Canım bebeğim...Birtanem...Hayata başlayışım,belki de ölüme gidişim... Hep sen her yerde sen varsın!Bu köhne dünya senle sadece seninle anlam kazanıyor!Sen yoksan ben de yokum,bilirsin...Bilirsin bu kalp en çok seni sevdi!En çok sende titredi bedenim...Belki sen dünyanın en çirkin adamı olabilirsin,en kötü yemek yiyen,en sorumsuz olabilirsin...(Kİ DEĞİLSİN!!!!)Ama sana olan ve kimsenin sana veremeyeceği bu sevgim var ya tüm kötü huylarını törpüledi ve bana kusursuz bir sen yarattı!İşte hatayı bundan kaldırmaz bu yürek...Yeni hikayeler,başlığı konmamış daha çok roman yazacağız seninle....Bir şarkının en etkili ezgisi,bir şiirin en dokunaklı mısrası olacağız seninle...Ve belki de en önemli dipnot hayatlarımızda...
Ve sen...Sevgilim...Yürek atışım...!!!Bekliyorum ve senin karın olacağım an sanırım mutluluk denizinde boğuluyor olacağım!!!
Bebeğim yaşanacak çok şeyimiz,birlikte anlamlandıracağımız öyle çok an olaacak ki birtanem!!!!!!!!!!!Bu hayat sen olduğun için anlamlı ve özel!!!!SENİ ÇOOOK SEVİYORUM!!!
GİTME TAMAM MI?YA DA gitsen bile başkasını benim kadar sevme!!!SENİ ÇOK SEVİYORUM VE BİLİYORUM Kİ SEN BENİM ANLAMIMSIN!!!!HER ŞEYİM,CAN YOLDAŞIM,HAYAT ARKADAŞIM!!!!
ÇİKİNİN
ÇİKİNİ PSYKOFİKOSUNU ÇOK SEVİYOR!!!!:teytey::asigim::1hug:Şeniz