hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

canııııııım sakınn ısyannn etme bak.. bende beklıorum ve her ay kımbılır kac tane test yapıyorummm ama yıne 2. cızgı yok zamanı gelmems demekkı nasıp dıorum.. allah hepımıze hayırlı ewlat versın ıns... ovulasyon testı falan yap ben bu ay adet olursam ole yapcam .. hem ne zaman yumurtladığımızı bılırız yanı belkı tutturamıoruzdur ben tutturamıorum cnku adetlerım cok duzznesızlestı benım

ya bir sürü kür kullandım yumurtlama tarihini de yaptım ovulasyon yapmadım hiç ama olmaz yaa ne bileyim çok kötüyüm eşimde çok soğuk davrandı bana ben istemiyorum sanki

Ayyy arkadasm bende bu dertten muzdarıpım 3uıla yakın oldu 1 kere bıle hamıle kalmadım lısmet tedavı oldun mı

ya bir sürü kür kullandım yumurtlama tarihini de yaptım ovulasyon yapmadım hiç ama olmaz yaa ne bileyim çok kötüyüm eşimde çok soğuk davrandı bana ben istemiyorum sanki
olsun canımm ama en buyuk etken stres stresı at kafandan.. bunu dıorum evet ama stres yapmamak gerçekten elde degıl cok ıyı anlıorum senı.. benım adetım ıkı ay once 9 gun gecen ay da 11 gun gecıkdı dusun yanı.. kesın hamıleyım dıye dusunmeye baslmıstım kı adet oldum... bu ay zaten hamıle deılımdır dıe dusunuorum suratımda sıvılce doldu zaten adet belırtısı ama ovulasyon testı denıcem sen de dene faydasını goruruz belkı yanı ... esınede takma kafanı canım uzulme sakın

Ayyy arkadasm bende bu dertten muzdarıpım 3uıla yakın oldu 1 kere bıle hamıle kalmadım lısmet tedavı oldun mı
oooo okadar tedavi oldum ki sonuç pof hiç bişey yok benden sonra evlenen komşum 6 aylık hamile onunda bir yıl olmadı ama benden önce oldu çok üzüldümm

AYNEN TAKMA GERCI DEMEK KOLAY TAKMAMAK MUMKUN OLMUOOOOOOOOOO AMA VEREN ALAN BZ DEGILIZ YAPCAK BSE YOK SEBEPLERE SARILCAZ DUA EDELIM VE SEBEPLERE SARILALIM TAKTIR RABBIMIN

ç
ok sağol bacım yaa insan teselli oluyor en azında inşallah yaparım yaa

oooo okadar tedavi oldum ki sonuç pof hiç bişey yok benden sonra evlenen komşum 6 aylık hamile onunda bir yıl olmadı ama benden önce oldu çok üzüldümm
Ben eltımle berabee evlndm 2 dusunuyor cocugu 2 yasna grck kısmet cnm senın kmsun bnm eltım (

Ben eltımle berabee evlndm 2 dusunuyor cocugu 2 yasna grck kısmet cnm senın kmsun bnm eltım (
bu nasıl adalet yaa anlamıyorum niye olmuyor ki dr büyük ihtimalle gebesin demeseydi üzülmezdim ki çünkü hep gecikir

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum yemek yapacam yarın güzel haberlerle gelin inşallah çok sağolun teselliniz için allahım sizinle olsun

baktım canım allah büyük ama kan testi biraz yüksek çıkardı sonuçta 3 gün gittim 1 24 çok az
Peki siz daha iyi bilirsiniz:).Biri sizin durumunuzda olup üzüldüğünde bende üzülüyorum.Acaba hep aklımda benimdeAllah hayırlısını versin.

Peki siz daha iyi bilirsiniz:).Biri sizin durumunuzda olup üzüldüğünde bende üzülüyorum.Acaba hep aklımda benimdeAllah hayırlısını versin.
allah razı olsun canım benim siz teselli veriyorsunuz inanın kocam bile surat asıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…