istiyorum ama artık yoruldum ve üzülmeye başladım. Gücüm tükendi canım. İnşallah darısı hepimizin başına olur. Canım uygulama batı salı gösteriyor ama aşılamaya göre hareket edeceğim Perşembe bat olacak inşallah. Adetim gelmezse. Sabah çok hafif yumurtalıklarım adet olacakmışım gibi sızladı. Göğüs, göğüs ucu hassasiyeti ve şişkinlik devam. Sarı akıntı devam. Sen de durumlar nasıl canım? Senin bat ne zamandı?Darısı sana bana canım kaç gün kaldı
Bata tam bi hafta var cuma test yaparım ben diye düşünüyorum sabredebilirsemAmin amin bu ay çok istiyorum. Hep çok istiyorum ama artık yoruldum ve üzülmeye başladım. Gücüm tükendi canım. İnşallah darısı hepimizin başına olur. Canım uygulama batı salı gösteriyor ama aşılamaya göre hareket edeceğim Perşembe bat olacak inşallah. Adetim gelmezse. Sabah çok hafif yumurtalıklarım adet olacakmışım gibi sızladı. Göğüs, göğüs ucu hassasiyeti ve şişkinlik devam. Sarı akıntı devam. Sen de durumlar nasıl canım? Senin bat ne zamandı?
Aynıyız o zaman canım. İnşallah aynı gün pozitifleri görürüz kuzum.Bata tam bi hafta var cuma test yaparım ben diye düşünüyorum sabredebilirsemsabah özellikle kasıklarım ağrıyor, gögüs şişkinliğim geçti ama uçları ağrıyor o devam. İlginç bi şekilde daha sabırlıyım
Evet birlikte yapalım testi barimAynıyız o zaman canım. İnşallah aynı gün pozitifleri görürüz kuzum.
Kaçıncı gündesiniz?bu testi de bugun yaptim sizce daha da koyulasir mi?
Eki Görüntüle 3236843
Çok mu kanama ne yaptınız iyisinizdir ikinizde inşallahKizlar simdi benim kan 27 cikti ama kanamam var kimyasal midir
Sol kasigimin ora agriyo kanamam da adrt kanamasi gibiÇok mu kanama ne yaptınız iyisinizdir ikinizde inşallah
Kız sonradan yeni yumurtan mı büyüdü ya da geriden gelen yumurtan mı çatladı da onla hamile kaldın acaba. Şimdi de eskisini atıyosun belkiKizlar catlatma ignesinin 14.gunu negatifti ama simdi 18.gununpozitif benim
Valla canm diyetisyenim pcos. Adet olmuş normal hayatına devam etmiş, diğer ay adeti gecikince doktora gitmiş demiş benim adetim gecikti sorunum var ama bebek de istiyorum bana ilaç verin. Doktor da demiş sana bi kan tahlili yapalım. Öğrendiğimde 3 aylıktı bebe diyorSol kasigimin ora agriyo kanamam da adrt kanamasi gibi
Canım lh yanıltıcı olabiliyor ne desem bilemedim.bu testi de bugun yaptim sizce daha da koyulasir mi?
Eki Görüntüle 3236843
Kaç çıktı sonucunuzKizlar catlatma ignesinin 14.gunu negatifti ama simdi 18.gununpozitif benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?