Heyete yollanan rapor hakkında bilgisi olan var mı?

Minicikfzt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
4.175
8.815
31
Arkadaşlar benim düşük tehlikem var kanamam oluyo ara ara en son Çarşamba günü oldu ve yatış verildi hastanede yattım bir gün şimdi evde yatıyorum. Devlet hastanesinde çalışıyorum doktorum özelde. Klinik şefim çok kötü bir insan yaklaşık bir ay önce ilk kez ozeldeki doktorumdan 10 günlük rapor almıştım onu heyete yolladı başka hastaneden aldığım gerekçesiyle yasak olduğunu söyleyerek ama yasak değil. Heyete gideceğimi öğrendiğim gün de kanamam oldu işte stresten. Yarın heyete gireceğim ve korkuyorum sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ozeldeki doktorum en az bir ay rapor almam gerektiğini söylerken yatış yaptığım kendi hastanemde bir hafta raporu zor verdiler. Belimde platin var ozeldeki doktorum artık çalışman çok zor belinin durumu bebeğe zarar verir yatıp dinlenmen lazım bol bol artık diyo ama kendi hastanemde asla bana bir ay bir ay rapor vermeyecekler. Heyete sürekli raporum yollanırsa başıma bir şey gelir mi diye de korkuyorum heyetteki doktor da ters biri olursa halimi anlamazsa ceza yazarsa diye. Sizce ne yapmalıyım bir yandan ozeldeki kendi doktorumu dinlemek istiyorum bir yandan da o kadına olan korkum bebeğime zarar veriyo. Bu şekilde hamile bir kadına bu rahatsızlıkları varken verilen rapor sizce heyette sıkıntı çıkarır mı bilen var mı?

Öncelikle sakin olun, usul fen e sevkten bahsediyorsunuz sanırım, rapor gerçek mi değil mi diye yolluyorlar, gittiğiniz hakem hastaneye olanları doğru düzgün anlatın mobbing yapıyorlar ben hamileyim diyin, eğer kabul görülürse rapora kaldığınız yerden devam edersiniz eğer kabul etmezlerse iptal olur ve işe dönersiniz ceza almazsınız,

Hastalığını abartmak diye bir idari ceza var ama hastalığınızı abaettığjnıza sadece hekim karar verebilir o yüzden o cezayı bile alsan idari mahkemeden iptal ettirsin merak etme

Ama o hastaneden de bi an önce tayin ol mobbing bi başladı mı devamı gelir

Çok teşekkür ederim şu an o rapor bitti ise geri başladım tekrar başka rapor aldım bu kez kendi hastanemden onu iptal etmezler diye düşünüyorum o yüzden ilerde aldığım herhangi bir rapor için de bu şekilde olur demek istediniz anladığım kadarıyla en fazla rapor gereksiz diyip ise dönüşümü isterler ve dönerim çok teşekkür ederim içim rahatladı. Tayin inanın istiyorum 2 yıldır ama gidemiyorum bir türlü fizyoterapistim bizde devlette kadro sayısı çok az oluyo il içi tayin için ya kadro açmıyo ya da çok az sayi açıyor 2 3 kişi o yüzden henüz gidemedim ama gidebilirsem arkama bile bakmadan kacacagım oradan.

Ben de zamanında sizin gibi mobbing gördüm usul fene gönderildim aynı süreçleri yaşadım rapordan değil başka şeylerden ceza yedim ( 2 dk erken çıktım diye görev yeri terkten ceza yazdı) sırf evli amire yüz vermediğimden,

geçer diye bekliyorsun ama geçmiyor mobbing artıyor umarım kurtulursunuz

Memur işlerinden anlamıyorum ama rapor sahte değilse ben korkmazdım. Devlette de muayene olsanız belli ki rapor verilecek durumdasınız. Gereksiz insanları kafanıza takmamaya çalışın. Havlasın dursun.

O kadar iyi anlıyorum ki sizi devlette gerçekten saçma sapan şeylerle uğraşıp duruyoruz bu tip insanlar da çok fazla var ne yazık ki geçer diye bekliyorum geçmiyo gerçekten bebek söz konusu olana kadar yapılan şeylere daha bir dayanma gücüm vardı da bebeğimle ilgili konuda yapılan haksızlık iyice ağrıma gidiyo iyice kafama takıyorum taktığımda bebeğim etkileniyo diye bu sefer yine kendimi suçluyorum umarım yarın sorunsuz geçer benim için derdimi anlatabilirim o kişi de sadece yaptığı kötülükle kalır karşılık bulamaz

Memur işlerinden anlamıyorum ama rapor sahte değilse ben korkmazdım. Devlette de muayene olsanız belli ki rapor verilecek durumdasınız. Gereksiz insanları kafanıza takmamaya çalışın. Havlasın dursun.
Raporum sahte değil zaten o kadar baskı altındayız ki inanın hiç kimse sahte rapor almaya cesaret edemez çalıştığım yerde. Korkum tamamen o heyette başıma ne gelecek bilmememden kaynaklı nasıl birine denk geleceğim ya beni heyete yollayan kişi gibi kötü biri olursa bana yalancı muamelesi yaparsa da ceza verirse diye inşallah derdimi dinleyen anlayan birisine denk gelirim bir de şeyden korkuyorum işte şimdi bu raporu yolladı yarın öbür gün başka rapor almam gerektiğinde kendi hastanem yine vermeyecek kendi doktorum ben vereyim işi boşver önemli olan bebeğin diyecek o zaman diğer raporu da yolladığında ilkinden ceza almasam bile ikinci rapor gittiğinde ceza alır mıyım gibi şeyler beni korkutuyo yine haklı rapor da olsa kafam çok karışık

Hamileliğinizde sıkıntı varsa niye korkuyorsunuz ki? Rahat olun. Velev ki pislik yaptılar, siz de itiraz edersiniz. Sallayın gitsin. İleride rapor almayı gerektirecek durumlar da yaşamazsınız belki. Kendinizi şartlamayın.

