• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyet raporu

eliffperi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
9
2
1
31
Kızlar ACİLLL İstanbul öncelik Avrupa yakası para ile heyet raporu alabileceğim bı yer var mı ? Lütfen yazın. Bebeğimi bırakacak kimsem yok. İzne çıksam maddiyat karşılamıyor. Bilen varsa lütfen yazın

Bizim arkadaş çalışırken 32. haftada dört aylık ücretli izne ayrılmıştı. O bittikten sonra da birer ay rapor alıyordu parasını almak için. Doktorunada çocuguma bakacak kimse yok demişti o veriyordu mesela ona.

Bizim arkadaş çalışırken 32. haftada dört aylık ücretli izne ayrılmıştı. O bittikten sonra da birer ay rapor alıyordu parasını almak için. Doktorunada çocuguma bakacak kimse yok demişti o veriyordu mesela ona.
Yıl içinde normal bir doktordan toplamda maks. 40 gün rapor alabilirsiniz yani 40 günü öder sgk sonrakileri ödemiyor maalesef 1 ay yapabilirsiniz o dediğinizi 2. Ay ücretsiz izin gibi olur

Yıl içinde normal bir doktordan toplamda maks. 40 gün rapor alabilirsiniz yani 40 günü öder sgk sonrakileri ödemiyor maalesef 1 ay yapabilirsiniz o dediğinizi 2. Ay ücretsiz izin gibi olur
Hayır 40 günden sonra heyet raporu alabilir. 40 gün rapor tek hekimden geçerli.

Doğum izinlerini kullandım. Yıllık izinlerimi de. Kendi çalıştığım kurum başhekimden dolayı vermiyor. Alan arkadsin nerden aldı ?

Hayır 40 günden sonra heyet raporu alabilir. 40 gün rapor tek hekimden geçerli.
Ben de aynısını söyledim zaten siz arkadaşım 1er ay rapor alıyordu kendi doktorundan diyince sanki sadece kendi doktoru normal rapor veriyor gibi anlaşılıyor da ondan o şekilde söyledim

Ben de aynısını söyledim zaten siz arkadaşım 1er ay rapor alıyordu kendi doktorundan diyince sanki sadece kendi doktoru normal rapor veriyor gibi anlaşılıyor da ondan o şekilde söyledim
Ben yanlış anlamısım kız yoksa bende o şekilde yazdıydım😂

Merhaba sizle aynı durumdayim rapor bulabildiniz mi bebegil prematüre ve bu ay sonunda iznim bitecek yol gösterin lütfen

Back