- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 23
- 38
Her ay hormonlar sabit kalmayabilir. Özele gideceksen diğer ay git. Devlete gideceksen hem bu ay hem diğer ay gitYaa. Cok karistim ya o zaman gitsemmi acaba. Birde ben cok yogun oluyorum alttan nasil muayene edecek bilmem herkesi ediyor olabilir ama benim ki olacak gibi degil
Ay ben aldım bi malzemesi yok onun kuzum. 2 bucuk su bardağı içme suyunu kaynat içine ortadan iki ye bölünmüş şekilde 7 inciri atıp 15 dk daha kaynat. Sonra başka tencere de yine aynı 2 bucuk su bardağı suya 3 havucu üçe dörde böl at 20 dk da onu kaynat suları ılıyınca ikisine birleştir. Sabah akşam aç karna birer bardak içKanamanın bol olması çok iyi içerisi temiz kalır. Şu incir kürü malzemelerini alamadım bi türlü yrn alabilirsem incir de yememiz gerekiyormuş. Havuç hergün 1 tane yiyorum eşim bana bugs bunny diyo
Kaçis yok desene her turlu.Ben de yoğun oluyorum kuzu valla Alttan bakıyor mecbur karından göremez yumurtaları 3. Günde.
Devlete gidecegim kuzum yarin gideyim yine ben olmadiHer ay hormonlar sabit kalmayabilir. Özele gideceksen diğer ay git. Devlete gideceksen hem bu ay hem diğer ay git
Yok canım ya benimki de mide değil cadde ne yesem tık yok sudan daha kolay geçiyor midemeBen onu içersem net kusarım. Zaten normalde midem havada geziyorum
Aşkım adetliyken alttan muayene olmuyosun. Kan veriyosun adetliyken prolaktin fsh tsh eastradiol falan en doğru adetliyken cıkıyo sen bu ay bu kanları hallet yumurta takibi için de adetten kaç gün sonra gelmem gerekiyo de.Yaa. Cok karistim ya o zaman gitsemmi acaba. Birde ben cok yogun oluyorum alttan nasil muayene edecek bilmem herkesi ediyor olabilir ama benim ki olacak gibi degil
Yaaa canın sağolsun hayırlısıEvet biliyorum doktor kontrolündeyim sürekli. Ama zaten gerek kalmadı adet oldum. Yine
Ya eşim yüzünden alamadım. Bi incir aldım geldim beğenmedi çöpe attı. İnternetten sipariş vermiş hala gelmedi. Bugün çörek otlu kür için çörek otu öğütülmüş aradım onu da bulamadım kürlerin içinde kürsüz kaldımAy ben aldım bi malzemesi yok onun kuzum. 2 bucuk su bardağı içme suyunu kaynat içine ortadan iki ye bölünmüş şekilde 7 inciri atıp 15 dk daha kaynat. Sonra başka tencere de yine aynı 2 bucuk su bardağı suya 3 havucu üçe dörde böl at 20 dk da onu kaynat suları ılıyınca ikisine birleştir. Sabah akşam aç karna birer bardak iç
Ay boşver kaynasın suyunu süzcen zaten aşkım koyarken birleştirdiğin kaba havucun suyunu da süzüyosun incirindeYa eşim yüzünden alamadım. Bi incir aldım geldim beğenmedi çöpe attı. İnternetten sipariş vermiş hala gelmedi. Bugün çörek otlu kür için çörek otu öğütülmüş aradım onu da bulamadım kürlerin içinde kürsüz kaldım
Git git ben senin prolaktinini merak ettim onu özellikle vurgula stres yapmış olabilirim deDevlete gidecegim kuzum yarin gideyim yine ben olmadi
Bilmiyorum ki canim ben artik nereden bakacagim derse tamam diyecegim hazirlikli gideyim de ne var ne yok nerden bakiyorsa baksin.Aşkım adetliyken alttan muayene olmuyosun. Kan veriyosun adetliyken prolaktin fsh tsh eastradiol falan en doğru adetliyken cıkıyo sen bu ay bu kanları hallet yumurta takibi için de adetten kaç gün sonra gelmem gerekiyo de.
Sularını çıkarmak yerine kütür kütür yesem olmaz mı acaba. Bide bunu günlük mü yapacamAy boşver kaynasın suyunu süzcen zaten aşkım koyarken birleştirdiğin kaba havucun suyunu da süzüyosun incirinde
Ben hic anlamiyorum degerleri de yazarim sana canimGit git ben senin prolaktinini merak ettim onu özellikle vurgula stres yapmış olabilirim de
Adetliykem alttan muayene olan var galiba. Bilemedim ben çocuk doğurduğumdan beri hiç adetli alttan bakana denk gelmedim. Zaten adet dönemi döllenmeyen yumurta atılır. Yenisi de adetten belli bi gün sonra oluşuyo biliyosun gelişiyo yani en sağlıklısı adetten sonra alttan bakılanı bana göreBilmiyorum ki canim ben artik nereden bakacagim derse tamam diyecegim hazirlikli gideyim de ne var ne yok nerden bakiyorsa baksin.
Yazarsın internetten bakarız tek tekBen hic anlamiyorum degerleri de yazarim sana canim
Sen önce bi yarın hormonlarına baktır. Ona göre zaten doktor belki çok farklı bişey tavsiye eder. Ama bence önümüzdeki ayı bekleme. Eğer bir sorun varsa en azından bilirsin. Yoksa da ki inşallah içini rahatlatmış olursunDeneyeyim kuzum ya cesaret edememistim ama cok deneyen var
Kuzum saraçoğlunun gebelik için verdiği tarif bu yönde. Sadece yemek ne etki verir bilemedim. Evet günlük taze olucak bi yaptığın su karışımı sabah akşamı çıkarıyor zaten. Ama ben geceden yapıyorum sabaha hazır oluyo. Öyle iki üç gün biriktirip içmedim hiçSularını çıkarmak yerine kütür kütür yesem olmaz mı acaba. Bide bunu günlük mü yapacam
Adetliykem alttan muayene olan var galiba. Bilemedim ben çocuk doğurduğumdan beri hiç adetli alttan bakana denk gelmedim. Zaten adet dönemi döllenmeyen yumurta atılır. Yenisi de adetten belli bi gün sonra oluşuyo biliyosun gelişiyo yani en sağlıklısı adetten sonra alttan bakılanı bana göre
Bence asıl olay kaliteAslinda yumurta gelistiren seyleri arastirmak lazim zaten oyle de boyle de catliyor hatta erken gelisirse erken catliyordur belki asil olay gelisim olmasi gerekmezmi
Ekstra bişey yapmadıkça üç ayda kan değeri değişmez ama onu da söyleyeyimHer ay hormonlar sabit kalmayabilir. Özele gideceksen diğer ay git. Devlete gideceksen hem bu ay hem diğer ay git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?