anlamak başka hak vermek başka şeylerdir.
bir insanı anlamadan ona yardım edilemez.
tüüü sana, nasıl böyle şeyler düşünürsün, yazık kocana, seni kadir kıymet bilmez kadın, seni şükürsüz demekle sorun çözülüyorsa ben de diyeyim de sorun çözülsün bari. öyle söylemek sadece söyleyenin egosunu şişirir başka da birşeye yaramaz.konu tamamen farklı boyutlara kaymaya başladığından ben bu tartışmadan çekiliyorum. asıl konu hakkındaki fikirlerimi ve durumu anlama sebeplerimi önceki mesajlarımda yeterince açıklıkla dile getirdim zaten. üzerine de ekleyecek başka bir şeyim yok.
anlamak başka hak vermek başka şeylerdir.
bir insanı anlamadan ona yardım edilemez.
tüüü sana, nasıl böyle şeyler düşünürsün, yazık kocana, seni kadir kıymet bilmez kadın, seni şükürsüz demekle sorun çözülüyorsa ben de diyeyim de sorun çözülsün bari. öyle söylemek sadece söyleyenin egosunu şişirir başka da birşeye yaramaz.
konu tamamen farklı boyutlara kaymaya başladığından ben bu tartışmadan çekiliyorum. asıl konu hakkındaki fikirlerimi ve durumu anlama sebeplerimi önceki mesajlarımda yeterince açıklıkla dile getirdim zaten. üzerine de ekleyecek başka bir şeyim yok.
topiği açtıktan sonra kadınları çok daha iyi anlamaya başladım...yargılamaya aşağılamaya ne kadar meraklıymışız...insanlara ne kadar rahat hakaret ediyormuşuz meğer...
ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var tekrar yazıyorum. BEN İLİŞKİ SIRASINDA ASLA KIYASLAMA YAPMIYORUM.ZATEN EŞİMLE SON ZAMANLARDA İLİŞKİYE GİRMİYORUZ.
ESKİ SEVGİLİMLE GÖRÜŞMÜYORUZ.SADECE BİR DEFA NASILSIN? İYİ MİSİN? DİYE MESAJLAŞTIK. DEVAMI GELMEDİ.AMA BU OLAY BENİM DUYGU DÜNYAMI ALT ÜST ETTİ.VE KENDİME KIZMAYA BAŞLADIM VİCDAN YAPTIM.VE ÇOK ÜZÜLDÜM.ÇÜNKÜ EŞİME BÖYLE BİR ŞEY YAPMAK İSTEMİYORDUM.
HAMİLE OLMASAYDIM DAHA RAHAT OLURDUM DERKEN DAHA RAHAT ALDATIRDIM DEĞİL BOŞANMA MESELESİNİ DAHA RAHAT DÜŞÜNÜRÜDM DEMEK İSTEDİM.
BOŞANIRSAM BİLE ESKİ SEVGİLİME DÖNMEK DEĞİL İSTEDİĞİM.ZATEN O DA BANA DÖNMÜŞ DEĞİL.
evet ben de aynı şeyden bahsediyorum....bunu eşime yapamam diyorum...eğer duygularım karıştıysa kocamı yeteri kadar sevmiyorum diyorum...onu düşünceyle de olsa aldatmaktansa boşanayım diyorum...
Eşinizin size çok iyi davranıp sizi deliler gibi sevmesimi yoksa size olan aşkı bağlılığımı sizi bıktıranda boşanma bile düşünebiliyorsunuz bende bunu anlamıyorum rahatlıkmı sizi rahatsız eden bunu anlamıyorum sizi hiiiiiiç anlamıyorum....
ne o eski sevgiliniz biraz ilgi gösterse sizi çok seven kocanıza hemen bırakacakmısnız
Allah keske iyi olana iyi yazsa hep boyle senin gibilere zavalli bi koca yazmasa zavalli adam bi bilse allah bilir ne hale gelir ya karisi baska bir adami hayal ediyor
Allah keske iyi olana iyi yazsa hep boyle senin gibilere zavalli bi koca yazmasa zavalli adam bi bilse allah bilir ne hale gelir ya karisi baska bir adami hayal ediyor
bence zor değil m kötü bi durum. Kendine gelmelisin karnındaki bebeğini düşün. Eşini aldatma derim ben. Bu belki hamilelikle gelen o duygusallığın etkisidir. Eşinin iyi yanlarını gör onu sevmeye çalış. Eminim böyle daha mutlu olursun. Bu arada o eski sevgilinle görüşüyormusun o evli ve hamile olduğunu biliyormu .merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.
Ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. O evlenmemiş.
Ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.
Ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.
Ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. O olmasa daha rahat davranırdım.
Herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım((
ya sen kendin anlattin kendini karekterini nasil bir insan oldugunu
sen azinla soyluyorsun eski sevgilimi dusunuyorum ediyorum sence sen iyimisin?? iyi bir karektere sahip bi insanmisin kocan kotu olsa seni sevmese saymasa belki ama belki anlardim
ama seni seven sayan kocan var ve buna ragmen baska erkek aklindan geciyor
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum katılıyorum eşin seni dövse bağırsa hakaret etse anlarım sevgi yok ortada normaldir diye...ama.................................
Ey inananlar! Bir topluluk başka bir toplulukla alay etmesin. Belki alay ettikleri kimseler, kendilerinden iyidirler. Kadınlarda başka kadınlarla alay etmesin. Belki onlar kendilerinden iyidirler. Birbirinizde kusur aramayın; birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. İnandıktan sonra fasık (yoldan çıkmış) olmak ne kötü bir addır. Kim tevbe etmezse, İşte onlar, zalimlerdir. (Hucurat 11)
kimin kimden iyi olduğunu sen ne biliyorsun?