Heyecanla beklediğimiz yavrularımızı gördüğümüz rüyalar

Ansaneri

мιηιк кє&#8
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
803
0
43
Bu gece rüyamda bebeğim doğmuştu :emir_bebek: onunla ilgileniyorum sonra bebeğim uyuyo bende bi ağlama sesi duydum ve yataktan fırladım, fırladım ama bebek yok gerçek yaşama dönmüşüm meğer çok garip oldum o kadar gerçekti ki.... Yorganımı üzerimden nasıl attıysam panikle, eşim bile uyandı.benneyaptımki

Bunun gibi o kadar çok rüya gördüm ki hayatımın sosyali sadece rüyalarım oldu, bi ara kızımın adını bundan dolayı Rüya koymayı bile düşünmüştüm.
Bu kadar çok rüya sadece benmi görüyorum acaba...

canancım bende çok sık görüyorum herseferinde oğlumuda görüyorum çok güzel bir bebek olarak
bende doğum yapmış oluyorum ama hiç ağrım olmuyo
bi keresindede kızım olduğunu görmüştüm gidip druma soruyodum hani erkekti diye bebeklermi karıştı diye:Ç))))))))9

Ben 1 ay öncesine kadar hep oğlum olduğunu görüyordum artık kızım olmuş olarak görüyorum. Bi keresinde onu emzirdiğimi bile gördüm sabah uyandığımda eşime ağlamaktan anlatamadım çok farklı bi duyguydu bunu gerçekten yaşadığımı hayal edemiyorum bile içimi çok garip bi duygu kaplıyor.

Valla Kizlar Bende Hergün Görüyorumm Dogumm Yapiyoruummm Bebegimi Görüyoruumm Inş.kizlarr Cokk Azz Kaldii Allahinn Izniyylee Onlarda Olucak Inş.

bende geçen emzik veriyordum....ilk oğlum emzik almadı emzikli bebekler daha uslu oluyorla emziği ver susuyorlar ağlayan -gülen bebekler gibi :)) bu oğlum inşallah alır emziği

Bu gece doğum yapmıştım rüyamda ama hiç bişey hissetmemişim çok kolay olmuş (inş. öyle olur).. Ama bebeğimi bi türlü emziremiyorum bi yer varmış tüm kadınlar orda emziriyo ama orayada gidemiyorum ayağım kayıyo düşücek gibi oluyorum öyle uyandım
Benim zaten tüm rüyalarım ya emzirmeyle ilgili yada sütümün gelmesiyle çok düşünüyorum sanırım..
Canım kızımı zamanında gelmesi için sabırsızlıkla bekliyorum

X