• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heveslenmicekmişim .

Belki sevgisine muhatc olmadigini göstersen sana daha cok deger verip bu terbiyesizlikleri birakicaktir. Bence "uyandirmadim cünkü kiyamadim" caresiz gibymis gibi... sevgisi icin kivraniyorsun resmen .... bence esiniz gicik kapti

Kendin uyan o zaman gerizekalı, seni uyandırmak zorundamıyım diyemedin mi?? ahhh deseydin keşke.. Ayyy anam sevgimden ölsem bile biri bana böyle yapçak yani elimden zor alırlardı.

Abi kim ne derse desin birine çok sevgi gösterirsen, kovalarsan böyle gelir tepene tepene s..ar bide üste çıkar. Herşeyi yapma hakkını görür. İki hakaret, bikaç sallamaz hareket, fevri davranış bak senden iyisi var mı??? Bu modeller bundan anlıyor.

Eşim değil alt tarafı sevgilim. Ama sevdiğim.
Ve çalışmıo okuo normalde.
Biliyorum hepiniz haklısınız. Dedim ya sizin dediklerinizi ben çok iyi biliyorum. Öyle bi hal aldımki anlatamam. Cidden sessiz birine döndüm. Ama iyi değilim ben. Sanki ona mecburmuşum gibi hissediyorum. Napabilirim hiç bilmiorum. Hiçççç

Acımayacaksın sana acımayana.. bu kadar acik ve net.
Sen uyusun biraz diye kiyamiyorken gordugun isittigin laflara bak sen :)

Boyle adamlara gercekci olacaksin.
Yuzune küt küt gercekleri vuracaksın ki , kendine gelsin..

Ve ayrica, ilgi siparisle gosterilen bir eylem degildir.
Bana ilgi gostermiyorsun diyene kadar onun bunu fark etmesi gerekirdi.
Veya sen ilgini kesseydin belki kendi kendine noluyor derdi..

Uzulmeye degmez..

Acımayacaksın sana acımayana.. bu kadar acik ve net.
Sen uyusun biraz diye kiyamiyorken gordugun isittigin laflara bak sen :)

Boyle adamlara gercekci olacaksin.
Yuzune küt küt gercekleri vuracaksın ki , kendine gelsin..

Ve ayrica, ilgi siparisle gosterilen bir eylem degildir.
Bana ilgi gostermiyorsun diyene kadar onun bunu fark etmesi gerekirdi.
Veya sen ilgini kesseydin belki kendi kendine noluyor derdi..

Uzulmeye degmez..

Çok haklısınız demekten başka bişi bulamıyorum. Ve sadece kafam yerde gözyaşlarımı sıkıyorum. Bu böyle olmamalıydı

Çok haklısınız demekten başka bişi bulamıyorum. Ve sadece kafam yerde gözyaşlarımı sıkıyorum. Bu böyle olmamalıydı
Aglama demeyecegim aglamam geliyorsa icinden istedigin kadar agla..

Hak etmedigini dusunuyorsun bu kadar ilgisizligi ve sen iyi niyetliyken karsindaki insan bu durumu kotu bir niyet varmis gibi algilayarak ustune ustune gelmesini bir dusun bakalim.
Sevgini al baska bir yere koy 5 dakikalik ve dusun..

Sana bunu yapmasi hoş mu degil mi..

Aglama demeyecegim aglamam geliyorsa icinden istedigin kadar agla..

Hak etmedigini dusunuyorsun bu kadar ilgisizligi ve sen iyi niyetliyken karsindaki insan bu durumu kotu bir niyet varmis gibi algilayarak ustune ustune gelmesini bir dusun bakalim.
Sevgini al baska bir yere koy 5 dakikalik ve dusun..

Sana bunu yapmasi hoş mu degil mi..
Değil. Hoşluğunuda geçtim. Kavga sebebi. Rezil etme sebebi. Ama gururlu tarafımda sabit kalamıyorum. Canım çok yanıyor. Ama yapamıyorum bişi. Bu saplantıda değil işte. Saplanmış olsam pislik yaparım. Ama iyi niyetimle yaklaşıyorum ben. Olmuooo

Valla olmuyor olmuyor yazıyorsunuz, acı çekmeye razısınız. Devam edin çekip durun bu adamı, bu böyle devam edip gidecek çünkü....

