Kız İsteme Heyecan Başlıyo... Yardımlarınıza İhtiyacım Var

87umutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
199
1
46
Amasya
kızlar 1.5 yıllık bir ilişkim var ve 8 gün sonra artık aileler tanışacak ailelerimiz farklı memleketlerde 5 saatlik mesafe var aramızda ,geldiklerinde muhtemelen yemek yiylecek sonra hoş beş sadece tanışma olacak bu isteme oamaycak, ben o akşam elbise giymek istiyorum böyle renkli cıvıl cıvıl bişey ama hala kararsızım yok düz siyah bi elbise alsam sizce ne yapalıyım? daha yolun çok başındayız Allah yardımcımız olsun

Siyah giyme canım içinizi karartma yani bırakın şu siyah ilginizi artık , mm şöyle cıvıl cıvıl rengarenk kısaa uzun elbiseler bakabilirsin

Siyah giyme canım içinizi karartma yani bırakın şu siyah ilginizi artık , mm şöyle cıvıl cıvıl rengarenk kısaa uzun elbiseler bakabilirsin

haklısın canım bende renkli bişeyler istiyorum ama yine de fikir almak istedim, model olarak araştırıyorum netten biraz ama bulunduğum yerde fazla seçenek yok en iyisi gidip mağazadan bakmak olacak, ayakkabıda topuklu şık bişey giyeyim diyorum çok yüksek olmasın ki rahat hizmet edebileyimm önereceğiniz başka bişey var mı?

Evet cnm ayakkabın hafifi topuklu şık bir ayakkabı olabilir, bence önce gez dolaş model belirle tatlım ,Allah tamamına erdirsiiiiiiiin takılarını zaten elbisene göre secebilirsin

mrb umutsuz benimde senin gibi cumartesi güne uzun mesafeden tanışmaya geliyolar. biz 6 yılı bitirdik daha anaca ailemi ikna edebildik. neyse bende siyah giyincem ama resmi değil cici bişey üzerinde mor pembe çizgiler var kendim dikmiştim bu tanışma nasıl olsa istemeye geldiklerinde giyinceğin daha önemli bence. hayırlı olsun

siyah takıntısında olanlardan biri de benim sanırım. günlük yaşantıda her renk kıyafetim vardır. ama konu şık birşeyler olunca siyah takılıyor vitrinlerde
sanki en asil modelleri siyahalara yapıyorlar

Evet ama bizim gecemizde siyah olmaaz Normalde bende çook severim

Evet cnm ayakkabın hafifi topuklu şık bir ayakkabı olabilir, bence önce gez dolaş model belirle tatlım ,Allah tamamına erdirsiiiiiiiin takılarını zaten elbisene göre secebilirsin

benim tanışma faslımda ben topuklu giymiştim ama baktım gelenlerin hiçbiri ev ayakkabısı getirmemiş. bizim verdiğimiz ev terlikleri var.
hal böyle olunca etrafta topuklularla gezmekten utandım
bende günlere giderken giydiğim ev ayakkabısını giymiştim.
her ihtimale karşı bir tane yedekte bulundur istersen

Öncellikle gözün aydın diyeyim canım İnşallah Rabbim güzel geçmesini nasip eder her ikimiz içinde, ben de hafta sonu bi çıkıp bakıcam renkli bişeyler istiyorum ama çok karmaşık bişeyler olmasın istiyorum ama dediğim gibi bişey bulamazsam da düz renkte olabilir siyahta olabilir, hadi hayırlı olsun sana da

bize 3 kişi gelecek tanışmak için anne, baba birde sevgilim eğer annesi ayakkabı getirmemişse çok göze batmaz herhalde çünkü bayan sayısı az o yüzden ben giyerim yine de ama tavsiyenide aklıma yazdım yedek bir ayakkabı bulundururum

kızlar dün çıktım çarşıya ama hüsranla sonuçlandı henüz bulamadım aradığım elbiseyi sizler tanışmada ne giymiştiniz resim felan var mı?

