hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

taraziye

bebeğim bekletme anneni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
495
162
53
34
merhaba arkadaşlar ben aylardır hep burda gebe kalanları nasıl kaldıklarını gizli gizli araştırıyordum 3 yıldır evliyim ve bir türlü benimde çocuğum olmuyor dr lar bişey yok diyor ama olmuyor bu gün adetim 3 gün geçmişti (bazen düzensiz gelir)soğan kürü ve çörek otu bal tarçın kürü kullandım dr a gittim ultrasonla baktı ve güldü bana dedi büyük ihtimalle hamilesin bende o an savincimden öldüm öldüm dirildim sonra kan testi istedi bende çıktım pazara kendime gebelik elbisesi bakmaya bebeğime bile baktım test pozitifse almaya gelecektim testi aldım dr a verdim yine yine yine yok gebelik dedi mahvoldum aklımdan çıkmıyor ne olur bana dua edin benimde olsun çoook istiyorum çok çok ba nasıl adalet bende kadın değilmiyim anne olmak benimde hakkım

Doktor neye dayanarak hamilesiniz büyük ihtimalle dedi acaba sormadınız mi ? Belki test de yanlış olabilir ama öyle değilse de moralinizi yüksek tutmaya çalışın ben de iki yıldır uğraşıyorum doktora gidicem pazartesi

inşallah olur seninkide kardeşim bilmiyorum ultrasonla üstten baktı söyledi çok kötü oldum hala aklımdan çıkmıyor test 1.24 çıktı

Aynı durumu bende yasadım kuzum doktr ultrsyndan baktı hamılesın dedı ama emın olmak ıcın kan testı yaptrdı sonuç negtf neyms efendm keseyı gormusmus ya sız bu dıplomayı pazardan kac kılo olark aldınız oyle bast mı hamılesın demek o an kı mutlulk ve ardındakı huzun bırazda hastlrnız duşunun nedr bu ya.

hiç sorma ya sonra adet söktürücü mü verdi san ne yaptı

Yok bırsey vermedı benm zatn reglımde gecıkmemıstı genel kontrle gıtmıstım ben tam günümde de reglım geldı zaten.
benim 3 gün geçti bugün 4 oluyor düzensiz gelir bazen ama adet belirtisi de yok tarlusal verdi bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…