- 22 Şubat 2023
- 10.211
- 11.336
- 218
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Umarım vardır canım. Erken gebelikler yanıltabiliyor diyorlar ama umarım gebesindirEki Görüntüle 3234076 Eki Görüntüle 3234078 Eki Görüntüle 3234080 Benim de artık 12. GünErken testim vardı elimde iki tane birini dayanamadım yaptım bugün. Kamerada görünmesi çok zor hayalet çizgi çıktı. 2 gün sonra aynı markayla tekrar yapıcam bakalım ..
YüksekYa ben şeye çok takılıyorum 17. Gün bile pozitif gören var ve bu insana umut oluyor testte çıkmayıp kanda çıkma ihtimali ne kadar acaba
Anladım peki sence adet olmazsam idrari ne zaman tekrarliyim ya da ne zaman kan vermeliyimYüksekbenm doktor idrar pozitifi hiç önemsemedi negatifi zaten önemsemedi. Her şey kan
Tam iğneden sonraki kaçıncı günün bugünAnladım peki sence adet olmazsam idrari ne zaman tekrarliyim ya da ne zaman kan vermeliyim
15. Veya 16. Gün yap canım bence. Sonra da kan verirsin kesinleştirmek içinAnladım peki sence adet olmazsam idrari ne zaman tekrarliyim ya da ne zaman kan vermeliyim
1 Nisan'da yapmıştım iğneyi tam 16 gün oldu iğne ile birlikte igneden sonraki 15. Gundeyim şuanTam iğneden sonraki kaçıncı günün bugün
O zaman yarın sabah hem idrar hem kan ver bence ya da direk kan ver1 Nisan'da yapmıştım iğneyi tam 16 gün oldu iğne ile birlikte igneden sonraki 15. Gundeyim şuan
Sabah tekrar test yapayım o zaman bakalım hayırlısıO zaman yarın sabah hem idrar hem kan ver bence ya da direk kan ver
Ben anlamam kiKizlae bu benim olgunlasan ve catlattigim yumurtaydi doktora sormadim bu yumurtam sagda mi solda mi sizce
Catlamis olabilir degerlendir kuzum dun yapmadin miKızlar. Şimdi ovu testi yaptım. Silik çıktı. Dün yapamadım. Dün pik yaptı çatladı mı acaba yoksa devam mı edeyim kafam karıştı
Eve gece 3te geldikCatlamis olabilir degerlendir kuzum dun yapmadin mi
O kadar zor oluyor ki boyle gunleri takip etmek cocuk icin iliski yasamak..Eve gece 3te geldikzaten kendi evimizde değiliz memlekete geldik. Bugünü illa yapmam lazım. Sonra yine de takip etcem ama
Sen gün aşırı değerlendir canım. Düzenli sabah akşam veya hergün ovu yapmadıkça anlaşılmıyor.Kızlar. Şimdi ovu testi yaptım. Silik çıktı. Dün yapamadım. Dün pik yaptı çatladı mı acaba yoksa devam mı edeyim kafam karıştı
Ben de hiç anlamıyorum canım. Ben de yumurtamı çatlarken hissediyorum öyle biliyorum ne tarafta olduğunuKizlae bu benim olgunlasan ve catlattigim yumurtaydi doktora sormadim bu yumurtam sagda mi solda mi sizce
Doğru diyorsun canm ağrımı fa bi takip edeyimBen de hiç anlamıyorum canım. Ben de yumurtamı çatlarken hissediyorum öyle biliyorum ne tarafta olduğunu
Benm sağda bu ay daha demin yine ağrıdı. Ben yine takibe devam edeyim diyorım yarın pregesteron bakılacak onun sonucunda anlarım heralde. Kaç olması lazım acabaBenim sagdaydi bugun solda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?