Kız İsteme Heyecan Başlıyo... Yardımlarınıza İhtiyacım Var

güzel olmuşsun canım ...

bak ben dün internetten bir kac elbise siparis ettim belki fikir olur sana bunlar sadece tanisma icin
O ilk gömlegisiyah etekle kombine etmeyi düsünüyorum mesela

umutsuz senin açtığın konuyu çok işgal ettim ama derdimiz aynı. Şimdi de istemeyle söz bir olcak uzakta oldukları için ne giyinceğimi düşünüyorum. 13 temmuzda arkadaşımın nişanı var onun için bi elbise tasarladım onu dikip giymeyi düşünüyorum. onlarda 15 temmuzda gelmeyi düşünüyo. Sizde bakın fikirlerininzi söyleyin çok mu abartı olur. çizdim paylaşıyorum. lütfen yorum... iç beden kısa olan kısmı saten göğüs altından yere inen kısmı ve kolları şifon olcak göğüs altındada inci ve taş işliycem pek belli olmuyo ama.

Eklentiler

• $tara0001.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 50

beyaz üzeri siyah güpürlü elbiseyi çok beğendim hatta bugün aynısını gördüm ama çok tuzluydu geri bıraktım bu arada ben hala bulamadımmmmmmmmmmm

yok canım niye işgal etmiş olasın malum aynı heyecanı paylaşıyoruz, bence kıyafet çok abartılı olmaz çünkü söz de yapılacakmış gayette şık olursun senin sözün sonuçta hiç çekinmeden giyebilirsin benim düşüncem böyle

ayy çok teşekkür ederim canım sen ne yaptın bulabildin mi kıyafet. ne zaman geliyolar.

Bugün geliyorlar herhalde dimi?? NAsil gecti ne giydin? Anlat kiz valla merak ettim

canım epey geç bir cevap oluyo ama yazayım yinede :) o gün çok heyecanlıydım kolonya çikolata tutarken ellerim titriyodu , sonra hal hatır sordular felan benim sesim hiç çıkmıyo cevap veriyorum ama ben bile zor duyuyordum kendi sesimi sonra yemeğe oturuldu felan biraz daha rahatladım devamında, genel olarak iyidi Allah bozmasın inşallah artık isteme felan ne zaman olur belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…