Aynı ben gibisin.. Ha sonradan ne oldu, en kıymetsiz ben oldum.. Kendime de kızıyorum mıyır mıyır adama durmadan alttan almalar,, her saniye onu düşünüp onun da aynı benim gibi hassas ve fedakar olmadığını gördüğüm zamanlarda kırılmalar,ağlamalar ..Hep kararlar verip ufacık bir hareketiyle yine tüm kararları unutup, fedakarlıklar incelikler..

Bak kardeşim açıkca söylüyorum sana; bu tavrına devam edersen,, kendini düşünmezsen o seni düşünmiyecek ve gidecek.. O kararlı oldugunu görsün diyede hareketler planlama, tek yapacagın kendini düşünmek ve biraz baska seylerle ilgilenmek.. Senle ilgilensin diye neden uyandıracaksın ki? Senle konusmak istediğinde kendi uyanır zaten.. Birde kıyamadım uyandıramadım diye olayın üstüne gidiyorsun,, uyandırmada açıklama da yapma..

Sen kendini sev ki, o da seni sevsin.. Yada ayrıldıgınızda sana kendinden bişeyler kalsın, yıkılma..

Aynı ben gibisin.. Ha sonradan ne oldu, en kıymetsiz ben oldum.. Kendime de kızıyorum mıyır mıyır adama durmadan alttan almalar,, her saniye onu düşünüp onun da aynı benim gibi hassas ve fedakar olmadığını gördüğüm zamanlarda kırılmalar,ağlamalar ..Hep kararlar verip ufacık bir hareketiyle yine tüm kararları unutup, fedakarlıklar incelikler..

Bak kardeşim açıkca söylüyorum sana; bu tavrına devam edersen,, kendini düşünmezsen o seni düşünmiyecek ve gidecek.. O kararlı oldugunu görsün diyede hareketler planlama, tek yapacagın kendini düşünmek ve biraz baska seylerle ilgilenmek.. Senle ilgilensin diye neden uyandıracaksın ki? Senle konusmak istediğinde kendi uyanır zaten.. Birde kıyamadım uyandıramadım diye olayın üstüne gidiyorsun,, uyandırmada açıklama da yapma..

Sen kendini sev ki, o da seni sevsin.. Yada ayrıldıgınızda sana kendinden bişeyler kalsın, yıkılma..
Benim kendimi sevmeye canım kaldımı bilmiyorum. Tek bildiğim şey yerlerdeyim. Ve daha nasıl gözüme sokucak bilmiorum. Rabbim onun yüzünü defalarca gösterio ama ben gözümü kapatıyorum. Biliyorum silindiğim yere yazılamam. Zaten oda cidden sevio olsaydı böyle olmazdı.

Kendince benim ayrılışımın intikamını almaya çalışıo galiba. Ama ben uğraşamam. Şuan uğraşmıorumda. Msjlar atıo okumuyorum bile. Efil efil haber veren ben yazmıorum bile. Çok yoruldum. Her kalkışımda iteklenmekten sıkıldım.

Kendini sever ve önemsersen,onsuzda olabildiğini kendine gösterirsen, o sana böyle davranamaz birdaha ve inan ki daha kıymetli olursun.. Sen ne kadar güçlü ve onsuzda çok şey oldugunu gösterirsen onun da birdaha sana bunu yapmaya cesareti olmaz.. Bitir ve ayrıl..

Mesaiye başlar gibi nasıl bi tür ilişkiniz var anlamadım. 3 te benimle ilgilen diye uyandırmak yerine 4 te uyandırıyorsun kıyamadıgın icin, oda neden gec kaldırdın diyemi kızıyor? Valla anlamadım bu nasıl bir ilişki, ilgilenme derken saat 3 te yemeğinizi yedirip, 5 te tuvalete çıkarıp sonra oyun oynamıyorsanız bana cok Saçma geldide

Back
X