- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi muhursuzpusula
-
Ben varımMeral01
Aktif Lora
aysenurt3991
Mucizemsn
D Dalmac47
K Khvekokusu20
Life light
Listemiz devam ederken yazan arkadaşları da etiketledim
Benide ekler misin canımMeral01
Aktif Lora
aysenurt3991
Mucizemsn
D Dalmac47
K Khvekokusu20
Life light
Listemiz devam ederken yazan arkadaşları da etiketledimKatılmak isteyenler burdan yazarsa çok sevinirim. Burdan takip edip haftaya listeyi oluşturacağım inşallah. Önceden konuyu açmak istedim ki en az 30 kişi olalım kişi başı daha az sayı düşer hemde bir çok kişinin duasında yer almış oluruz
Tabiiki canımBenide ekler misin canım
Evet canım her gün bir kişiye okuyacağızHergun bir kisi icin mi okicaz canim
Sayı az olunca kişi başı okuma çok fazla düşebiliyor herkesi zorlayabiliyor bir yandan başka duaları olan arkadaşlarda oluyor o yüzden aslında. Haftaya bitecek olan grubumuz var mesela 26 kişiydi çok güzel ilerliyoruz30 kisi oluunca sira cok uzamazmi mesela 18 de baslancak benim 29 adetim 15.sirada olsam zaten gecmis oluyo
8) M M_atruskaSalat-ı Tefriciye Listesi *YENİ* 18.01.2021'de başlayacak
1-)Meral01
2-)Aktif Lora
3-)Life light
4-) K Khvekokusu20
5-) B Bademmm388
6-) 5 528mucizemmm
7-)SoLeiL12
8)
9-)
Bende varım.Meral01
Aktif Lora
aysenurt3991
Mucizemsn
D Dalmac47
K Khvekokusu20
Life light
Listemiz devam ederken yazan arkadaşları da etiketledimKatılmak isteyenler burdan yazarsa çok sevinirim. Burdan takip edip haftaya listeyi oluşturacağım inşallah. Önceden konuyu açmak istedim ki en az 30 kişi olalım kişi başı daha az sayı düşer hemde bir çok kişinin duasında yer almış oluruz
Canım beni de ekler misinMeral01
Aktif Lora
aysenurt3991
Mucizemsn
D Dalmac47
K Khvekokusu20
Life light
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?