Geçmiş olsun belinizde platin skolyoz kaynaklı mi ?

Geçmiş olsun belinizde platin skolyoz kaynaklı mi ?
Hayır hem genetik yatkınlık annemde de var platin hem de mesleki kaynaklı mesleğimin ilk yılında çok ağır hastalar almak zorunda kaldım belimi çok zorladım sonunda kendim yatalak kaldım platin takıldı çok şükür şimdi yürüyebiliyorum

Çok şükür inşallah sorunsuz çözülür bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alirsinjz

Çok şükür inşallah sorunsuz çözülür bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alirsinjz
İnşallah çok teşekkür ederim rapordan bu kadar korkma sebebim de bu zaten ilerleyen zamanlarda rapor almamak gibi bir şansım olmayacak kendi hastanemde bana ihtiyacım olan raporu vermeyecekler mecbur kendi doktorumdan ya da devlette başka bir hastaneden almam gerekecek ki o da sorun olacak kendi hastanemden alınmadığı için sorun ediyo çünkü biliyo ki kendi hastanem vermeyecek başka hangi hastaneye gidersem gideyim bana rapor verecek. Bir yanım bebeğini düşün o iyi olsun gerisini boşver en fazla ne olabilir ki diyo bir yanım da o kadından deli gibi korkuyo ceza almamı sağlar mı diyo eşim yarın gitmeyelim çok stres oluyosun biraz daha evde dinlen sonra diyo ben de bı an önce gidip nolcaksa olsun demek istiyorum inşallah beklediğimden iyi sonuçlanır herşey

Sıkıntı var dediğim gibi hastanede yatış yapmak zorunda bile kaldım taburcu olalı daha 3 4 gün oluyo ama rahat olamıyorum işte kendimi bir türlü sakinleştiremiyorum aklımda binbir tane senaryo dolanıp duruyo. İleride de rapor almamak benim için mucize olur belimin durumu ortada kendisi bile farkında bence belimin beni 8 ay götürmeyeceğinin yoksa inanın derdim rapor alıp evde keyif yapmak değil şimdiden çekiyorum baya bel ağrısı ilaç da içemiyorum normalde belim çok kötü olduğunda acilde narkotik serumla tekrar yürümeye baslayabiliyorum şu an bana parol veriyolar sadece

İçini ferah tut stres yapma bende hastanede calisiyrmmve üç günlük rapor için heyete gönderdiler hicbirsey çıkmadı çıkmaz ssanada gebelik platin hepsinbasli başına bir sebep zaten kadın doğum Dr una detaylı anlat sadece.ve bu rapordan sonra kanama olan her raporu göndermez gönderirse mobing var diye cimer e şikayet et.

Ya ben size kıyamam stres sizi yoruyor bir şekilde olacağına variyo ben olumsuz. İt şey olmaz diye düşünüyorum çünkü sahte bı durum yo ortada

Peki orda nasıl bir ortam oluyo bana anlatır mısınız yani ben gidip elimde kağıtla orda nereye gitmem gerektigini soracağım beni kadın doğum doktoruna yönlendirecek o mu muayene edecek sonrasında da ona göre mi karar verecek yoksa ben belimden dolayı sağlık kuruluna da girdim birkaç doktorun olduğu bir odaya girip orda derdimi mi anlatacağım gerek görürlerse mi beni muayene edecekler

Ya ben size kıyamam stres sizi yoruyor bir şekilde olacağına variyo ben olumsuz. İt şey olmaz diye düşünüyorum çünkü sahte bı durum yo ortada
Gerçekten çok stres yapıyorum kendime kızıyorum bu kadar yapma diye ama elimde değil düşüne düşüne kendimi yiyip bitiriyorum o kadına olan öfkem o kadar fazla ki içim soğumuyo sürekli içimden onunla konuşma yapıyorum galiba psikolojik destek de almam gerekecek benim bu süreçte normal değilim çünkü kaç gündür ben hormonlardan mı artık niye böyle oldum bilmiyorum ama aşırı gergin huzursuz hissediyorum kendimi

Kaç haftalık hamilesiniz? Milli eğitimde de kendi kendilerine tribe giren idareciler var, özelden alınan raporu kabul etmek istemiyorlar ama öyle bir dünya yok. Mecbur kabul ediyorlar. Ama mobbing bitmiyor tabii.

Devlet memurluğuna belli bir yıldan sonra ücretsiz izin alma hakkı doğuyordu. 5 yıl ya da 10 yıldı sanırım. Eğer ücretsiz izin hakkınız varsa değerlendirmeye çalışın bence. Sağlık sektöründe mobing gerçekten çok kötü.

Merhaba, durumunuz çok net. Normal şartlar altında herhangi bir olumsuzluk yaşamazsınız. Merak etmeyin.

Bebeğinize odaklanın siz sadece. Minnoş sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…