- Konu Sahibi bendegilim
-
Kaçta uyandır dediyse o saatte uyandıracaktın. Fazla düşünüyorsun onu! Önceki konularını okumadım bilmiyorum ama bana fazlasıyla şımartmışsın gibi geldi. "Sen bir saat daha uyu diye bir saat geç kaldırdım" Karşılığında aldığın tavra bak. Madem daha önce böyle olaylar oldu onu ondan fazla düşünmeye kalkma. Ne hak ediyorsa öyle davran.
seni sürekli böyle azarlıyor mu ? belki sadece oruçtan dolayıdır. çünkü ben anneme bile terslenebiliyorum insan çok sinirli oluyor herkes rahat tutamayabiliyor
evet hepsinin farkındayım. kendimi düşünmüorum. ama işte olmuo. sevgimin önüne geçemiorumkisiz kendi canınıza acımıyorsunuz biz ne yapalım burda? İnsan kendini düşünmüyorsa dinlemiyorsa kimseyi dinlemez malesef. Diyecek bişey yok başka.
Kendini bu adamla cezalandırıyor musun?
Cocukmusunuz sizler?
Niye uyandiriyorsun?
Neden sen uyandiriyorsun?
Uyarınca nasıl ilgileniyor, mesajla mi?
Ne demek senin bi taraflarını kaldiramam?
Eskiden yaptığım gibi demek hakaret değil mi?
Böyle sevgi acınası sevgi. Yani gurursuz sevgi en düşük sevgi. İnsan olduğunuzu hatırlayın köle değilsiniz. Böyle sevgi olmaz.evet hepsinin farkındayım. kendimi düşünmüorum. ama işte olmuo. sevgimin önüne geçemiorumki
sanırım. Allah belamı bununla verio.
s
oda - biliyorum eski ben oluyum die zorluosun ama boşa heveslenme ben bu ilişkinin başındaki gibi senin bi tarafını kaldıramam dedi.
evet hepsinin farkındayım. kendimi düşünmüorum. ama işte olmuo. sevgimin önüne geçemiorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?