Belirti olmayınca bendede umut kalmadı bu ay. 14 Ocak regl günüm adet bekliyorum bende. Hayırlısı olsun hakkimızda insallah canımTam yeniden test yapacaktım, adetim başlamış. 30u yunurtlama günüydü 13. Günde başladı adetim. Bu ay da nasip olmadı. Zaten hiç belirtim de yoktu ama umut işte…
Ben daha umudu kesmedim kendimden sende kesmeV Vavelya09 Z zesamu93 @BurcuYengec
Tabii ki test yaptım şimdigelen giden yok 1 ocak çatlamaydı bugün 12si sanki olsaydı çıkması gerekirdi. Geçen aya göre bugün adet günüm, ortalamaya göre yarın adet günüm. Gelen giden yok umutlar azalıyor
Evet pazar bitane daha yapabilirim aslinda canim hazir esimde evdeyken. Bakalim bizim adetler testleri bekleyecekmi gelecekmi gorecegizCanım eğer 31 aralıktaki yumurtlamaya göre kaset test erken olabilir pazarı bekle bence ona göre net olur. Olur ya da olmaz bunu düşünme çok. Hayırlısı bizim için. Ben pazar günü test yapıcam çıkmazsa haftaya perşembe ya da cuma hastaneye giderim kan için
Sen pik gordukten sonra takip ettinmi ikinci yumurtlama olup o dollenmiste olabilirO 38 gün süren ay ben 23. Günde doktora gitmiştim yumurtan 16mm demişti muhtemelen o ay yumurta geç gelişti pik oldu. Ama bu ay gördüm gözlerimle gördüm pikiyumurta 12-14 gün içinde atılırmış bakalım en geç pazar adet olurum inşallah
Sorun olsa söylerdi kuzu ovulasyonla destekle bakalımBana hiç boyuttan bahsetmedi ya bir sorun mu var acaba ben iki güne pik görürüm gibi
Valla kuzu tek ovulasyon yaptım bide ertesi gün çatlamayı başka yapmadım hiç en geç pazara bekliyorum adetiSen pik gordukten sonra takip ettinmi ikinci yumurtlama olup o dollenmiste olabilir
Burda golgeden ziyade iz var gibi benim testimde de 4 saat sonra falan iz varmis baktimda kendi cizgi yeri olabilir ama tekrarlamadan birsey diyemiyoruz tabi canimNegatif malesef
canım trendyolda freely nin 5li seti var 53 tl ydi galiba. Ben 15 20 tane alıyorum kargo bedava olsun diye. Hem kaliteli ve net pik çıkartıo hem de memnunum. Bir gebenin günlüğü ve innovita sakın alma pikler silik çıkıyor anlaşılmıyor ve strip kağıt olduğu için çişlenio eller falan :). Laboquickde güzel ama az pahalı freely daha iyi benceKızlar ovulasyon testi olarak ne önerirsiniz?
Catlama ignesi veren doktorlar testi 16. Gun falanda yaptirabiliyor. Benim 16. Gunum sali seninki carsamba ha gayretValla kuzu tek ovulasyon yaptım bide ertesi gün çatlamayı başka yapmadım hiç en geç pazara bekliyorum adeti
Cinsiyeti öğrenirken çift çizgiyi görürüz kuzuCatlama ignesi veren doktorlar testi 16. Gun falanda yaptirabiliyor. Benim 16. Gunum sali seninki carsamba ha gayretboyle boyle cocuk icerde kocaman olurmus
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır canım
Bak benim teorime geldin yine. Kandan idrara 3 4 gunde geciyormus ettimi sana yine 16. Gun
Canım erken gebelik testi olanındanmı alıuosun? İçinden pembe kapaklı mı bılıyor mavi kapaklımı? Ben erken gebelik testi olanını aldım ama içinden pembe kapaklı olanı çıktı mavi kapaklı olanı daha kaliteliymiş ben anlamadım neden aynı ürünü Farklı iki renkte satıyorlar acabacanım trendyolda freely nin 5li seti var 53 tl ydi galiba. Ben 15 20 tane alıyorum kargo bedava olsun diye. Hem kaliteli ve net pik çıkartıo hem de memnunum. Bir gebenin günlüğü ve innovita sakın alma pikler silik çıkıyor anlaşılmıyor ve strip kağıt olduğu için çişlenio eller falan :). Laboquickde güzel ama az pahalı freely daha iyi bence
40 eder diye haykırıyormuşum burdaBak benim teorime geldin yine. Kandan idrara 3 4 gunde geciyormus ettimi sana yine 16. Gun
Aynen aynen iz var onun farkindayimBurda golgeden ziyade iz var gibi benim testimde de 4 saat sonra falan iz varmis baktimda kendi cizgi yeri olabilir ama tekrarlamadan birsey diyemiyoruz tabi canim
Anlamissin o zaman neyi kastettigimi40 eder diye haykırıyormuşum burda
Testinin markasi ne benimki t nin bir milim gerisinde iz vardi ve miratechti belki uretimle alakali zaten olan birseydir o bilemiyorumAynen aynen iz var onun farkindayim
Milletin zart diye çıkıyor erkenden saçımı başımı yolcam az kaldıAnlamissin o zaman neyi kastettigimi
Oncomeydi galiba ilk defa gordum eczacimiz sagolsun bilindik markalari satmazTestinin markasi ne benimki t nin bir milim gerisinde iz vardi ve miratechti belki uretimle alakali zaten olan birseydir o bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?