Bence sıkıntı yok keseye görene kadar bekleyin gec gidin doktora.Merhaba arkadaşlar,
Daha önce 1 kere düşük 1 kere de kimyasal gebelik geçirdim şimdi tekrar hamileyim.
Reglim 2 gün geciktiğinde yani
32.günümde beta değerim 313,80 çıktı
34.günümde beta değerim 1353 çıktı
4 katı artıyor, bunu yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı? Sebebi ne olabilir ?
Aynen benimde birşey yoktur Allahın izniyleBenim de 4 katı arttı 6 aylık hamileyim sorun yok yani
Normal böyle artması.Merhaba arkadaşlar,
Daha önce 1 kere düşük 1 kere de kimyasal gebelik geçirdim şimdi tekrar hamileyim.
4 katı artıyor, bunu yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı? Sebebi ne olabilir ?
2 gün sonra tekrar kan vereceğim sonra gideceğim doktora umarım bir sıkıntı yokturBence sıkıntı yok keseye görene kadar bekleyin gec gidin doktora.
Ay biraz içimi rahatlattınız. Değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Bide 3.kez kan vermiş miydiniz?Benim de 4 katı arttı 6 aylık hamileyim sorun yok yani
Normalde hep 2 katı artması gerektiği söyleniyor, 4 katını görünce biraz korktum açıkçasıNormal böyle artması.
Benimde 59dan 490 küsürlere çıkmıştı sanırım geç döllenmeler hızlı yükseliyorMerhaba arkadaşlar,
İnşallahAynen benimde birşey yoktur Allahın izniyle
Yok en az 2 kat deniyor.Normalde hep 2 katı artması gerektiği söyleniyor, 4 katını görünce biraz korktum açıkçası
4 gün sonra 240, 40 gün değilYok en az 2 kat deniyor.
Benim 4 - 2 gün sonra 40 - 40 gün sonra 240 - 4 gün sonraki 1800’dü. İki kattan fazla arttı hep.
İlk değerim 126 sonraki 486 sonraki de 2115ti 3 kere vermişim benAy biraz içimi rahatlattınız. Değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Bide 3.kez kan vermiş miydiniz?
İlk değerim 126 sonraki 486 sonraki de 2115ti 3 kere vermişim ben
Evet2 gün arayla mı vermiştiniz ?
Bende dün gittim vajinal ultrasonda biraz zor olsa da kese göründü henüz çok küçük bakalım inşallah herşey güzel ilerlerİlk değerim 126 sonraki 486 sonraki de 2115ti 3 kere vermişim ben
durumunuz nedir:)Bende dün gittim vajinal ultrasonda biraz zor olsa da kese göründü henüz çok küçük bakalım inşallah herşey güzel ilerlerhepimiz sağlıkla kucağımıza alırız (doktor ikiz olabilir dedi ama şu aşamada tek kese göründü)
5+5 de karnımdan da göründü tek kese var. Şuan bekliyorum, 12 Kasım da 8.haftamda inşallah kalp atışlarını duyacağızdurumunuz nedir:)