Valla yazini okudukca ben heycanlandim burda canim ya insaallah güzel gecer hersey paylasmayi unutma sakin bizimle...bu giyim kusam derdi ne zormus böyle islerde 1ay sonrada bizim tanisma olcak ben bile hala birsey bulamadim tanismada ne giyilir onu bile bilmiyorum...simdilik aklimdan güzel bir bluz ve altinada diz üstü etek giymek geciyor ama bakalim...acaba bi konumu acsak herkes ne giydigini paylassa bizim gibi fikirsizlerede fikir olur

biz dün atlattık tanışmayı hiç bişey anlamadım. servis yapmaktan zaten kimsede mevzuya girmemiş kalabalıktık bayağı erkekler bayanlar ayrı oturdu. erkekler geceyi askerlik anılarıyla bititrmiş babam hala naz yapıyo vermem diyo (araştırcakmış) neyse velhasılkelam kıyafete gelirsek o koşuşturmadan foto çekemedik ama kalçaya kadar düz kalçadan dizime tek fırfır inen siyah elbise üzerine bolero siyah topuklu ayakkabı giyindim. saçımı da at kuyruğu yaptım önünü biraz kabartıp sonuç : görümcem girer girmez çok güzel olmuşsun dedi. :) ama tavsiyem böyle bi durumu olcak arkadaşlar önceden ayarlasın herşeyini bn imkanım olsaydı gidip başka alıcaktım.

eğer kıyafet almadıysan benim yakınlarım ciddi bişeyler giymemi istedi bi gün önce çok sıkıntı çektim. çokta cıvıl cıvıl renk alma derim. şimdiden sana da hayırlı olsun.

amin canım ... senin zamanın varmış epey o zamana kadar güzel şeyler bulabilirsin çıkıp dolaşacak zamanın var benim geçen hafta belli oldu o yüzden fazla vakit bulamadım açıkcası ama durmak yok bakmaya devam şayet istediğim gibi bişey bulamazsam yedekte etek gömlek birde yarım ceketim var spor şık arası bişey, bu akşamda çıkıyorum bakmaya birbirimizi haberdar edelim fikir edinme açısından iyi oluyo

hadi hayırlı olsun canım, benim babamda muhtemelen aynısını diyecek hemen evet demez ben biliyorum, biraz zaman isteyecek araştıracak zaten arayada ramazan giriyo muhtemelen uzun bir süre bekleyecez gibi görünüyo neyse geç olsun da güç olmasın
kıyafet olarak zaten biraz kapalı bişey istiyorum kolları sıfır olmayacak ,etek boyu çok kısa olamayacak,çok dar olmayacak vs vs o yüzden bulamıyorum zaten

Benim sevgilimin anne baba ayrı olduğundan ayrı ayrı gelmişlerdi tanışmaya , ilk önce kayınpederim gelmişti ; krem rengi keten üstü bol altı dar paça bir panolon giymiştim üzerinede katlı bi bluz giymiştim önü bol duruyodu saçlarım fönlüydü ve makyajlıydım kuaförde çektiğim resim bu

Kayınvalidem geldigindeyse kot ve pembe bir tunik vardı üzerimde saçlarım yine fönlüydü , tanışma olduğu için böyle giyinmiştim umarım yardımcı olabilmişimdiiiiiiiiiir

teşekkür ederim canım ama kış gelmeden nişan istiyorum sevgilim 15 temmuzda istemeye gelceklerini söylemişti ama bakalım bizimkler o zamana kadar araştırcak mı. kıyafeti iyi düşünmüşsün her aile hoş karşılamaz ben normaldede öyle giyinemem zaten açık olsamda. sen nerede oturuyosun pendik te çok çeşit var vede fiyatlar bi çok yere göre uygun.

Çok güzel olmuşsun.
:) ilk tanışmaya geldiklerinde babasıyla babannesi gelmişti bende kot giymiştim. üzerine de kırmızı güzel kesimli bi kazak giymiştim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…