- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Benim de boyleydi 10.gune kdar kopkoyuydu sonra azaldi. Tamamen igne etkisi 14.gun kan ber
En son bugun yaptim en alttakiSiz testlerinizi bi sıralayıp atarmısınız merak ettim.
Bastan ucuncu dunun yani 11.gununEn son bugun yaptim en alttaki
7. Günle aynı koyulukte resmen. Galiba oldu haKızlar bugün iğnenin 10. Gün çatlamanın 9. Günü ve benim testim koyulaştı bildiğinz bu kadar erken olabilir mi yoksa dün yaptığım testin idrar koyuluğu mu azdı ikiside sabah ilk idrar. Hatta ilk yaptığım testin stripi kaymış diye 1 test daha yapmıştım aynı idrarla lütfen bi bakın elim ayağım tutmuyor
Ben gördüm kuzum o hayaletiEki Görüntüle 3234076 Eki Görüntüle 3234078 Eki Görüntüle 3234080 Benim de artık 12. GünErken testim vardı elimde iki tane birini dayanamadım yaptım bugün. Kamerada görünmesi çok zor hayalet çizgi çıktı. 2 gün sonra aynı markayla tekrar yapıcam bakalım ..
Bence üzülmek için de sevinmek için de beklemelisinKizlar ignenin 12.gunu testim cok ince silik cikti hayalet cizgi uzulmeli miyim bilmiyorum kafam cok karisti
Bence de 12.gunde hic silik gormeyen de var.. benim asiri geceleri sag kasigim agriyor 3 gundurBence üzülmek için de sevinmek için de beklemelisin
Tamam işte iğne etkin geçmiş koyulaşabilir tekrar benceBastan ucuncu dunun yani 11.gunun
Insallah kuzum bilmiyorum umidim kalmadi gibi bugun silik cizgiyi gorunceTamam işte iğne etkin geçmiş koyulaşabilir tekrar bence
Bundan bir önceki hamgisi dedin baştan 3.dü değil mi. Boşa ümitsizlik yapma bence. 16. Güne kadar yolu var hala negatifse o zaman üzülürsün.Insallah kuzum bilmiyorum umidim kalmadi gibi bugun silik cizgiyi gorunce
Selam bebegimmm ben hala adet olmadım
Ben 8.gün oldum bırakıncaSelam bebegimmm ben hala adet olmadımşeffaf beyaz akintim var göğüs hassasiyeti hala devam ediyor başka öyle Bisey kalmadı ama adette hala olmadım. Sabah test yapmadım valla negatif görmekten sıkıldım artık. Bugün adet olmam gerekiyor çünkü biliyorsun duphaston kullanmistim ve bırakalı 6 gün oldu ilaca rağmen olmadım yani.
Ben 3 ay kullanmistim ya önceden ilk bıraktığımın 5. Günü sonra 3. Sonra sonra bırakmadan adet olmuştum o yüzden şaşırdım hala gelmediğine. Hem tutsun diye hemde olmazsa adeti söksün diye. Valla bilmiyorum canım yarın da olmazsam doktorumu aramayı düşünüyorumBen 8.gün oldum bırakıncadoktor ne için vermişti tedavi tutsun diye mi. O zaman adet olmazsan yarın test yapcan mı peki
İyide canım sen farklı markalarlara yapmışsın her testin beta algılama seviyesi farklı sen umudunu kaybetme benceEn son bugun yaptim en alttaki
Anladım düzene sokmuş o zaman senin adetleri. Güzel. Aynen doktoru aramak da mantıklıBen 3 ay kullanmistim ya önceden ilk bıraktığımın 5. Günü sonra 3. Sonra sonra bırakmadan adet olmuştum o yüzden şaşırdım hala gelmediğine. Hem tutsun diye hemde olmazsa adeti söksün diye. Valla bilmiyorum canım yarın da olmazsam doktorumu aramayı düşünüyorum
Valla bilmiyorumAnladım düzene sokmuş o zaman senin adetleri. Güzel. Aynen doktoru aramak da mantıklı
HaklısınValla bilmiyorumolsam rahatlasam böyle beklemek daha kötü aman var da testte mi çıkmıyor ay gidip kan mi versem ay bidaha mi test yapsam falan psikolojik olarak yorucu yani yoksa da Bi an önce olayım da diğer aya geçeyim artık hiçbir şekilde ne kasık ağrım kaldı ne bisey çok garip
Ya ben şeye çok takılıyorum 17. Gün bile pozitif gören var ve bu insana umut oluyor testte çıkmayıp kanda çıkma ihtimali ne kadar acabaHaklısınadet öncesi karnım ağrıyorsa benim adet olana kadar geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?