İlişki yaşasaydım şuraya yazardım zaten. Küçükken bisikletten düşmüştüm birde çok takıntılıyım en ufak şeyi bile büyütüyorum.doktor da sizin gibi imalı imalı ilişki mi yaşadın dedi ama zaten yaşasam emin olurdum bu kadar sorgulamazdım.Kızlık zarın bozulmamışsa neden sıkıntı ediyorsun ilişkimi yaşadınki?
Evet şimdi yine gittim doktor da hiç birşey yok kendi kendine bakıp yorumlama internette gördüğünüz çoğu şey doğru değil. Çentik olması çok normal falan dedi ama. Regl döneminin bitmesine yakın gittim doktora geldiğimde leke leke kahverengi kanamam olmuş bu seferde doktor mu bozdu diye düşünüyorumDoktora gitmişsiniz bozulmamış demiş zaten. O bahsettiğiniz delik herkeste var adet kanı akması vs için normal bir durum zar da esnek bir doku sonuçta ıkınma sırasında deliğin büyümesinin normal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bazı kadınlarda doğuştan çentikli zar yapısı oluyor diye biliyorum. Biraz sakin olun bence.
Nasıl yani doktor bakınca anlamadı mi ilişki yaşayıp yaşamadığınızı da sordu ?İlişki yaşasaydım şuraya yazardım zaten. Küçükken bisikletten düşmüştüm birde çok takıntılıyım en ufak şeyi bile büyütüyorum.doktor da sizin gibi imalı imalı ilişki mi yaşadın dedi ama zaten yaşasam emin olurdum bu kadar sorgulamazdım.
İlk gittiğim doktor kadındı o stresime rağmen üstüme geldi ilişkiye mi girdin niye böyle tedirginsin diye ondan sonra gittiğim doktor da takıntı yaptığımı anladi resimlere bakma kolay kolay anlayamazsın dedi kızdı psikolojini bozarsin falan dediNasıl yani doktor bakınca anlamadı mi ilişki yaşayıp yaşamadığınızı da sordu ?
Yani öyle basit bir şey değil merak etmeyin sanmıyorum ben de. Ayrıca bozulsa bile ne olacak kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz rahat olun, boşverinİlk gittiğim doktor kadındı o stresime rağmen üstüme geldi ilişkiye mi girdin niye böyle tedirginsin diye ondan sonra gittiğim doktor da takıntı yaptığımı anladi resimlere bakma kolay kolay anlayamazsın dedi kızdı psikolojini bozarsin falan dedi
Kendinden eminsen neden sıkıntı yapıyorsun, kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsinİlişki yaşasaydım şuraya yazardım zaten. Küçükken bisikletten düşmüştüm birde çok takıntılıyım en ufak şeyi bile büyütüyorum.doktor da sizin gibi imalı imalı ilişki mi yaşadın dedi ama zaten yaşasam emin olurdum bu kadar sorgulamazdım.