Gebeliğe Hazırlık Heterozigot - birden fazla kimyasal gebelikler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 745te kese görünmez ki, 1500 civarı vajinal ultrasonla, 5000 civarı karindan gorunur, soylemedi mi doktorun
Soylemedi canim.Sadece ihtimal var dedi dis gebelik de ola bilir sagliksiz gebelikte hala cok kicuk de ola bilir dedi.Ama benim kanamam var.kan kesiciyle duruyor kan.ben de cok korkuyorum dis gebelikten.bugun 745 degeri ikiye katlamadi 965 oldu.ne yapacagimi bilmiyorum

Merhaba kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanarak gebe kaldım şuan 8. Haftamdayım. Yani sorun bağışıklık filan değilmiş iğne kullanmam yeterliymiş hepinize hayırlı gebelikler sağlık dolu günler diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🤲🏻

Merhaba kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanarak gebe kaldım şuan 8. Haftamdayım. Yani sorun bağışıklık filan değilmiş iğne kullanmam yeterliymiş hepinize hayırlı gebelikler sağlık dolu günler diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🤲🏻
Merhaba saglikla kucaginiza alin insallah🤲 igneye ne zaman basladiniz tam olarak? Hap da kullandiniz mi? Hangi genlerde sorun vardı

İnşallah teşekkür ederim iğneye Adet günüme 5 gün kala başlamıştım Ovulasyon gününden 10 gün sonra yani ecopirin kullandım bi de ek olarak vitamin kullandım

Hamile oldugunuzu biliyor muydnz

Merhaba kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanarak gebe kaldım şuan 8. Haftamdayım. Yani sorun bağışıklık filan değilmiş iğne kullanmam yeterliymiş heZpinize hayırlı gebelikler sağlık dolu günler diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🤲🏻
Öncelikle hayırli olsun gebeliginiz ama bir sey soracagım bilmedigim icin. Kan sulandirici iğneyle hamile kaldim demişsiniz anlamadım. Daha once dogal yolla hamile kalamamış mıydınız. Yoksa bu heterozigot genler hamileligin ilerlemesini engelledigi icin mi oyle yazdiniz. Benimde 3 gende heterozigot cıkti da bugün 😔

Öncelikle hayırli olsun gebeliginiz ama bir sey soracagım bilmedigim icin. Kan sulandirici iğneyle hamile kaldim demişsiniz anlamadım. Daha once dogal yolla hamile kalamamış mıydınız. Yoksa bu heterozigot genler hamileligin ilerlemesini engelledigi icin mi oyle yazdiniz. Benimde 3 gende heterozigot cıkti da bugün 😔
Daha önce kimyasal gebelikler geçirdim sağlıklı gebelik yaşayamadım iğneyle bebeğin kalbini duyabildik yani sağlıklı gidiyor şimdilik çok şükür

Daha önce kimyasal gebelikler geçirdim sağlıklı gebelik yaşayamadım iğneyle bebeğin kalbini duyabildik yani sağlıklı gidiyor şimdilik çok şükür
Anladım tesekkur ederim. Saglikla kucagıniza alin dilerim insallah. Benim 3 gen heterozigot ama asıl iki gen normal yazdigi icin doktorum normal dedi. Kafam karıstı 3 gen heterozigotu onemsiz gördü

Anladım tesekkur ederim. Saglikla kucagıniza alin dilerim insallah. Benim 3 gen heterozigot ama asıl iki gen normal yazdigi icin doktorum normal dedi. Kafam karıstı 3 gen heterozigotu onemsiz gördü
Hayır hayır kesinlikle başka doktora gösterin bana da önemsiz dedi vitamin iç dedi başka doktora gittim %1 ihtimal bile olsa pıhtılaşma var ve bunu es geçemezsin o ihtimal seni buldu belki de dedi iğne ve hap önerdi dediği gibi de oldu. Benim tek genimde heterozigot çıktı sizin 3 geninizde bence önemsiz gören doktora gitmeyin beni 4,5 ay oyaladı o önemsiz gören doktorum çok yanlış tedaviler çok yanlış araştırmalar yaptı sonuç bile alamadık

Benim de bir tanesinde homozigot çıkmıştı.Gittiğim genetik ve hemotoloji uzmanı etkilemez gebeliği demişti ama en son gittiğim kadın doğum uzmanı bana kan sulandırıcı hap verdi.Gebelik öncesi kullanmam gerektiğini söyledi.Mutlaka başka doktora da gidin

Gebe kalınca mı kullanıyorsunuz yoksa gebe kalmadan önce mi Ben gebeliği öğrenmeden önce başlamıştım
Bana iğneye gerek yok dediler artik gerek oldugunu düşünüyorum tabi ki......igne dozunuz nasıl?

Hayır hayır kesinlikle başka doktora gösterin bana da önemsiz dedi vitamin iç dedi başka doktora gittim %1 ihtimal bile olsa pıhtılaşma var ve bunu es geçemezsin o ihtimal seni buldu belki de dedi iğne ve hap önerdi dediği gibi de oldu. Benim tek genimde heterozigot çıktı sizin 3 geninizde bence önemsiz gören doktora gitmeyin beni 4,5 ay oyaladı o önemsiz gören doktorum çok yanlış tedaviler çok yanlış araştırmalar yaptı sonuç bile alamadık
Anladım... başka bir doktora gostermeye karar verdim. Ben de vakit kaybetmek istemiyorum.

X