ne gerek var direk çıkar takipten
Kendisi söylemediği sürece bulamazsın.
Benim anladığım kadarıyla insanlar takipçi ve beğeni sayısını arttırmak için tanıdık tanımadık herkese istek gönderiyor. Kendiyle aynı kafada olanlarla takipleşiyorlar zaten.
Ben değil tanıdıklarımı uzaktan akrabaları bile çoğu zaman reddettiğim için önemsemiyorum açıkçası.
Bence umursanacak bir konu değil.Aynen öyle ve bizim hesapta ekli olan 120 kişinin arasından bu hesapları kolayca farkedebildim. Birinin adına sahte hesap açmak ne saçma bişeydir, ne geçer ki insanın eline? Bir bulabilsem çok mutlu olucam
Doğru söylüyosunuz.Bence umursanacak bir konu değil.
İnsanların boş vakti çok olduğundan bu işlerle uğraşıyorlar işte.
İlettik. Sahte hesaba mesaj atmış o hesapta yok olmuş. Dondurmuş yada hesabı silmiş olabilirler. Biz iletişime geçtiğimiz anda yok oluyor hesaplar. Başka yolu var mıdır?Adına sahte hesap açılan arkadaşınıza iletin bu durumu.. Facebook'ta filanda var dolandırıcılar filan olabilir. Arkadaşınız ilgilenir bu durumda.
Hayır yolu yok, rehberinde olanlardan biriyse hesabı görebilirsin ama hangi numaranın hangi hesaba ait olduğunu göremezsin.Hiç bir şekilde hesabı açan telefon numarasına yada konuma ulaşmamın bir yolu yok mu ?
Facebook da benimde başıma geldi. Bir arkadaşımın hesabının fotolarını çalıp arkadaş olarak ekleyip hattımın faturalı olup olmadığını sordu. Hemen arkadaşımı aradım şikayetçi olmuş hesaptan sonucu ne oldu bilmiyorum ama kesinlikle dolandırıcılar yapmıştır. 2 hafta önce de başka bir arkadaşıma oldu. Dikkat edin şakın borç telefon numarası filan muhabbetine girmeyin derim.İlettik. Sahte hesaba mesaj atmış o hesapta yok olmuş. Dondurmuş yada hesabı silmiş olabilirler. Biz iletişime geçtiğimiz anda yok oluyor hesaplar. Başka yolu var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?