• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heyet raporu

tuciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
87
6
98
İstanbul
Kızlar selam, 3 senedir panik atak, anksiyete ve depresyon sorunlariyla bogusuyorum. Artık çalışamaz duruma geldim, iş yerimde nefes alamiyorum stres sebebiyle surekli carpintim var. Işi birakma noktasina geldim, yarin istifa icin konusacaktim ki, rapor alabilecegimi okudum. Durumumu belgelemek icin hastaneden rapor almak istiyorum, heyet raporu mu alacagim, ya da hastaneye gidip ben rapor alacagim mi diyecegim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar selam, 3 senedir panik atak, anksiyete ve depresyon sorunlariyla bogusuyorum. Artık çalışamaz duruma geldim, iş yerimde nefes alamiyorum stres sebebiyle surekli carpintim var. Işi birakma noktasina geldim, yarin istifa icin konusacaktim ki, rapor alabilecegimi okudum. Durumumu belgelemek icin hastaneden rapor almak istiyorum, heyet raporu mu alacagim, ya da hastaneye gidip ben rapor alacagim mi diyecegim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorlar sitesinde birkaç doktora danışabilirsin, veya çevrende tanıdık branş dr varsa onlarada danışabilirsin en iyi onlar bilir.

Back