- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Arkadaşlar iğneden sonraki 17. Günüm hala adet olmadım 12. Gün erken gebelik teati yaptım negatifdi sonra gergin kaset test yaptım negatif iğneden sonra kaçıncı gün adet olunuyor geç döllenme diye bişey olabilir mi adetime 3 gün var
Adetine 3 gün var ama yumurtlamanın üstüne kaçıncı günde adet gelmesi lazımdı 16 mı emin değilim. Bu sabah da test yaptınız mıArkadaşlar iğneden sonraki 17. Günüm hala adet olmadım 12. Gün erken gebelik teati yaptım negatifdi sonra her gün kaset test yaptım negatif iğneden sonra kaçıncı gün adet olunuyor geç döllenme diye bişey olabilir mi adetime 3 gün varara ara kaşık ağrım var akıntı oluyor adet oldum sanıyorum bakmıyorum yok
Erken gebelik testi değil ucuz testlerden yaptımAdetine 3 gün var ama yumurtlamanın üstüne kaçıncı günde adet gelmesi lazımdı 16 mı emin değilim. Bu sabah da test yaptınız mı
Anladım o zaman doktorunuzla görüşün isterseniz çünkü 17.gün sonuç duymayan bir iki kişi duydum kan da yapmışlar ve negatif çıkmış, doktor iğnenin kist yaptığını söylemiş, kist de çbür ay atılıyormuş zaten. Ama tabi doktor bilir en iyisini belki hamilesiniz ama idrar testine yansımıyor. Benm doktorum hiçbir idrar testine güvenmiyorErken gebelik testi değil ucuz testlerden yaptım
Adet tarihini bekleyip kan tahlili yaparım artıkAnladım o zaman doktorunuzla görüşün isterseniz çünkü 17.gün sonuç duymayan bir iki kişi duydum kan da yapmışlar ve negatif çıkmış, doktor iğnenin kist yaptığını söylemiş, kist de çbür ay atılıyormuş zaten. Ama tabi doktor bilir en iyisini belki hamilesiniz ama idrar testine yansımıyor. Benm doktorum hiçbir idrar testine güvenmiyor
Bende aynıyım canım bugün iğne dahil 16. Günüm bugün adet olmam gerekiyordu olmadım 14. Gün test yapmıştım negatif bidaha hu sabah yapmadım negatif gördüğüm için ama adet olmadım. Göğüs hassasiyetim var gittikçe artıyor adet sancısı girer gibi oluyor arada bir bide goguslerim dolgunlasmis gibi hissediyorum ama testler negatif sanırım adet gelicek ama gelemiyor. Ben yumurta catladiktan 14 gön sonra adet olunuyor diye biliyorum ama bu kişiden kişiye de değişebiliyorAdet tarihini bekleyip kan tahlili yaparım artık
Canım sen ne yaptın ne durumdasınAnladım o zaman doktorunuzla görüşün isterseniz çünkü 17.gün sonuç duymayan bir iki kişi duydum kan da yapmışlar ve negatif çıkmış, doktor iğnenin kist yaptığını söylemiş, kist de çbür ay atılıyormuş zaten. Ama tabi doktor bilir en iyisini belki hamilesiniz ama idrar testine yansımıyor. Benm doktorum hiçbir idrar testine güvenmiyor
Yarın tekrar testi tekrarla koyulasma olursa kan ver benceKizlar bugun ovitrellenin 11.gunu silik cizgi cikti hayalet kasik agrilarim var yarin 12.gun kan vermeli miyim
Canım yumurtam çatladı mı testi yanlış mı yaptım bilmiyorum. Yarın pregesteron vereceğim. Ne olur ne olmaz bugünü değerlendircem inş tutarCanım sen ne yaptın ne durumdasın
İnşallah canım sonucun çıkınca haber ver yine merakta bırakmaCanım yumurtam çatladı mı testi yanlış mı yaptım bilmiyorum. Yarın pregesteron vereceğim. Ne olur ne olmaz bugünü değerlendircem inş tutar
Tamam kuzum tabi kiİnşallah canım sonucun çıkınca haber ver yine merakta bırakma
Ben adet ağrısıyla uyandım canım hafif leke geldi benim adet geldiTamam kuzum tabi ki
Senin o kırmızılar ah kırmızılarBen adet ağrısıyla uyandım canım hafif leke geldi benim adet geldiinşallah siz bu ay pozitifi görürsünüz
Valla bu ay olmadığı belliydi ben kendimi kandırdım acaba oldu mu diyerekSenin o kırmızılar ah kırmızılarneyse birdahaki ay birlikte devam benim de zor bu ay yine ne olur ne olmaz ben değerlendiriyorum ama
Ama ben şuan olduğuma çok sevindim çünkü eşim 3 mayıs gibi yurt dışına gidixek iş dolayısıyla eğer daha çok gecikseydi bu ayı boş geçmek zorunda kalacaktımSenin o kırmızılar ah kırmızılarneyse birdahaki ay birlikte devam benim de zor bu ay yine ne olur ne olmaz ben değerlendiriyorum ama
Doğru o arayı değerlendirirsin kuzum her şerde bir hayırAma ben şuan olduğuma çok sevindim çünkü eşim 3 mayıs gibi yurt dışına gidixek iş dolayısıyla eğer daha çok gecikseydi bu ayı boş geçmek zorunda kalacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?