Hey...Haydi Akn haykr....

aşkım saadetim seeeennnnnnnnnnnniiiiiiiiiiii çoookkk çooookkk seviyorum ve seninle olduğum için mutluyum ve bu aşktan tatlı bir kız olduğu dahada mutluyum ikinizide deliler gibi seviyorumm aşşşşkkklarııımm benimmmm

Karagözlüm , senle tanıştıgımızda bi nehir akıyodu ayaklarımızın altından hatırlıyormusun? Biz hala o nehrin üstünde hayatımızdan geçen her türlü olumsuzlukları akıtıp yok ediyoruz. İyiki hayatımdasın yaşama sebebim acem kızın seni çok seviyor.

aşkım hafta sonu geliyo bende onu cok özledim....ayrıca onu deliller gibi seviyom 3 yıl olcak ilişkimiz ve ondan baska kimse 3 yıl bana dayanmamıştı..onu ilk günkünden daha daha daha fazla seviyommmmmmmm...

dincerrrrrrrrrrrr seni çoooooooook seviyorum hayatım bide yannımda olabisennnnnnnnn

Kusatılmıs duvarların sen kokan renginde sevdim seni
Yelken yaptım askımı sevgimin tufanında
Talan olurken her gece bir yanım
Yinede aynı tutkuyla sevdim seni ......

Canım aşkım seni çok seviyorum Sen benim yaşama sebebimsin,Hayatımın anlamısın.
4 yılı geride bıraktık iyisiyle kötüsüyle bize karşı olan herkesin karşında dimdik d urarak bundan sonrada öyle yapacağız aşkım bizi hiç bi kuvvet ayıramayacak:asigim:
Seni çokdan da çok seviyorum
Bitanecik aşkım
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

sewgilim seni çok sewiyorum yaptığım tüm aptallıklar için affet seni hayatımdaki herşeyden herkesten çok sewiyorum

bitaneeem hayatımın aşkı seni öyle çok seviyorum ki..3 yıldır hiç azalmadı bu sevgim her günüm sana daha da aşık olarak geçti sen benim yaşama sebebimsin başıma gelen en güzel şeysin..o kadar şanslıyım ki benim olduğun için şimdi çok uzaktasın ve seni çok özlüyorum geleceğin günü iple çekiyorum..ben sensiz yaşayamam asla seni hiç bırakmıcam sen hep diyosun ya bana seni hiç bırakmıcam karım olcaksın sen benim diye bak ben de sana diyorum seni asla bırakmam kocam olcaksın sen benim ruhuuum gözbebeğim bitanesi..

ÖZGE ARİF'İ DELİ GİBİ SEVİYOOOOOO

hala yüreğim ağrıyorken unutmuş gibi dawranmak çok zor..beni tanıyan kimsenin bilmesini istemediim bişiyi sölüormm..

seni hala unutamadım rıfkı..
hayatım boyuncada sölediin hiçbi kelimeyi yaşadıımız hiçbi anı unutmucam..sewilmeye layık bi insan diilsin sen..yaşadımız herşeyi bi anda unutup yerime başkasını koydun ya;ALLAH büyük!!
gözyaşlarm wrmş üstünde mutlu olamıyomşsn..OLAMICAKSIN DA!

Canım bebeğim...Birtanem...Hayata başlayışım,belki de ölüme gidişim... Hep sen her yerde sen varsın!Bu köhne dünya senle sadece seninle anlam kazanıyor!Sen yoksan ben de yokum,bilirsin...Bilirsin bu kalp en çok seni sevdi!En çok sende titredi bedenim...Belki sen dünyanın en çirkin adamı olabilirsin,en kötü yemek yiyen,en sorumsuz olabilirsin...(Kİ DEĞİLSİN!!!!)Ama sana olan ve kimsenin sana veremeyeceği bu sevgim var ya tüm kötü huylarını törpüledi ve bana kusursuz bir sen yarattı!İşte hatayı bundan kaldırmaz bu yürek...Yeni hikayeler,başlığı konmamış daha çok roman yazacağız seninle....Bir şarkının en etkili ezgisi,bir şiirin en dokunaklı mısrası olacağız seninle...Ve belki de en önemli dipnot hayatlarımızda...

Ve sen...Sevgilim...Yürek atışım...!!!Bekliyorum ve senin karın olacağım an sanırım mutluluk denizinde boğuluyor olacağım!!!

Bebeğim yaşanacak çok şeyimiz,birlikte anlamlandıracağımız öyle çok an olaacak ki birtanem!!!!!!!!!!!Bu hayat sen olduğun için anlamlı ve özel!!!!SENİ ÇOOOK SEVİYORUM!!!

GİTME TAMAM MI?YA DA gitsen bile başkasını benim kadar sevme!!!SENİ ÇOK SEVİYORUM VE BİLİYORUM Kİ SEN BENİM ANLAMIMSIN!!!!HER ŞEYİM,CAN YOLDAŞIM,HAYAT ARKADAŞIM!!!!
ÇİKİNİN

ÇİKİNİ PSYKOFİKOSUNU ÇOK SEVİYOR!!!!:teytey::asigim::1hug:Şeniz

biricik kocam biricik aşkım yaşama sebebim ömrüm herşeyim kısacası seni çok ama çok seviyorum.sen olmasaydın napardım ben ya.düşünmek bile istemiyorum.bana suduğun bitmeyecek aşkın için sana teşekkür ederim.ve altı yıldır bana rağmen bitmeyen sevgin saygın duyarlılığın için sana minnettarım.yeryüzündeki meleklerden birisin ve ben çok şanslıyım seni bulabildiğim için.iyiki seninle evlenmişim.iyiki yavrumuz olmuş.yani iyiki varsın.seni çok seviyorum

artık yanımda olamasanda tıpkı masallardaki gibi karşıma çıkıp bana hayatta aşkın varolduğunu gösterdiğin ve 4 ay gibi kısa bir sürede 40 yıl gibi dolu dolu yaşattığın için,bana en ufak br kırgınlık yaşatmayıp başına taç ettiğin için,hala seni düşündüğümde yüzüme kocaman hüzünlü bir gülümseme yerleştirdiğin için ve en önemlisi hiç unutamayacağım çok özel birini tanıma fırsatını verdiğin için sana çok teşekkür ederim...

yanımda olmasanda her gece aynı rüyada her gece aynı yıldızda buluştuğumuzu biliyorum...

artık benim olmasanda seni hala çok seviyorummmm

hüseyin seni seviyorum yanında yattığın kızıda seviyorum..karşımda sarılmış uyuyolar:))benim aşklarım

Bitanem seni çooook seviyorum
Ayrıca çok ösledimmm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…