• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hesaplı hafif erkek kokusu

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
kızlaaarr nişanlıma hediye parfüm alıcam böyle hafif hesaplı bi koku ,malumunuz öğrencilik zor orjinallerden varmı bildiğiniz fıstıklarım

sanırım yanlış açtım konuyu taşıycak biri yokmu ki :'(

Son düzenleme:
Evet full speed bence de çok güzel.Ama nedense sevgilim caldion kokusuna takmış durumda :)

merhaba caldion o kadar hafif bi koku değil ki ndn takmış.ben eşime de kendimede doldurma parfüm alıyorum markası d&p eşimin ki davidoff cool water ismi.. çok güzel fresh bi kokusu var d&p satış yerleride her yerde mevcut fiyatıda çok uygun hemde kokular kalıcı kendinden önce kokun gidiyo ortama:))

saolun tatlılarım buna bakıcam avonun blue bilmem ne diye :D bi parfümü varmış o nasıl

valla ben internetden buldum arkadaşıma aldım çok güzel bir koku senin bütçen ne kadar bilmem ama benim aldım parfümn ismi burberry (classic) for man-100ml-pmedt bu şekilde aratırsan bulursun çoğu kişi bilir bu kokuyu çok kalıcı ayrıca tavsiye ederim

Bütçesi uygun olsun kokusuda hoş olsun diyorsan sana iki parfüm önerim olacak;

1- Privacy for man
2. Avon Black Suede Touch

Gerçi kokular insanların zevklerine göre değişiklik gösterir ama bana göre her ikiside fiyatlarına oranla çok hoş kokular.

Back